a k cemu je dobry aby to melo CV interface? chces to pouzivat jako CV sekvencer na sekvencovani jinejch masin s CV in? jina vyhoda me nenapada. a ze by to bylo vic nez pulka tvorby..? tomu teda nerozumim, moje CS10 ma jenom CV a co bych dal za to kdyby mela aspon midi in...
MSK píše:a k cemu je dobry aby to melo CV interface? chces to pouzivat jako CV sekvencer na sekvencovani jinejch masin s CV in? jina vyhoda me nenapada. a ze by to bylo vic nez pulka tvorby..? tomu teda nerozumim, moje CS10 ma jenom CV a co bych dal za to kdyby mela aspon midi in...
No mas urcite doma nejaky hw synth se sequencerem a cv, ne?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
on mam delal taky sekvencer ve stylu TRxxx, on ho tu nekdo mel. ale ten asi cv nemel myslim. nikde jsem ho nenasel. ani zadny info, ale kdyby mi prisel pod ruku tak ho asi koupim..
MSK píše:a k cemu je dobry aby to melo CV interface? chces to pouzivat jako CV sekvencer na sekvencovani jinejch masin s CV in? jina vyhoda me nenapada. a ze by to bylo vic nez pulka tvorby..? tomu teda nerozumim, moje CS10 ma jenom CV a co bych dal za to kdyby mela aspon midi in...
No on xox box funguje jako MIDI2CV interface ... takže MIDI in pro tvoji CS10 (jinak se dá koupit hromady převodníků MIDI 2 CV třeba od www.chd-el.cz)