TLAudio - zkušenosti a názory
Re: TLAudio - zkušenosti a názory
Sem nedavno vytah fatmana a otocil gain na max... kresli to zajimave, na efekt porad dobry. Akorat se mi nejak tezko zapomina, ze sem za to dal 16tis
.

Teda takhle se k sobě chovat nad pomyslným hrobem TLAudio? Hanba!
Zapomeňte na hádky a sváry a truchlete.
Mimochodem, máme na skladě pár posledních TLAudio kousků za likvidační ceny

Mimochodem, máme na skladě pár posledních TLAudio kousků za likvidační ceny

blueevil: Příspěvky jsem si dovolil smazat, ať to tu nezaneřáďují off topicem a důrazně apeluji na úroveň projevu. Na tomhle fóru si vulgárně nenadáváme. Díky moc za pochopení, Saša
Oni konci? Jsem nevedel...Milan píše:Teda takhle se k sobě chovat nad pomyslným hrobem TLAudio? Hanba!Zapomeňte na hádky a sváry a truchlete.
Mimochodem, máme na skladě pár posledních TLAudio kousků za likvidační ceny![]()
Kazdopadne uz nekolik let nejsou lampovy veci zdaleka tak v mode jako byly na prelomu stoleti. Ted vsichni delaj Neve. Schvalne kde to bude za 10 let

-
- Profesionál
myslim, ze je TLa mezi ''serioznakama'' podcenovany a hlavne v UK mozna zase lehce precenovany. (v d&b studiu je to povinna vybava, bez 5051 proste neni studio komplet!) mne na konkretni aplikace 5051 sedi; prijde mi, ze lidi casto papouskujou nazory bez primy intenzivnejsi zkusenosti. jestli konci, tak je to urcite skoda. jen to potvrzuje to, co rika matucha o vrtkavosti modnich trendu v gearu.
Toho fatmana jsem pouzil na konci tyhle veci (asi tak od 2:50 to prichazi)... na hlas, nejakej syntak a bici (paralel). Poor mans culture vulture
. Mam tu pucenej nejakej rodec filtr - pekne udelanej remeslne a ten ma drive. Dost osklivej. Fatman zkresluje hodne zahy na input gainu, ale i kdyz de uplne doprava, tak to nezacne byt vylozene osklivy. Na praseni vlastne fakt fajn.
Mimochodem pozoruju jak soundcloud ma tendenci hodne zehlit veci, ktery maj trochu subtilnejc delany detaily a vsechno nejde jenom brutus do ksichtu. Treba u hodne nakomprimovanejch elektronickejch veci to facha pekne, ale jakmile je neco trochu zivejsiho a akustickyho, tak se to hodne slejva oproti wavu. Tohle je dost ten pripad, ale zkresleni to este prenese...

Mimochodem pozoruju jak soundcloud ma tendenci hodne zehlit veci, ktery maj trochu subtilnejc delany detaily a vsechno nejde jenom brutus do ksichtu. Treba u hodne nakomprimovanejch elektronickejch veci to facha pekne, ale jakmile je neco trochu zivejsiho a akustickyho, tak se to hodne slejva oproti wavu. Tohle je dost ten pripad, ale zkresleni to este prenese...
matucha: Ty jo, to mě ale hodně baví... Moc pěkná pecka.
brooklyn: Já myslím, že si TLa za hodně toho hate mohou sami tou svou nabubřelou "tube" rétorikou. Jejich kampaně mě vždycky spíš iritovaly.
Saša
brooklyn: Já myslím, že si TLa za hodně toho hate mohou sami tou svou nabubřelou "tube" rétorikou. Jejich kampaně mě vždycky spíš iritovaly.
Saša
5051 jsem mival, pozdeji jsem to prodal a koupil jsem C-1 a 5013, coz mi delalo a dela o kus lepsi vysledek. Pouzivam to jako Matucha, cili jako efekt nez nastroj.
syncro > hodne space echa, to jsem vedel, ze te nenecha uplne vklidu
, dik
Jinak C1, co mi obcas neco posilal etien, tak to rozhodne dela neco fajn. I kdyz to neni nic radikalniho a zase tam byla spatne puvodni cena... myslim, ze to tenkrat stalo 60 nebo dokonce 80tis? Hodne, ale i libra a dolar byly nekde uplne jinde nez dneska.

Jinak C1, co mi obcas neco posilal etien, tak to rozhodne dela neco fajn. I kdyz to neni nic radikalniho a zase tam byla spatne puvodni cena... myslim, ze to tenkrat stalo 60 nebo dokonce 80tis? Hodne, ale i libra a dolar byly nekde uplne jinde nez dneska.