UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od jsem.devka » 20 říj 2009 13:26

já FL miluju a nechci dělat v ničem jinym, sem hotovej. ale tady mám třeba stejnej problém. A CS-1 se mi fakt nechce pouštět :(
http://forum.image-line.com/viewtopic.p ... 49958527de

tady se řeší to auto dpc
http://forum.image-line.com/viewtopic.p ... 123cf7339a

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od jsem.devka » 20 říj 2009 13:41

v manuálu FL se něco píše když zadám Delay compensation a podtéma vyberu Bez názvu. Je tam nějakej postup, kterýmu vůbec nerozumim zakončenej hodně smutně:

Testing - The two audio streams should now be in sync. However, the PDC setting in the hint window is reported by the plugin, so if this is not available you may need to tune the delay setting by ear, if so compare the PDC and non PDC paths using a percussive sound such as a 'hat' sample. Set the step-sequencer to pattern mode and trigger the delay-affected and a normal generators with equivalent steps. Make sure there are no FX on the compensating channel while you test.

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od jsem.devka » 20 říj 2009 14:35

zkusil jsem změnit BUFFER LENGH na 128 SAMPLES (3ms) a vypadá to že to pracuje v pořádku. Je možný pracovat při těhle parametrech když mám zvukovou kartu RME FIREFACE 800? V input mám nastaveno ASIO Fireface.

tak sem zkusil zapojit powercore firewire a to už sem úplně nešťastnej, padá to furt jako hruška. může za to FL WRAPPER.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od kexik » 20 říj 2009 15:15

comu na tom postupe nerozumies? mas poslat nejaky perkusny sampel do dvoch insertov sucasne, pricom na jednom z nich je skumany efekt s neznamou latenciou a potom manipulujes s rucnym oneskorenim dovtedy kym rozdiel nepocut. aj malinky rozdiel v oneskoreni vytvori "phaser" efekt ktory je velmi dobre pocutelny

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od kexik » 20 říj 2009 15:16

jsem.devka píše:
tak sem zkusil zapojit powercore firewire a to už sem úplně nešťastnej, padá to furt jako hruška. může za to FL WRAPPER.
za to mozu vyvojari v TC, ktori to netestuju na nicom inom ako cubase. uad je testovany aj na FL

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od jsem.devka » 20 říj 2009 21:31

SPACERECORDER - IF - moc se mi to líbí, to je tvůj hlas a produkce nebo je to beck? supr

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od kexik » 21 říj 2009 09:40

to je ruchov hlas aj pesnicka. produkcia, flauta, bicie a syntaky su moje. ale to je mimo temu ;)
btw nahrate aj vyprodukovane vo FL studio 6

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od delay » 22 říj 2009 22:11

UAD1 v FL8 u mě uplne OK. Zadna latence vudci kanalum bez UAD.
Dal jsem 1176 SE na kopak a funguje jak ma.

Chyba tedy neni v FLku.

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: UAD1 PCI-E latence FL STUDIO, fruity loops

Příspěvek od jsem.devka » 22 říj 2009 22:13

kolik máš buffer size FL ms? a koli si tam těch efektů naložil?

Odpovědět