Uli TUBE ULTRAFEX T1954

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 16 bře 2006 12:53

Aha, tak to seš ve fakt podobný situaci jako já, jenže já už mám objednáno. Te´d musí jen počkat, než někdo koupí mou starší basu, abych si mohl dojet pro TAPCO S8 nebo něco podobnýho :lol:

nevety
Příspěvky: 60
Registrován: 01 bře 2006 08:41

Příspěvek od nevety » 16 bře 2006 13:51

Ciryl: popravde jsem si rikal jestli to nejsou vyzhozene prachy,ale po delsim zkouseni,bylo jasne slyset co to da. Ale v zacatku jsem to skoro nepostrehl,cekal jsem od toho kdo vi co, ale kdyz si to poslechnes po delsi dobe,je to znat. Kdyz pres to pustim DR3 Boss tak ty byci fakt hrajou mnohem mnohem lepe. Muzes to pouzivat jak chces.
Yamaha MG12/14, ESI ESP 1010, nEar 06, Micro KORG, Kaosspad2, Alesis 3630, P4 2,6. SATA 260GB. 512DDR2.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 bře 2006 20:07

Byl jsem v K-Audio, meli tam tyhle vintager uli krabicky, a zjistil jsem neprijemnou vec, zda se, ze knoby se netocej plynule, ale skacou po malych dilcich!!! Coz je treba u nastavovani frekvenci dost divny... Jezismarja.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

dysmusax
Příspěvky: 72
Registrován: 02 led 2003 18:11

Příspěvek od dysmusax » 29 bře 2006 22:45

Náhodou tuhle srandu mám. Moc už to nepoužívám. Ten basovej filtr někdy skutečně basy oživí a přidá jim zvláštní příjemnou barvu, exciter se mi ale moc nelíbí. Nejvíc se mi ale na tom líbí surround, s malým nastavením to zvuk pěkně rozšíří. Jinak se všechno dá udělat třeba přes sw OZONE3, kterej ovšem originál stojí o polovinu víc ;-).
http://www.myspace.com/dysmusax
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Pentium4 3Ghz@3400, 2 GB DDR3@600, 1 TB HDD
E-MU 1212M, Behringer Truth 2031A, Behringer T1954, M-Audio Oxygen8, M-Audio Keystation 61es, Behringer B-1...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 bře 2006 22:59

dysmusax: cili pokud ma clovek prislusnej software k dispozici, povazujes toho uliho za zbytecnou investici? A jak je to teda s tema rozfazovanyma knobama?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave » 29 bře 2006 22:59

Cyril - To ale u vetsiny Behringerackej masinek se takhle ty knoby posouvaj po dilech, mam doma dva efekty a oba to maji.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 bře 2006 23:35

Tak to je teda dobrej vosmel... :(
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave » 30 bře 2006 17:33

Jeste ze to nemaj mixaky na ekvalizeru :D

Ale nekde to uvitas, je pravda, ze zase ne vsude.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 30 bře 2006 23:02

DJDave píše:Cyril - To ale u vetsiny Behringerackej masinek se takhle ty knoby posouvaj po dilech, mam doma dva efekty a oba to maji.
... coooze ? U vetsiny ? To je asi nesmysl ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave » 31 bře 2006 10:07

safa - Tak sorry u nejakejch! Zrovna co mam ty to maj taky, ale necekal sem to ze to zrovna tyhle budou mit, ale neni to na skodu....
....:::: DJ Dave ::::....

Odpovědět