Uli TUBE ULTRAFEX T1954
Uli TUBE ULTRAFEX T1954
Zkouseli jste nekdo/mate nekdo tuhle krabici? Recenze jsou hodne nevyrovnany, pulka lidi jasa, pulka zvraci (sl. GRCA :). Takze co? ,)
Jde mi samozrejme predevsim o to, jestli tim clovek muze ziskat neco navic oproti pluginum.
Jde mi samozrejme predevsim o to, jestli tim clovek muze ziskat neco navic oproti pluginum.
Tak každopádně nějakou práci zastane, to jo. Ale jde o to, jak v porovnání s přístrojem třeba jen o 2.000 - 4.000 dražším???
Každopádně, já mám rád zvuk US a snažím se preferovat cenově dostupné věci made in USA. Ikdyž mě pak srazí náladu ta samolepka na zadní straně: Designed in USA, Made in China. (E-MU Mp7 původně za 40.000,-).
Každopádně, já mám rád zvuk US a snažím se preferovat cenově dostupné věci made in USA. Ikdyž mě pak srazí náladu ta samolepka na zadní straně: Designed in USA, Made in China. (E-MU Mp7 původně za 40.000,-).
to s tymi nasvietenymi flaskami je taka polofama. vysvetlim. flaska, aby nesumela, robi sa s nou taky trik, ze sa podzhavi katoda. spravne zhavena katoda pekne oranzovo svieti, vsetci pozname. podzhavena nesvieti, zda sa na pohlad ze ta lampa nefunguje, ze neni zapojena. uli pozna dusicku vsetkych obdivovatelov hiendu bez penazi, preto ten svit trosku pozivil ledkami umiestnenymi za lampou. divite se tomu klasek? keby nesvietilo nic, dam krk na to, ze by sa sirila fama ze ta lampa je atrapa. takto to nejaky debil rozobral, uvidel ledky a siri sa opat fama ze je to atrapa. uli to ma holt tazke.delay píše:Nevím, jestli to byla tahle věc, ale o něčem takovým od Behringeru se tvrdilo, že tam ve skutečnosti jsou falšky jen na výstupu a vevnitře je to nějak nasvícený...
Ta cena je velmi nízká, a všichni známe Behringer věci. Myslím, že ty budeš chtít něco kvalitnějšího...
tymto celym nechcem tvrdit ze je to super vyrobok, alebo nieco take, je to mizerny solid state strip ktory ma jeden lacny lampovy stupen na zahriatie. ale ta lampa je naozaj zapojena a pouziva sa
.