Use Audio PLUGIATOR ... VIRUS SNOW KILLER
jedine ako nedostatok vidim ze vsetky parametre sa daju editovat jedine cez SW ... priamo na hw krabici sa da len 5 zakladnych parametrov pre kazdy synth (vacsinou cutoff, reso a este nejake 3 parametre) ...
ale zvuky lezu z tych synthov fakt masivne.... aj ked na margo nazvu threadu ja to skorej vidim ako konkurencia blofelda nez konkurencia snowu - co sa tyka charakteru zvukov su totiz oba tieto stroje ta ista liga ako doplnok k makkemu uhladenemu access zvuku ... len teraz si vybrat.. stale som este viac nakloneny na stranu blofelda koli tomu ze sa da priamo na hw vsetko editovat ... ale neviem.. sakra.. je to tazke.. oba mat nemozem.. musim sa rozhodnut
ale zvuky lezu z tych synthov fakt masivne.... aj ked na margo nazvu threadu ja to skorej vidim ako konkurencia blofelda nez konkurencia snowu - co sa tyka charakteru zvukov su totiz oba tieto stroje ta ista liga ako doplnok k makkemu uhladenemu access zvuku ... len teraz si vybrat.. stale som este viac nakloneny na stranu blofelda koli tomu ze sa da priamo na hw vsetko editovat ... ale neviem.. sakra.. je to tazke.. oba mat nemozem.. musim sa rozhodnut

hmm, je to zajímavé...takže když bych si koupil třeba CME UF6 (dá se, jsou ok?), tak potom mám k tomu tuhletu věcičku do PCI (nebo kam) za nějakých 200 euro, chápu to tak správně?
kvůli tomu bych se asi rozhodnul nekoupit Yamaha klávesy, ale tyhle CME a bral bych tuhle věc jako přídavnou hodnotu...zní to možná ok, ale ten vzhled těch pluginů mi připadá, jako by byly 10 let staré, tak nevim...no a také nějak nerozumím tomu, jestli ty pluginy jdou i jako VST, nebo jsou jen standalone...
kvůli tomu bych se asi rozhodnul nekoupit Yamaha klávesy, ale tyhle CME a bral bych tuhle věc jako přídavnou hodnotu...zní to možná ok, ale ten vzhled těch pluginů mi připadá, jako by byly 10 let staré, tak nevim...no a také nějak nerozumím tomu, jestli ty pluginy jdou i jako VST, nebo jsou jen standalone...
Shodan: aha, tak to jsem nevěděl...a zvuk z toho leze ven jak, přes nějaký line-out? když neleze přes USB, tak to asi bude docela blbý...neumim si úplně představit, jak bych s tím mohl dělat tracky...jak by to bylo s automatizací, latencí a tak dále...ty jejich stránky jsou hrozně minimalistické a moc z těch informací nechápu...
No nevim, pokud si vzpominam na ty Creamware pluginy tak ten zvuk nestál za moc. Tak opravdu nevím proč si k tomu ještě kupovat hardware krabici 

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
-
- Profesionál
tak na vst-éčka si můžu naroubovat defacto jakýkoli kontroler pokud budu chtít, takže ovládání jen pár parametrů je mínus...a v dnešní době vícejádrových cpu taky není problém spouštět větší množství pluginů, jejichž kvalita se jistě blíží tomotu loadovatelnému dsp... já bych bral spíš real analog s totaly integrated rozhraním :p
-
přesně tak, taky se mi to nejeví jako must have věc a přijde mi to nahraditelný midikontrolerem a nejakym dobrym vstckem. Ten zvuk z toho mě moc nevzal co jsem našel ukazky + videa na YT. Já jsem teď totálně propadl "real analogu" waldorfu pulse, koupil jsem si k němu tohle http://www.rekonaudio.com/VES_Pulse.php -takze veskera automatizace, ovládání všeho z prostředí daw a přes midi kontroler a největší luxus.. a to co z toho leze,..
hmmm to bych taky chtel tenhle plugin, ja ho teda ovladam normalne ale ten sound to je prostedirtymusic píše:přesně tak, taky se mi to nejeví jako must have věc a přijde mi to nahraditelný midikontrolerem a nejakym dobrym vstckem. Ten zvuk z toho mě moc nevzal co jsem našel ukazky + videa na YT. Já jsem teď totálně propadl "real analogu" waldorfu pulse, koupil jsem si k němu tohle http://www.rekonaudio.com/VES_Pulse.php -takze veskera automatizace, ovládání všeho z prostředí daw a přes midi kontroler a největší luxus.. a to co z toho leze,..

-