Use Audio PLUGIATOR ... VIRUS SNOW KILLER

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
kru

Příspěvek od kru »

nevite nekdo, co je tam za DSP a jestli je k tomu nejaky IDE? Nikde sem to nemohl najit

mathi

Příspěvek od mathi »

kru: "Anyone who has heard the Creamware ASB boxes should know what to expect, as Plugiator contains the same DSP" a google mi našel model DSP: "SHARC by Analog Devices"

kru

Příspěvek od kru »

mathi diky. a jeste aby to byl otevrenej system a clovek na to mohl delat vlastni pluginy

mathi

Příspěvek od mathi »

kru: myslím, že na jejich stránkách je prostředí a kompiler c++ takže ti defacto asi nic bránit nebude

kru

Příspěvek od kru »

to sem prave nenasel, ale priznam se, ze sem ty stranky prochazel jen zbezne.
kazdopadne uz asi tusim, co bude pod stromeckem ;)

dendy

Příspěvek od dendy »

mathi: co ? kde ? to som nenasiel.. toto by ma celkom zaujimalo !

mathi

Příspěvek od mathi »

dendy: no někde na webu věnujícímu se syntezátorům jsem objevil tu formulku, že plugiator má stejné DSP jako creamware abs...takže jsem šel po datasheetech, nebo aspoň infech o těchhle a našel jsem výše zmiňované. Že výrobce DSP je Analog Devices a typ modelu SHARC. No a na stránkách Analog Devices už je pár informací :wink: http://www.analog.com/en/embedded-proce ... index.html

dendy

Příspěvek od dendy »

aha.. no len je otazka ci to bude ficat aj s tou ich platformou.. vies ked je obecne kompiler pre nejaky procesor neznamena to ze to umozni pisat aplikacie konkretne pre plugiator .. mozu mat zapojene dalsie extrene obvody a interny firmware nejak spraveny tak ze to nemusi byt (minimalne beznejakeho reverse enginerringu hardwarovej struktury) pouzitelne pre 3nd party developing pluginov ...

mathi

Příspěvek od mathi »

dendy: tak to je samozřejmé, chtělo by to informace přímo od zdroje, ty jsem ale nikde nesehnal. na druhou stranu si myslím, že prostě nakoupili dsp, integrovali na desku, namapovali si vstupy/výstupy a už "jen" naprogramovali... nemám s tím takovou zkušenost zatím, teprve se učím... motoroly

Odpovědět