Volume knoby k aktivnim bednam... (zadne D.I.Y.)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 13 čer 2006 20:52

Pytkin: ale jo, srovnej se zahranicnima cenama...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 čer 2006 20:57

cyril : nerozumiem

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 13 čer 2006 21:10

Pytkin: ze ty ceny odpovidaj. Ale mozna jsi to myslel tak, ze ty ceny JSOU podezrele nizky uz od vyrobce. V tom pripade pardon ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 čer 2006 21:30

cyril : ano .. ze tiez ceny su nizke .. podozrivo .. nizsie ako behringer (kery pomali predava za vyrobne ceny) ..

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Mackie BIG KNOB

Příspěvek od kora » 27 čer 2006 14:52

Taky resim jaky volume knob koupit. Rika nekomu neco tahle kraska?

http://audiotek.cz/ATK/ATK_product_CZ.a ... ory=680000

Cena je sice bratru 8 822 ale preci jenom je to Mackie

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 čer 2006 15:02

mna zaujalo toto, ovsem je to nakladnejsie, ale ponuka spustu veci:

http://www.thomann.de/thoiw2_phonic_stu ... dinfo.html

bohuzial je to yeti (vieme ze existuje, len ho nikto nevidel ;) )

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 27 čer 2006 15:10

To kexik ..

Ty znas tu firmu nejak lepe? Ja mel pred rokem doma od nich kompresor :cry: Naprosto sileny zvuk.. Po pul roce reklamace...To snad uz hraje lepe Behringer..
Koukal jsem ze to docela rozjizdej.. Ale uz nechci nic podobneho .. radej si priplatim za kvalitu..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 čer 2006 15:20

kora: bohuzial, phonic je to same ako behringer, samson, omnitronic, sm pro atd... jeden musi pockat na nejake recenzie, najlepsie spojene s vykuchanim criev... ja tieto znacky nezatracujem, ale treba byt maximalne opatrny; neviem o nich nic blizsie, len ze to chrlia z azie a kvalita je velmi kolisava
ale nad tymto fakt slintam, ponuka to viac nez central station; a myslim si ze si to zanedloho kupi par machrov a nejake informacie budu. nepoznam totiz nic podobne s takymito ficurami a do maleho studia je to ako stvorene

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 26 pro 2007 11:22

Ahoj. Budu do studia kupovat ještě jedny bedny a tak přemýšlím o nějakém lepším volume knobu (ATTY už nebude stačit). Docela mě zaujal Mackie BigKnob. Vím, že to není pasivní, ale funkcema je to přesně to, co od toho vyžaduju. Chci se zeptat, máte ho tu někdo (a nebo víte o někom kdo ho má?( Rád bych se zeptal na pár věcí z praxe případně bych si ho rád vyzkoušel) Dík...

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 26 pro 2007 11:49

doporucuju opatrnost... pry to neni moc cisty

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 pro 2007 16:41

Ondrash : Central Station sa ti nepaci ?

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 26 pro 2007 17:50

Jak uz jsem napsal v jinem tematu, zkousel jsem ve studijku SM Pro Audio Nano Patch za 55 EUR a nezaregistroval jsem zadny rozdil mezi zvukem bez Nano Patche a s nim. Zadne rozdily v barve zvuku, dynamice, podani prostoru, atd.
Bylo to samozrejme zkouseno na mem setupu M-Audio Audiophile 192 a Adam A7. Je mozne, ze na lepsim vybaveni by byl nejaky rozdil patrny.

Ja osobne zadny externi regulator nepouzivam. Kriticke poslechy reguluji knoby na Adamech, mene kriticke softwarove v Delta Control Panelu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 pro 2007 17:54

fova : no ondrash prave chce vacsiu vybavu .. nano patch je nieco ako ATTY .. jeden potenciometer .. ondrash bude mat druhe bedne , cize chce minimalne prepinanie medzi nimi .. a predpokladam ze aj par dalsich ficur , ktore ale nepopisuje ..

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 26 pro 2007 19:09

Pytkin píše:fova : no ondrash prave chce vacsiu vybavu .. nano patch je nieco ako ATTY .. jeden potenciometer .. ondrash bude mat druhe bedne , cize chce minimalne prepinanie medzi nimi .. a predpokladam ze aj par dalsich ficur , ktore ale nepopisuje ..
Přesně tak Pytkine, četl jsem si co to umí a skoro všechno bych to využil. Dokonce i ty vstupy, kam bych mohl připojit třeba notebook a nemusel bych třeba při poslechu mp3 z discmanu zapínat celý systém včetně převodníků a počítače...mp3

Ale jestli to ten zvuk kazí.... Ale zase je to Mackie a viděl jsem, že ten knob mají například i Kosheen (což teda není žádné měřítko)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 pro 2007 19:42

ondrash ; co ten knob stoji ? na central station si sa dival ?

to ma navyse DA prevodnik .. a hlavne idea ze to je v racku , kde idu vsetky kable .. a na stol si dal len male dialkove ovladanie .. to mi pripada take zaujimavejsie ..

Odpovědět