Volume knoby k aktivnim bednam... (zadne D.I.Y.)

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Cyril

Příspěvek od Cyril »

Pytkin: ale jo, srovnej se zahranicnima cenama...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cyril : nerozumiem

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Pytkin: ze ty ceny odpovidaj. Ale mozna jsi to myslel tak, ze ty ceny JSOU podezrele nizky uz od vyrobce. V tom pripade pardon ,)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cyril : ano .. ze tiez ceny su nizke .. podozrivo .. nizsie ako behringer (kery pomali predava za vyrobne ceny) ..

kora

Mackie BIG KNOB

Příspěvek od kora »

Taky resim jaky volume knob koupit. Rika nekomu neco tahle kraska?

http://audiotek.cz/ATK/ATK_product_CZ.a ... ory=680000

Cena je sice bratru 8 822 ale preci jenom je to Mackie

kexik

Příspěvek od kexik »

mna zaujalo toto, ovsem je to nakladnejsie, ale ponuka spustu veci:

http://www.thomann.de/thoiw2_phonic_stu ... dinfo.html

bohuzial je to yeti (vieme ze existuje, len ho nikto nevidel ;) )

kora

Příspěvek od kora »

To kexik ..

Ty znas tu firmu nejak lepe? Ja mel pred rokem doma od nich kompresor :cry: Naprosto sileny zvuk.. Po pul roce reklamace...To snad uz hraje lepe Behringer..
Koukal jsem ze to docela rozjizdej.. Ale uz nechci nic podobneho .. radej si priplatim za kvalitu..

kexik

Příspěvek od kexik »

kora: bohuzial, phonic je to same ako behringer, samson, omnitronic, sm pro atd... jeden musi pockat na nejake recenzie, najlepsie spojene s vykuchanim criev... ja tieto znacky nezatracujem, ale treba byt maximalne opatrny; neviem o nich nic blizsie, len ze to chrlia z azie a kvalita je velmi kolisava
ale nad tymto fakt slintam, ponuka to viac nez central station; a myslim si ze si to zanedloho kupi par machrov a nejake informacie budu. nepoznam totiz nic podobne s takymito ficurami a do maleho studia je to ako stvorene

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj. Budu do studia kupovat ještě jedny bedny a tak přemýšlím o nějakém lepším volume knobu (ATTY už nebude stačit). Docela mě zaujal Mackie BigKnob. Vím, že to není pasivní, ale funkcema je to přesně to, co od toho vyžaduju. Chci se zeptat, máte ho tu někdo (a nebo víte o někom kdo ho má?( Rád bych se zeptal na pár věcí z praxe případně bych si ho rád vyzkoušel) Dík...

matucha

Příspěvek od matucha »

doporucuju opatrnost... pry to neni moc cisty

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ondrash : Central Station sa ti nepaci ?

fova

Příspěvek od fova »

Jak uz jsem napsal v jinem tematu, zkousel jsem ve studijku SM Pro Audio Nano Patch za 55 EUR a nezaregistroval jsem zadny rozdil mezi zvukem bez Nano Patche a s nim. Zadne rozdily v barve zvuku, dynamice, podani prostoru, atd.
Bylo to samozrejme zkouseno na mem setupu M-Audio Audiophile 192 a Adam A7. Je mozne, ze na lepsim vybaveni by byl nejaky rozdil patrny.

Ja osobne zadny externi regulator nepouzivam. Kriticke poslechy reguluji knoby na Adamech, mene kriticke softwarove v Delta Control Panelu.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

fova : no ondrash prave chce vacsiu vybavu .. nano patch je nieco ako ATTY .. jeden potenciometer .. ondrash bude mat druhe bedne , cize chce minimalne prepinanie medzi nimi .. a predpokladam ze aj par dalsich ficur , ktore ale nepopisuje ..

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Pytkin píše:fova : no ondrash prave chce vacsiu vybavu .. nano patch je nieco ako ATTY .. jeden potenciometer .. ondrash bude mat druhe bedne , cize chce minimalne prepinanie medzi nimi .. a predpokladam ze aj par dalsich ficur , ktore ale nepopisuje ..
Přesně tak Pytkine, četl jsem si co to umí a skoro všechno bych to využil. Dokonce i ty vstupy, kam bych mohl připojit třeba notebook a nemusel bych třeba při poslechu mp3 z discmanu zapínat celý systém včetně převodníků a počítače...mp3

Ale jestli to ten zvuk kazí.... Ale zase je to Mackie a viděl jsem, že ten knob mají například i Kosheen (což teda není žádné měřítko)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ondrash ; co ten knob stoji ? na central station si sa dival ?

to ma navyse DA prevodnik .. a hlavne idea ze to je v racku , kde idu vsetky kable .. a na stol si dal len male dialkove ovladanie .. to mi pripada take zaujimavejsie ..

Odpovědět