WordClock kabel
WordClock kabel
Ahoj,
netusite nekdo, kde se da v CR, nejlepe v Praze sehnat hotovy WC kabel ? Vsude na me koukaji, jak kdyz sem spad z visne a udelat si ho nemuzu, protoze nemam kleste. Diky
netusite nekdo, kde se da v CR, nejlepe v Praze sehnat hotovy WC kabel ? Vsude na me koukaji, jak kdyz sem spad z visne a udelat si ho nemuzu, protoze nemam kleste. Diky
Zkus http://www.gme.cz/index.php?action=adre ... ha&sk=&lk=,
chtěj koaxiál kabel 75 Ohm a BNC konektory, WordClock jim asi moc říkat nebude....
chtěj koaxiál kabel 75 Ohm a BNC konektory, WordClock jim asi moc říkat nebude....
ahoj...
Chtel bych se zeptat jak propojim wordclock u yamahy 01v96 s rme digiface?
jsem sehnal pouze hotovej BNC kabel ktery je 50 ohm bude mi to stacit, nepotrebuju k tomu jeste nejaky BNC terminator? musi to byt propojeny obouma smery nebo staci kdyz budu mit mastetr RME digiface tak propojit jednim kabelem...
vim ze mi na to odpovidaj predchozi prispevky ale musim se projistotu jeste zeptat... hlavne je steli je potreba ten terminator...
Chtel bych se zeptat jak propojim wordclock u yamahy 01v96 s rme digiface?
jsem sehnal pouze hotovej BNC kabel ktery je 50 ohm bude mi to stacit, nepotrebuju k tomu jeste nejaky BNC terminator? musi to byt propojeny obouma smery nebo staci kdyz budu mit mastetr RME digiface tak propojit jednim kabelem...
vim ze mi na to odpovidaj predchozi prispevky ale musim se projistotu jeste zeptat... hlavne je steli je potreba ten terminator...
Na ty BNCáky POZOR!! Mezi 75 ohmovým a 50 ohmovým je na první pohled neviditelný mechanický rozdíl. 50 ohmový má trochu silnější ten živý kontakt, pokud se nacpe na 75 ohm výstup z desky může se rozlomit izolace, popř zarazit dutinka do konektoru. Obecně se to moc neví, takže bacha na starý TwinEthernet.
medzi konektormi nie je ziadny rozdiel, bnc konektor je jeden a ten isty, aj pre 75 ohm aj pre 50. podstatne je aky sa pouzije kabel, ten ma impedanciu napisanu na boku a samozrejme terminator, tam je vzdy hodnota... ale pri prepojeni dvoch zariadeni ziadny terminator ani tecko netreba (ekeaze?), pokial kabel nehodla mat sto metrov, a ako pise pytkin, dobre zariadenia maju hi-z vstupy a potom je skoro jedno jak to pokablujete, malo by to fachat aj bez terminatora pri vela zariadeniach aj dlhsich kabloch