64 bit WINDOWS a AUDIO ... otazky/odpovede

Ostatní audio software, obecná diskuse
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 13 bře 2008 07:57

kexik píše:poshook> nieco ine je flash disk a nieco ine je RAMka... zmenit adresovanie znamena fakticky prekopat vsetky softvery. pritom udajne vo windows sa povaluje este stale aj par 16bitovych aplikacii. a na zaver este jedno zamyslenie: keby boli vyrobcovia sw samplerov k svetu, napisu sampler tak, ze si v ramke vytvori ramdisk, nan nakopiruje sample a modul sampleru pouzije dfd metodu... potom je jedno ze je host 32bitovy, staci ze je 64bitovy system
tymi USB flash som chcel naznacit, ze naroky suvisiace s priestorom rapidne stupaju a profi audio na to nereaguje

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 13 bře 2008 07:59

audio nereaguje na NIC. pozri kolko mas dnes pci-e zvukoviek? pritom za 4 roky realne nebudu dosky s pci. a vies sam ako su na tom externe zvukovky

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 13 bře 2008 10:59

Jo, je to smutný.
Měli by s tím rychle něco udělat.
Takhle nás docela silně omezují :-(
Fakt mě to hooodně sere.

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 13 bře 2008 11:37

S dovolenim jeste jedna jedovata OT poznamka na vyrobce: A kdy sakra nekdo udela levnou zvukovku do Express Card slotu? PCMCIA uz skoro v zadnym novym notasu neni... (Cest RME, ale na tu nemam)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 bře 2008 15:35

kexik píše:audio nereaguje na NIC. pozri kolko mas dnes pci-e zvukoviek? pritom za 4 roky realne nebudu dosky s pci. a vies sam ako su na tom externe zvukovky
toto zase riesi www.magma.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 bře 2008 15:36

NO .. Kto to mysli vazne a ma problemy s ram , treba prejst na MACka .. tam s tym problem neni ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 13 bře 2008 18:09

Pytkin píše:
kexik píše:audio nereaguje na NIC. pozri kolko mas dnes pci-e zvukoviek? pritom za 4 roky realne nebudu dosky s pci. a vies sam ako su na tom externe zvukovky
toto zase riesi www.magma.com
tyvoe, ale to stoji tolko co cely pocitac ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 01:08

kexik : zavisi ako ktory .. daw co mame v studiu stal 200,000 .. len skrina so zdrojom stala 35 litrov .. k tomu uz je daka magma zabavka .. A ked to potrebujes .. napriklad chces 4x UAD .. Ja napriklad nemam ziadnu volnu poziciu .. slot by bol .. ale diera von ne .. 2x9652 zabera 4 pozicie , ale len 2 PCI sloty .. atd .. Mam tam jeden UAD .. potrebovali by sme dalsi .. magma je riesenie .. na vzdy :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 14 bře 2008 07:22

pytkin: pre maleho uzivatela by bolo lakave skr nieco ako raiser card, ktory by sa strkal do pcie ale dcerske pozicie by mal aj take aj take. take si nevidel? a malo by to byt lacne, maximalne v cene zakladnej dosky, inak to pre home studio nema vyznam

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 14 bře 2008 08:08

Pytkin píše:NO .. Kto to mysli vazne a ma problemy s ram , treba prejst na MACka .. tam s tym problem neni ..
to je prave to smutne na tom... ak ches viac RAM, zmen platformu, ktora je 2-3x drahsia ale v zasade nic viac neponuka

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 bře 2008 08:14

preto to chce Standalone studio a HW sequencer.. 8)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 10:19

kexiK ; iste .. maly uzivatel , ktory ma poskladane pc za 20-30 litrov , tak nema dovod kupovat magmu .. ked chces ale 4xUAD a dalsie karty , tak si tu magmu kupis .. neni to zase az tak drahe , na to co ti to poskytnes .. inu moznost asi aj tak nemas ..

raiser card o akom hovoris , tak take nieco som nevidel .. a ani si to neviem uplne dobre predstavit ako by si daval karty do toho .. taketo veci sa zasadne riesia externe ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 10:22

Poshook píše:
Pytkin píše:NO .. Kto to mysli vazne a ma problemy s ram , treba prejst na MACka .. tam s tym problem neni ..
to je prave to smutne na tom... ak ches viac RAM, zmen platformu, ktora je 2-3x drahsia ale v zasade nic viac neponuka
To je demagogia .. Zober si moj DAW .. ked odratam 30 litrov za raidovu kartu , 50 litrov za 16 diskov , cenu skrine dam na tretinu , tak sa dostanem niekde na 100vku .. A tolko stoji aj MAC PRO ..

APPLE vobec neni drahy .. Jeho cena je porovnatelna s adekvatnym komputrom .. 2-3x drahsie je hlupost !

Odpovědět