tymi USB flash som chcel naznacit, ze naroky suvisiace s priestorom rapidne stupaju a profi audio na to nereagujekexik píše:poshook> nieco ine je flash disk a nieco ine je RAMka... zmenit adresovanie znamena fakticky prekopat vsetky softvery. pritom udajne vo windows sa povaluje este stale aj par 16bitovych aplikacii. a na zaver este jedno zamyslenie: keby boli vyrobcovia sw samplerov k svetu, napisu sampler tak, ze si v ramke vytvori ramdisk, nan nakopiruje sample a modul sampleru pouzije dfd metodu... potom je jedno ze je host 32bitovy, staci ze je 64bitovy system
64 bit WINDOWS a AUDIO ... otazky/odpovede
toto zase riesi www.magma.comkexik píše:audio nereaguje na NIC. pozri kolko mas dnes pci-e zvukoviek? pritom za 4 roky realne nebudu dosky s pci. a vies sam ako su na tom externe zvukovky
tyvoe, ale to stoji tolko co cely pocitac ;)Pytkin píše:toto zase riesi www.magma.comkexik píše:audio nereaguje na NIC. pozri kolko mas dnes pci-e zvukoviek? pritom za 4 roky realne nebudu dosky s pci. a vies sam ako su na tom externe zvukovky
kexik : zavisi ako ktory .. daw co mame v studiu stal 200,000 .. len skrina so zdrojom stala 35 litrov .. k tomu uz je daka magma zabavka .. A ked to potrebujes .. napriklad chces 4x UAD .. Ja napriklad nemam ziadnu volnu poziciu .. slot by bol .. ale diera von ne .. 2x9652 zabera 4 pozicie , ale len 2 PCI sloty .. atd .. Mam tam jeden UAD .. potrebovali by sme dalsi .. magma je riesenie .. na vzdy 
kexiK ; iste .. maly uzivatel , ktory ma poskladane pc za 20-30 litrov , tak nema dovod kupovat magmu .. ked chces ale 4xUAD a dalsie karty , tak si tu magmu kupis .. neni to zase az tak drahe , na to co ti to poskytnes .. inu moznost asi aj tak nemas ..
raiser card o akom hovoris , tak take nieco som nevidel .. a ani si to neviem uplne dobre predstavit ako by si daval karty do toho .. taketo veci sa zasadne riesia externe ..
raiser card o akom hovoris , tak take nieco som nevidel .. a ani si to neviem uplne dobre predstavit ako by si daval karty do toho .. taketo veci sa zasadne riesia externe ..
To je demagogia .. Zober si moj DAW .. ked odratam 30 litrov za raidovu kartu , 50 litrov za 16 diskov , cenu skrine dam na tretinu , tak sa dostanem niekde na 100vku .. A tolko stoji aj MAC PRO ..Poshook píše:to je prave to smutne na tom... ak ches viac RAM, zmen platformu, ktora je 2-3x drahsia ale v zasade nic viac neponukaPytkin píše:NO .. Kto to mysli vazne a ma problemy s ram , treba prejst na MACka .. tam s tym problem neni ..
APPLE vobec neni drahy .. Jeho cena je porovnatelna s adekvatnym komputrom .. 2-3x drahsie je hlupost !