Band In A Box + WIN XP

Ostatní audio software, obecná diskuse
nigol

Příspěvek od nigol »

pm: To jo, ale nekdy clovek nevi, jestli se ma smat a nebo brecet :)

Jakub

Příspěvek od Jakub »

k BIAB:
blue napsal :
BIAB je skvelý na aranžovanie hocjakých viachlasých skladieb, big bandov, chorálov, ale hlavne jazových štandardov.
to jako aranzuje/harmonizuje misto tebe ? nechapu, v cem muze bejt lepsi
nez normalni notovej program ? co takle nadhodit nejakej midi soubor vytvorenej timto programem.. :-)) jinak je to zajimavy, nikdy jsem o BIABu neslysel a asi si ho stahnu z netu 8)

bluerecording

Příspěvek od bluerecording »

BIAB je úplne niečo iné ako notovací program, vytvorí ti kompletné combo - bicie, basa, gitara, klavír a sólové nástroje, podľa štýlu, aký si želáš. Hlavne basové walkingy v swingu nemajú chybu a určite sa oplatí ich da? vytvori? BIABU, ako sa s nimi trápi?.

Jakub

Příspěvek od Jakub »

muze bejt vhodnej asi na uceni harmonie, neverim ze by nejakej program tvoril orig. hudbu.... äle verim ze se z nej muzu ¨leccemu priucit, protoze harmonii bezvadne neovladam

bluerecording

Příspěvek od bluerecording »

Čo sa týka originálnosti, programpracuje s prednastavenými spôsobmi- patternami a tých môže by? tak veľa, že pri zadaní náhodných výberov pre každý nástroj je to prinajmenšom dos? originálne. Čo sa týka funkcie soloist, tak to je absolútna originálna bomba, nič sa neopakuje, ostáva len charakter daného interpreta, ktorého sólo sa simuluje.

S tou harmóniou máš absolútnu pravdu.

boro

Příspěvek od boro »

predtym, ako si sadnem za biab, by som si mal prestudovat odporucanu literaturu ku kompozicii? cital som o nom, tesil sa nanho a ked som si ho nainstaloval /este pred par rokmi/, tak som bol sklamany. Stale a stale ako samohrajka. philip glass by z neho mozno umenie vytazil. Ale preco nie, v podstate ma bluerecording navnadil na novu verziu, som plny ocakavania.

Cundo
Profesionál

Re: Band In A Box + WIN XP

Příspěvek od Cundo »

Oprašujem po rokoch kontroverznú tému... Pozrel som si nejaké YouTube videá a vyzerá to zaujímavo. Máte niekto nejaké osobné skúsenosti s poslednými verziami biab? Uvažujem o nejakej šikovnej pomôcke pri aranžovaní a la soft samohrajka. Keď je treba spraviť viac klišé songov vo viacerých štýloch.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

nuendo
Vybavení

Příspěvek od nuendo »

ako "soft samohrajka" je to fajn, inak v tomto segmente ani nemas moc na vyber... skusal som este One Man Band (alebo tak nejak) a este tusim Works... ale to je skorej editor stylov pre niektore HWsamohrajky
BIAB je najlepsi (aspon pre mna)
v BIAB si vacsinou urobim kostru na hrubo, potom vyexportujem ako MID a dokoncujem v Cubendo

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Tie videa posobia presvedcivo,mam vazne nutkanie to hned kupit,ale rad by som najskor nejake aktualne demo,ktore som ale nenasiel.Mam vytvorit rychlo cca 25 aranzmanov na nejake pesnicky a toto sa mi zda super cesta aspon na vybudovanie slusnych bubnov a pod.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

nuendo
Vybavení

Příspěvek od nuendo »

na rychlu robotu je to super... bum, bum... nahadzes kila do tabulky: sloha > refren > repeticia a mas slusny midi zaklad
demo na stiahnutie asi nenajdes jedine w*a*r*e*z
ale jak som uz spominal, v segmente "SW samohroajka" nic lepsie nieje

Odpovědět