Sakra tak tenhle prispevek sem prehlidnul..synth píše:kolik toho chceš? a do čeho? jen Zetu? napis na PM e-mail poslu ti to /jen kvalitni soundsets/Robot Jox píše:shafa: jaký banky od KIRE do z3ta? kde to sehnat?
best VSTi ever
z3ta
Zaujimave, co clovek, to iny nazorekeaze píše:Me se nejvic libi ZETA.. to je snad jedinej SW synth, kterej funguje jak ma a to od cisteho prepinani programu az po LFO a efekty.

z3ta
No ja som v poslednej dobe nadobudol pocit, ze dolezitejsie ako pocet oscilatorov je skor kvalita oscilatorov, filtrov, obalok a efektov...sam sa niekedy cudujem ake rozne zvuky sa daju dostat hoc len z 2 oscs...synth píše:Z3ta - kdyz jsem ho poprve sl. a videl ten pocet oscilatoru tak mi zaplesalo srdce
-
Re: z3ta
to souhlas ..bassline píše:No ja som v poslednej dobe nadobudol pocit, ze dolezitejsie ako pocet oscilatorov je skor kvalita oscilatorov, filtrov, obalok a efektov...sam sa niekedy cudujem ake rozne zvuky sa daju dostat hoc len z 2 oscs...synth píše:Z3ta - kdyz jsem ho poprve sl. a videl ten pocet oscilatoru tak mi zaplesalo srdce
Re: z3ta
Nefunguje jak ma...dost mi vadi to ze ked klikam na nejaky fader ale netaham ho, tak poskoci aj tak. Je to dost blbe, najma pri parametroch kde aj zmena v malom kroku ma velky ucinok. A potom mi niekedy zvykne pri posunuti konkretneho faderu poskocit aj uplne iny fader sam od seba. Nechapem. Inac dost som sa v tom syntaku zamotaval ked som si trom obalkam priradil rozne destinacie, obcas som sa netrafil do spravnej a divil sa ze ako cudne sa to spravaekeaze píše:to je snad jedinej SW synth, kterej funguje jak ma a to od cisteho prepinani programu az po LFO a efekty.

A kde ma albino INIT preset? Som to nikde nenasiel...inac neexistuje nejaky manual alebo help na albino 3? nerozumiem preco ho k demu nedodavaju.Fractal píše: 2. Albino3
- je to tam, dokaze vse a jeste vic, vyborna fx jednotka
Co sa tyka FX jednotiek, tak som zatial skusal Phaser a ten je ozaj vyborny ! Velmi sa mi na nom paci parameter Stages a Invert feedback. Obrovska skoda je ale ze sa nedaju v albine modulovat ziadne parametre FX

-
- Profesionál
Re: best VSTi ever
No vida ... jak by tohle vlákno vypadalo dnes ?
Tedy když pominu fakt, že si tu všichni pořídili ty pravé analogové HW stroje ..
Tedy když pominu fakt, že si tu všichni pořídili ty pravé analogové HW stroje ..

ej aha ho exhumatora starych siskusii
)
ale ok, idem do toho - co sa tyka mna - z3ta+ 2

ale ok, idem do toho - co sa tyka mna - z3ta+ 2

Žijeme ve zlaté éře Vsti. Ty nej dnes hrají lépe, než analogy/hybridy s levnou hw základnou a u digitálů nebylo co řešit již od počátku 
NI Reaktor 6, Roland Plugout řada, PPG WaveMapper jsou aktuálně mé nejoblíbenější Vsti
Ještě jsem nezkoušel Softube Modular, i když chuť by byla. U něj mě odrazuje prozatím omezený výběr modulů.

NI Reaktor 6, Roland Plugout řada, PPG WaveMapper jsou aktuálně mé nejoblíbenější Vsti

Re:
Delas na 1cce nebo na dvojce?Brooklyn / juanita juarez píše:z3ta... rocks! zacal sem ji programovat a je to slusnej prizrak, super synth!
Me z3ta bavi uz hezkou radku let uz od prvni verze