chci se zeptat jesi tu ma nekdo zkusenosti, kdyz mam dejme tomu nelegalni cubase s umele vytvorenym Tooltipem, jak si mam naisntalovat hypersonic 2 trebas ? TO zadnej klic uz chtit nebude?
pavlii píše:2Kermiták: viz můj první příspěvek - o Cubase SX3.1 se nejedná, to opravdu ne.... krom toho nijaké zpomalení já nezaznamenávám.....
P.
No H20 pri releasu psali, ze odstranenim te ochrany ziskali slusny vykonnostni narust a ze se divi, ze tohle Steinberg platicim zakaznikum dela. Ale nikdy jsem ty dve verze neporovnaval.
mam pocit ze to tak nebolo. pisali ze kvoli tej ochrane je vykon cubase 3 mizerny, ale pisali tiez ze ju neostranovali a namiesto toho naprogramovali SW emulaciu HW klucu.
2Acid: právě, že ne. Údajně se Cubase v náhodných okamžicích DOTAZUJE toho HW klíče (resp. tedy jeho SW emulace) - takže v žádném případě tady nejde o USB Flash disk...... takže ze základního pohledu je hack opravdu triviální, emulaci dokáže napsat dneska už asi skoro každý ale je třeba nějak zajistit to odpovídání na dotazy - a tohle je ten kámen úrazu....
kazda ochrana je prolomitelna... a pokud je to SW ochrana, tak je to s crackem vetsinou jednodussi, nez napr. u HW klicu... a pokud pred lety prisli H2O s tooltipem, udelaj to zas... nebo nekdo jiny, to je fuk...
nooly : kazda ochrana je prelomitelna .. to je fakt .. len je otazne , ci sa niekto do toho pusti .. H2o povedali pri poslednej ochrane , ze do dalsej uz asi nepojdu , lebo je to casovo velmi narocne ..
Podle me o to prave jde vytvorit ochranu ktera orchani produkt na tak dlouhou dobu ze se bude prodavat a ochrana se prolomi az v momente kdyz uz bude stejne defakto zastaraly.. neco jako zaruka... vetsina veci se kazi mesic po zaruce a jsou na to vyrobene