cubase nahrava dvojmo midi noty

Ostatní audio software, obecná diskuse
Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od Bedobus »

Midi smycka cez keyboard by to nemala byt, pretoze ho mam zapnuty iba cez MIDI out , MIDI kablom do zvukovky. MIDI in je nezapojeny. Pokial viem cez midi out by nemal prijimat ziadne signaly. USB na keyboarde nepouzivam pretoze nefungoval korektne. Problem bol niekde na MIDI vstupe v cubase, kde sa generoval druhy signal.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od EXCOM »

ved si to prezen cez nejaky midi monitoring a hned vies co ti posiela, tam zistis ci je to na strane keyboardu alebo az za keyboardom

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22406
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od Pytkin »

to je divne .. s takymto niecim som sa v zivote nestretol ..

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od Bedobus »

Na google je toho dost len nikde ziadne riesenie

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od Bedobus »

Viete poradit nejaky free midi monitor ktory funguje na XP?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

MiDi MONiTOR

Příspěvek od EXCOM »


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22406
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od Pytkin »

bedobus : ja som myslel ze uz je ten problem vyrieseny ? alebo nie ?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3588
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od pavlii »

2Bedobus: MIDI-OX.

P.

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od Bedobus »

Dik vyskusam to. Dam vediet

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: cubase nahrava dvojmo midi noty

Příspěvek od a.tom.x »

Kovarova kobyla ....

Nainstaloval jsem Cubase 5, hraju, hraju a hele nahravam dvojmo :) :) :)

kazdopadne je to nekde v all inputs
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět