Foobar2000 atd.
Re: Foobar2000 atd.
Používám teď nový http://resonic.at/home
Sice nemá tolik čičarád jako ostatní, ale je když si pustím F2000 je mezi nimi na první poslech slyšitelný rozdíl.
Sice nemá tolik čičarád jako ostatní, ale je když si pustím F2000 je mezi nimi na první poslech slyšitelný rozdíl.
Resonic vypada zajimave!!!
Akorat teda jak myslis to na prvni poslech jinak?
-
- Profesionál
mam na nej spadeno. ale jestli zni jinak (nez ostatni asio playery), je to docela zasadni problem. to by znamenalo..nevim, nejaky vnitrni resampling mozna? i kdyby to byl upsampling, tak je to spatne.feki píše:Používám teď nový http://resonic.at/home
Ked vsetky zneju rovnako, a jeden 'lepsie' tak v nom neni vsetko na poradku..
vypni si eqalizer 

Digitální přehrávač nemá principiálně jediný důvod znít lépe nebo hůře, pokud nejsou zapojené nějaké extra efekty, může znít jen stejně jako ostatní ...
ivo nemas pravdu... kedze ide o prehravanie formatu zo stratovou kompresiou, nieje algorytmus prevodu dat na zvuk uplne jednoznacny a existuju rozne sposoby ako "dopocitat" chybajuce data.. takze na rozdiel od "zvuku daw" je zvuk mp3 prehravaca realna vec
Jasně, já ale mp3 už skoro vůbec nepoužívám, myslel jsem to na .wav , .flac apod., tam by asi rozdíl být neměl ..
V obou případech mám EQ vypnutý, přesto je Resonic nepatrně konkrétnější. Oba mám pře výstup Focus.2i2, a pokud využívají interní audio kodek vše bymělo znít stejně. Přikláním se spíše k názoru interních *.dll běžícím v základním modulu.
-
- Profesionál
tohle pise nejaka wikidendy píše:ivo nemas pravdu... kedze ide o prehravanie formatu zo stratovou kompresiou, nieje algorytmus prevodu dat na zvuk uplne jednoznacny a existuju rozne sposoby ako "dopocitat" chybajuce data.. takze na rozdiel od "zvuku daw" je zvuk mp3 prehravaca realna vec
"Best MP3 Decoder
Since what the MP3 standard really defines is a decoder, there should be no such thing as a better or a worse MP3 decoder. As long as a decoder is accurate, it'll output the expected quality.
All the most popular decoders these days output accurate enough streams. Quality differences among them are insignificant."
Me iTunes na jednorazovy poslech neceho stvou, protoze cokoliv v nich pustim, hned se mi kopiruje do knihovny a to fakt nechci... nebo jsem retard a da se toho zbavit?
taky si myslim, ze to podstatne a rozdilne se deje pri kodovani, nikoliv dekodovaniBrooklyn / juanita juarez píše:tohle pise nejaka wikidendy píše:ivo nemas pravdu... kedze ide o prehravanie formatu zo stratovou kompresiou, nieje algorytmus prevodu dat na zvuk uplne jednoznacny a existuju rozne sposoby ako "dopocitat" chybajuce data.. takze na rozdiel od "zvuku daw" je zvuk mp3 prehravaca realna vec
"Best MP3 Decoder
Since what the MP3 standard really defines is a decoder, there should be no such thing as a better or a worse MP3 decoder. As long as a decoder is accurate, it'll output the expected quality.
All the most popular decoders these days output accurate enough streams. Quality differences among them are insignificant."

nic v zlom chlape, ale sam si si napisal:) da sa to vypnut. preferences.wire píše:Me iTunes na jednorazovy poslech neceho stvou, protoze cokoliv v nich pustim, hned se mi kopiruje do knihovny a to fakt nechci... nebo jsem retard a da se toho zbavit?