no neviem... mne ten pushtec pride prilis cisty a prilis tvrdy na vyssich basoch... urcite je to jeden z najlepsich free eq, ale na posihfopit nema; a na hydratone ani nahodou...
tady se to už asi probíralo, tak když tak hoďte odkaz. Chtěl sem se zeptat jaký free EQ je dobrý na mix? Electri-q? Nebo nějaký jiný?
Předem díky za rady...
a nedal by si funkcny link na vst verziu? ten shit co je na sourceforge stranke je proste... shit
linux verziu pravdepodobne mam (ak bola na jack linux dvd, co myslim bola, ten interfejs som uz niekde videl)
ani za boha nemůžu najít odkud jsem to včera stahoval dokonce to nemůžu najít ani na disku (zatím)
Tak jsem zkusil zabalit celou tu složku ve VST pluginech, doufám, že ti to půjde.
Ta VST verze není nějak ultra stabilní, hlavně dávejte bacha na přepínání presetu až potom co dozní předchozí zvuk, už jsem si tak několikrát shodil Cubase
elektri: Som rád, že nie som jediný, kto si Zyn-a obľúbil. Len škoda, že v jeho portovaní pod Windows sa už ďalej nepokračovalo. ...a ako vidím, ani ten link, čo som tu pred necelým rokom dával, už nefunguje.