Free VST Plug-ins section (downloads, tips...)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 01 říj 2007 17:50

elektri: prosimte co je od eastwest free? ja to nikde nemuzu najit :shock:

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 01 říj 2007 18:21

biscuit píše:elektri: prosimte co je od eastwest free? ja to nikde nemuzu najit :shock:
všechno když víš kde to hledat :lol:

Bylo to na tomhle odkazu, ale jak se tak dívám, už tam nic není
http://www.soundsonline.com/Free-Virtua ... EW-D2.html

Tady je o tom diskuze na KVR, když se zeptáš, možná někdo bude vědět něco o linku, já to asi už nikde nemám, bylo tam pár presetů z každého jejich produktu
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... &start=150

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 01 říj 2007 19:01

elektri píše: všechno když víš kde to hledat :lol:
no ja myslel free cisty jak lilie ;)
elektri píše: Tady je o tom diskuze na KVR, když se zeptáš, možná někdo bude vědět něco o linku, já to asi už nikde nemám, bylo tam pár presetů z každého jejich produktu
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... &start=150
ok, dik. jestli to byl vycuc, tak to snad ani nechci, ja myslel jestli to neni neco ucelenyho.. jinak za tip na independence free moc dik. testnu, uz se tesim. jinak je ted ve verzi 2.0

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 01 lis 2007 20:57

nemá někdo prosím doma na disku instalaci KarmaFX 0.99 nebo 0.98 ?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 01 lis 2007 22:00

Mam doma 0.94b. Ale to ti asi nepomuze, jelikoz je to uz expirovana beta.

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 01 lis 2007 22:19

Amorph: jo ty starší bety expirovaly taky jo ??? tak to je mazec, musím to hned koupit, protože v tom mám svoje dvě banky presetů, které rozhodně z ničeho jiného nedostanu.

hondzykk
Příspěvky: 174
Registrován: 21 bře 2007 10:05

Příspěvek od hondzykk » 04 lis 2007 22:24

možná to tady bylo a je v těch deseti stránkách ale pokud ne tak snad potěší


http://www.hitsquad.com/smm/win95/PLUGINS_VST/

Ricardo
Příspěvky: 116
Registrován: 29 črc 2002 11:19

Příspěvek od Ricardo » 05 lis 2007 09:17


Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 lis 2007 09:42

tak to je fakt HUSTE !!!!!

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 05 lis 2007 09:53

mate s nim nekdo zkusenosti? me ten interface prijde dost krkolomnej, ale vzhledem k tomu jaky ma tenhle sampler reference tykajici se kvality zvuku, tak o nem vazne premejslim ;)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 lis 2007 09:55

no .. surge je jeden s najlepsich vsti vobec, filtre ma spravene neskutocne, oscilatory tiez, modulation matrix ako maloco.. takze ten shortcircuit verim ze je pecka.. prave ho instalujem :-)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 05 lis 2007 10:03

no tak dej prosimte vedet, jak se ti s tim dela. ten interface je pro me teda trochu ee, ale treba se to da a zadarmo... kdybych tim dokazal pohodlne nahradit batterku, usetril bych nejaky prachy :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 lis 2007 10:44

je to super... niektore filtre su slabsie, ine su super... pride mi to uplne intuitivne za 10 minut som prisiel v podstate na vsetky zasadne veci .. trosku nedomyslene je automatizovanie - ked chces automatizovat nejaky parameter musis si pridativ modulation matrix nejaky midi CC ktory priradis danemu parametru.. co je blbe kedze mod matrix ma len 12 slotov pre kazde wav .. ale tak da sa stym zit .. prijemne sa edituju multizony .. proste zony ktorym chces naraz zmenit nejaky parameter a tocis ... uplne intuitivne .. pre mna uplne postacujuca nahrada za baterku ... jedine co mi trosku vadi ze maju klasicky windows browser na prechadzanie wav-iek na disku takze si nemozes prehlavat zvuky pred tym nez ich loadnes do sampler .. ale co uz .. nic nieje dokonale.. na to ze je to zadarmo je to fakt pecka ...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 05 lis 2007 11:44

dendy píše: ... jedine co mi trosku vadi ze maju klasicky windows browser na prechadzanie wav-iek na disku takze si nemozes prehlavat zvuky pred tym nez ich loadnes do sampler .. ale co uz ..
hmmm, tak to je pro me celkem zasadni, nedovedu si predstavit, ze bych si pamatoval, ze chci pouzit kopak 324, snare 28 a ride cinel 127 :( to prehravani v browseru, lepe receno prehravani uz primo v naprogramovany sekvenci je pro me dulezity velmi.. skoda

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 lis 2007 11:53

aa .. teraz som skusil tu betu 2 (0.5.0) a je super !! podstatne lepsie psravene gui a ma uz aj browser co prehrava wavka ... super !! vyskusaj doporucujem

je tam len mala finta az to nainstalujes chod do START > PROGRAMS > SHORTCIRCUIT2 a kukni si "Database Management > readme.txt" - navod ako si pridat adresare s wavkami do browsera, trosku som nad tym (asi 10 minut) maturoval kym som objavil ze je tam ten navod :-)))

ta beta (alebo alfa alebo co to je) je fakt super !!

Odpovědět