FREE VST - SQ8L

Ostatní audio software, obecná diskuse

<t>PRIDAT DO TOP?</t>

ANO
15
94%
NIE
1
6%
 
Celkem hlasů: 16

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 08 úno 2012 10:33

velka škoda že nie

rastis
Příspěvky: 2882
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od rastis » 08 úno 2012 21:48

kexik píše:parametre sa nedaju automatizovat... minimalne nie cez midi
a nejak inak potom jak ?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od pavlii » 08 úno 2012 22:27

Klasickou automatizací (čili v rámci té které DAW).

P.

rastis
Příspěvky: 2882
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od rastis » 08 úno 2012 23:30

pavlii píše:Klasickou automatizací (čili v rámci té které DAW).

P.
no to mam prave to podozrenie, ze tento konkretny plugin nejde v Cubase automatizovat, respektive ak ide, tak neviem ako...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od pavlii » 09 úno 2012 01:53

No však se to dá zjistit hned po vložení VSTi do MIDI stopy - pokud tam přibudou příslušné parametry k automatizaci.... Máš podezření nebo jsi to zkoušel a víš, že to nejde? ;-)

P.

rastis
Příspěvky: 2882
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od rastis » 09 úno 2012 02:14

nepribudne tam nic a ani sa ziadna automatizacia pri "W" nenahra

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od Pytkin » 09 úno 2012 07:47

Kukni sa v plugin info, aka verzia vst to je..

rastis
Příspěvky: 2882
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od rastis » 10 úno 2012 00:37

Pytkin píše:Kukni sa v plugin info, aka verzia vst to je..
neviem, ci som pozeral to co myslis, ale:

version: 1.0.0.0
SDK: VST 2.3

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od Pytkin » 10 úno 2012 07:46

Tak vst2.3 by sa mal dat automatizovat..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od kexik » 10 úno 2012 08:06

Pytkin píše:Tak vst2.3 by sa mal dat automatizovat..
za predpokladu ze autor pluginu tu automatizaciu implementuje...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od kexik » 10 úno 2012 08:38

kexik píše:parametre sa nedaju automatizovat... minimalne nie cez midi
tak odvolavam, niektore sa daju
ale nic z parametrov ktoresu podstatne pre farbu zvuku. v podstate zrejme rovnako na tom bol aj simulovany hardware

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od Pytkin » 10 úno 2012 10:02

kexik : aha .. myslel som ze to uz ide automaticky .. ked je plugin vo verzii VST X.Y , tak proste moznost automatizovat parametre ma automaticky ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od a.tom.x » 10 úno 2012 10:36

Ja s tim mam jiny problem, nechce mi to komunikovat s ESQ1 (což by údajně mělo a fungovalo by to jako librarian).
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět