FREE VST - SQ8L

Ostatní audio software, obecná diskuse

<t>PRIDAT DO TOP?</t>

ANO
15
94%
NIE
1
6%
 
Celkem hlasů: 16

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

FREE VST - SQ8L

Příspěvek od demsky » 04 úno 2009 16:59


listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Příspěvek od listonos » 05 úno 2009 19:51

Tuna sa daju stiahnut skonvertovane banky z SQ80

http://www.kvraudio.com/banks.php?s=list&what=2610

strasna spusta ich je, co je asi jeden z najvacsich negativ toho synthu - daju sa tam najst super zvuky (pady, basy, perkusivne zvuky) akurat je problem ich najst medzi tou spustou vselijakych srandovnych zvukov a'la '80

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od dendy » 15 čer 2010 19:04

trosku viac som sa zacal hrabat v tomto synthe ... akoze TUCNE ... spartanske a nie moc prehladne gui je vykompenzovane fakt VELKYM zvukom...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od dendy » 15 čer 2010 22:30

ukazka ak niekto zvazuje ci to stoji za to vyskusat a prehraboat sa nie moc prehladnym interface :)
a tuto len pre zaujimavost 2 zo zvukov z tej ukazky prehnane cez TAL chorus60 (free chorus co ma akoze simulovat chorus z juna60)
na to ze je to free tak to hra pekelne dobre... ma to taku tu vintage oldschool spinu v sebe... moc som prekvapeny... malo SW takto hra...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od demsky » 15 čer 2010 22:59

no vsak nenadarmo som tu na to vytvoril topic, fakt ze su tam velmi tucne zvuky
a jednoducho paci sa mi ako to zneje, kedysi som hral na original SQ-80
a skutocne to ma ako VSTi minimalne na 90% povodny charakter zvuku.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od bassline » 16 čer 2010 00:44

!! chutne moc

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od delay » 16 čer 2010 13:40

Jo, toto je dobry VSTi, použivam, doporučuju.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od dendy » 16 čer 2010 14:04

som nasiel medzi presetami hromadu krasnych zvukov ktore sa mi strasne pacili v 90tych rokov v rave/trance muzike :) uplne parada, nostalgia jak prasa :)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od rastis » 04 úno 2012 20:44

neviem, ci nieco nerobim zle, ale nedokazem v tomto synte ulozit akykolvek zvuk. vzdy, ked znovu otvorim projekt (Cubase 5), tak tam je nastavany nejaky factory preset miesto mojho ulozeneho. nemali ste niekto podobny problem ?

dik.

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 04 úno 2012 21:30

cez to write tlačítlko, ale ak si dobre pamatám tak niektoré banky a presety sú chránené proti prepisu.. "kockatý" systém ale nakoniec sa to dalo.. mam dojem že ani v Abletone mi to nešlo uložit ako VST bank . už ho moc nepoužívam, ale ked som ho, tak tiež ma to hnevalo...

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od rastis » 05 úno 2012 16:52

ReaktoplazmAR píše:cez to write tlačítlko, ale ak si dobre pamatám tak niektoré banky a presety sú chránené proti prepisu.. "kockatý" systém ale nakoniec sa to dalo.. mam dojem že ani v Abletone mi to nešlo uložit ako VST bank . už ho moc nepoužívam, ale ked som ho, tak tiež ma to hnevalo...
vsak ano - write. ale ak spravim write na tej defaultnej banke, tak po znovu otvoreni tam je zase povodny defaultny zvuk. a ked to ulozim do tej user banky, tak sice tam mam nieco s mojim nazvom presetu, ale hra tam len nejaky zakladny needitovany zvuk, nie to moje, co som si ulozil...

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 05 úno 2012 22:34

tak som to teraz skušal a takto:
write - uložím preset do banky A alebo B (C a D sú "factory" banky), tým zapíšem preset do banky, ale ešte treba uložit banku cez file - save bank.. :D
ked znovu otvorim projekt, tak treba zasa cez file- load bank natiahnut banku a potom už tam ten moj preset je.. taky system ako aj cely gui toho syntaku, ale zvuky z toho idú pekné..

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od rastis » 08 úno 2012 01:55

ReaktoplazmAR píše:tak som to teraz skušal a takto:
write - uložím preset do banky A alebo B (C a D sú "factory" banky), tým zapíšem preset do banky, ale ešte treba uložit banku cez file - save bank.. :D
ked znovu otvorim projekt, tak treba zasa cez file- load bank natiahnut banku a potom už tam ten moj preset je.. taky system ako aj cely gui toho syntaku, ale zvuky z toho idú pekné..
hej, uz som na to dosiel aj sam, ale diky moc.

dalej riesim, ako sa tam daju (ak sa daju) automatizovat nejake parametre...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od demsky » 08 úno 2012 10:05

Programujete v nom vlastne zvuky? potom sharnite :) Ja pouzivam len presety, ale dobre to reaguje na modulacne kolecko, pripadne aftertouch.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FREE VST - SQ8L

Příspěvek od kexik » 08 úno 2012 10:12

parametre sa nedaju automatizovat... minimalne nie cez midi

Odpovědět