FREE VST - Synth1

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět

<t>Má moderátor zařadit tento plugin do výběru těch nejlepších free VSTček?</t>

Ano
31
91%
Ne
3
9%
 
Celkem hlasů: 34

Uživatelský avatar
badkick
Příspěvky: 196
Registrován: 20 zář 2009 17:04

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od badkick » 07 zář 2011 15:50

biscuit píše:
badkick píše:Nedaju sa nastavit samostatne AMP obalky pre jednolivé oscilátory?
a ty znas nejakej takovej syntak?
tak si zapni dve instance a mas to.. vymejslis blbosti ;)
samozrejme ze poznam. to mi pride ako pomerne normalna vec, ze si inak nastavim ADSR na jeden osc a inak na druhy :-) napr. ked chces nejaky pad, ktory ma rychly nabeh jedneho OSC a az neskor sa prida druhy OSC.
vsak sa len pytam :-) takze v tomto pripade to asi nejde, ci?
Naposledy upravil(a) badkick dne 07 zář 2011 15:55, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od biscuit » 07 zář 2011 15:55

no a muzes mi rict nazev toho synthu?

no jde to tak, ze si spustis dve instance.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od bassline » 07 zář 2011 16:02

biscuit: ano, je to normalna a bezna vec. Pokrocilejsie syntaky to vedia. Namatkovo, napr. Zebra 2, Malstrom z Reasonu a asi sto dalsich :wink:

Uživatelský avatar
badkick
Příspěvky: 196
Registrován: 20 zář 2009 17:04

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od badkick » 07 zář 2011 16:04

biscuit píše:no a muzes mi rict nazev toho synthu?
len namatkovo v ramci VSTi Superwave P8 - vid vpravo hore
http://static.kvraudio.com/i/b/superwavep8.jpg

:-)

no jde to tak, ze si spustis dve instance.
jasne, takze v podstate rezim "COMBO".
tak to je v pohode.
Naposledy upravil(a) badkick dne 07 zář 2011 16:08, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od biscuit » 07 zář 2011 17:00

bassline píše:biscuit: ano, je to normalna a bezna vec. Pokrocilejsie syntaky to vedia. Namatkovo, napr. Zebra 2, Malstrom z Reasonu a asi sto dalsich :wink:
prave ze to bezna vec neni a ja si nemohl absolutne vzpomenout ani na jeden nemodularni ;)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od dendy » 07 zář 2011 17:09

vobec to nieje take vinimocne.. aj vela syntakov z dielne Angular Momentum (http://www.amvst.com/node/20) to vie ...

Synth1 je volna emulacia NR2, takze tam nebol dovod aby to nieco take vedelo..

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od bassline » 20 zář 2011 08:14

Urobili verziu pre MAC (zatial beta):

http://www.geocities.jp/daichi1969/softsynth/

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od dendy » 20 zář 2011 09:43

MASAKER ! moj sen sa splnil :)

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od Oxyygen » 20 zář 2011 09:47

ale neni AU.:-/
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

tekiler
Příspěvky: 7
Registrován: 07 pro 2011 15:43

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od tekiler » 07 pro 2011 15:50

čaute sem tu nový, jinak synth jedna používám už jako jediný vst synth na můj live set, jak bude čas tak dám odkaz na setík ..... při samlovací frekvenci 192khz má krásný plný zvuk na to ze je to vst ( sice vlastním z bratrem pár real analogů a těm se nevyrovná asi vst nikdy ). Nicméně dotaz na to zda teda někomu funguje ta mac verzion ??? ja to jedu na pc ale bratr ma power book a zatim to nak nerozchodil ... dík za odpověď

lottewerther
Příspěvky: 124
Registrován: 31 led 2003 03:20

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od lottewerther » 07 pro 2011 16:47

Synth1 na macu funguje v poho, loaduje mi ho Reaper i Maschine, kterej jinak free VST docela prosklívá.

xxman
Příspěvky: 112
Registrován: 24 črc 2009 09:54

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od xxman » 07 pro 2011 18:50

Nepotřebuje náhodou verze OSX Intel procesor? U mě pod Abletonem v pohodě.

tekiler
Příspěvky: 7
Registrován: 07 pro 2011 15:43

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od tekiler » 14 led 2012 11:10

EDIT!!! Tak tady je ta slíbená ukázka .... , zvuková kvalita 96khz 24bit konvertovaná s 192khz ....... minimální skreslení
..... je to live Act takovy hardtechno/acid/tekno cca 180bpm d?lané v Ableton suit, samply a 4x SYNTH 1, Zvukovka M-Audio Profire 610
Synth 1 je kvalitou zvuku p?ímo úm?rný vzorkovací fekvenci ..... tzn že 192 KHZ je uplne minimum a už p?i této vzorkovací frekvenci podává krásný zvuk.
Každá vzorkovací frekvence, která je nížší ... tedy 168/96/88/48/44 ..... Degraduje kvalitu zvuku o mnoho procent mezi 96khz a 192khz už je obrovský rozdíl v chování synth 1
Naposledy upravil(a) tekiler dne 19 led 2013 11:25, celkem upraveno 1 x.

pharao
Příspěvky: 202
Registrován: 28 lis 2006 23:23

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od pharao » 06 bře 2012 21:14

taky vam synth1 dela to, ze kdyz chcete pouzit pouze oscillator 2, knob mix date doprava a zapnete ring hraje i oscillator 1 ktery ovlivnuje zvuk oscilatoru 2? blbe se mi s tim pracuje, je to potom takovy nevyzpytatelny, tezko zopakuju to co jsem vykroutil.... on vubec ten konb mix se chova divne i kdyz neni zapnuty ring....
jinak ja ten synth zeru... skoda... :roll:

tekiler
Příspěvky: 7
Registrován: 07 pro 2011 15:43

Re: FREE VST - Synth1

Příspěvek od tekiler » 19 led 2013 11:29

Poslechněte si synth 1 v akci ...... odkaz soundcloud o dva posty výše ........ celá produkce je založena na této vst syntéze, o které si myslím že patří mezi špičku všech vst ...... a ještě je zadara :)

Odpovědět