fruity - lze nejak opravit poskozeny .flp soubor?

Ostatní audio software, obecná diskuse
toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 22 úno 2008 13:40

kexik píše:mas vo vst adresari nejaky debilny plugin... zazalohuj vst adresar a postupne do neho pridavaj obsah spat... a ten vst plugin mas pouzity v tom projekte... to moze byt voditko
takže jestli to chápu dobře tak prostě odmazat složky a postupněje tam dohazovat až snad zjistím v čem je problém jo ?

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 22 úno 2008 13:57

No tak to dělá massiv ale to je opravdu problém páč na tom stojí celý trek...
ale tak už aspoň vím v čem je probém...díky moc

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 14:47

jaky massiv? napis presne co je to zac, nech nezomrieme sprosti :)
(asi sa tomu pluginu bude treba na FL vyhnut)

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 22 úno 2008 14:57

kexik: asi myslí Native Instruments Massive - to je vst synth...mě šel ve fruity v pohodě, stejně jako NI FM8 a stejně jako FM8 mě nijak neoslovil ;)

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 22 úno 2008 15:05

Jasně přesně jak píše jindy on ale donedávna fungoval zcela v pohodě musím ho bezpodmínečně rozchodit...

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 22 úno 2008 15:07

Jindy2 píše:kexik: asi myslí Native Instruments Massive - to je vst synth...mě šel ve fruity v pohodě, stejně jako NI FM8 a stejně jako FM8 mě nijak neoslovil ;)
nepodceňuj ho 8)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 15:23

hmm... s NI mam rozporuplne skusenosti, kontakt vo FL nejde dobre, ale trebars fm7 alebo pro53 behaju jak po zincici...

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 22 úno 2008 22:50

Tak nevím půl dne sem s tím laboroval stáhl jsem asi 3 verze a nic pokaždé to samé otevřu ho ale když chci přepnout preset nebo naloadovat svůj tak se celé FL shodí vyzkoušel jsem ho na druhém pc a tam vše jede bez chybičky netušíte někdo co by mohlo pomoct už to pomalu začínám vydět na reinstall a to sem ho dělal před 14 dny :(

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 úno 2008 00:05

tak na tom druhom pc vyzalohuj skore, uloz zvuk na massive do fxp a vyhod ho z projektu. potom na svojom pc znova vsetko pridaj na svoje miesto... mozno tam mas nejaku blbost v automatizacii alebo v com... urcite je kamen urazu vnutri toho suboru a nie v systeme

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 29 úno 2008 15:54

Tak a je to tu zase opravdu sem z toho mimoň:
podotýkám že to není legální verze...ale nechápu jak to že to co jede půlce světa mě odmítá chodit...

Naposledy jsem problém vyřešil opravdu reinstallem windows a pomohlo to no a dnes jsem pokračoval v práci na tom projektu podotýkám že jsem na massive ani nešáhl chtěl jsem si vyexportovat z piano roluu nějákou vytvořenou sekvenci not a konec, fl spadlo a už ten projekt zase nejde otevřít chtěl jsem tedy zkusit instalaci pouze opravit výsledek katasrofální instalace vytvrdla na 100 procentech...tak jsem počkal poté mi bylo nahlášeno že na HDD není místo koukám a na céčku volných 22kB !tak sem prošel tempy a tam oběvil 15 GB soubor co se tam z instalačky rozpakoval...mažu a odinstalovávím.( i po odinstalaci je VST v FL vidět samo ale nefunguje... nechápu) po nové instalci vše při starém (viz výše) ...
230 dolarů na originálku fakt nemám a mám za to že tady je problém někde jinde...kdybyste někdo snad tušil :?: :(

Odpovědět