fruity - lze nejak opravit poskozeny .flp soubor?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

fruity - lze nejak opravit poskozeny .flp soubor?

Příspěvek od Jindy2 » 17 úno 2008 11:59

při tvorbě jednoho projektu mi zkolabovalo pár vst pluginů a hodily error...ten projekt jsem ale ještě neměl uložený, tak jsem to hned po pádu těch pluginů uložil..potom jsem musel fruita zavřít přes správce úloh...
teď když otevřu ten soubor, napíše to hlášku:

"An error occured while reading the FLP file.

It may be corrupted, or some plugin caused an error while opening.

vím, že to že se soubor nenačte je tím, co jsem v textu zesílil...
potřebuji z toho souboru dostat alespoň midi data/noty...nevíte někdo jestli to ještě nějak jde?

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 úno 2008 12:54

teoreticky ano... FL nabízí věc jménem diagnostic tool.. nebo tak nějak :) tím se dají například vypínat jednotlivé pluginy... jenže problém je, že, pokud vím, přijdeš i o midi data s nimi spojená.. takže jestli ten error dělá plugin, u kterého máš ta cenná midi data, asi jsou v ******..

Základní pravidlo je NEUKLÁDAT, pokud se odehraje jakýkoli error.. téměř NIKDY (zatim jsem to nezažil) se pak projekt už nenačte..

Každopádně si přečti fóra Image Line, najdeš tam lecos.. hlavně tam ale nezakládej novej thread "corrupted flp, help me" , ukamenujou tě :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 úno 2008 13:17

ja s tym mam taku skusenost, ze ak sa to stane, je subor v hajzli. pred pridanim kazdeho vst ukladam novu verziu. a samozrejme nove pluginy najskor skusam v prazdnom projekte, ci stabilne funguju.
nejak rucne editovat subor nejde, je to binarka

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 úno 2008 13:38


Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 17 úno 2008 14:39

sadluck: dík za tip na ten program..ale zkoušel jsem vypínat i všechny pluginy a stejně to píše error...

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 úno 2008 14:48

No, mně, popravdě, taky nic nezachránil :)

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 17 úno 2008 15:35

taky se mi to přihodilo myslím že se musíš smířit se smutnou skutečností...

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 17 úno 2008 18:18

:(

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 17 úno 2008 21:05

R.I.P

Jindy2 : nesmut, skus tu skladbu spravit znovu, tak ako si si ju zapamatal a bude este lepsia ako ta o ktoru si prisiel.. vermi, ja som toto uz tiez zazil...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 úno 2008 21:20

mne sa stalo ze som projekt stratil, track vyrobil znova a potom povodny nasiel. tak mam dve verzie. ale je sranda, jak sa lisia, aranz je uplne ina

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 úno 2008 21:40

No, mně se stalo, že se mi takhle zhroutil náš momentálně nejvystavovanější projekt po dvou dnech dolaďování... takže od něj prostě nemám střeva, mam už jen mp3ku a jakousi prapůvodní verzi... inu, kdybych nebyl debilní... ;)

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 17 úno 2008 22:01

SadLuck píše:No, mně se stalo, že se mi takhle zhroutil náš momentálně nejvystavovanější projekt po dvou dnech dolaďování... takže od něj prostě nemám střeva, mam už jen mp3ku a jakousi prapůvodní verzi... inu, kdybych nebyl debilní... ;)
to by pak chtělo k těm sinťákům a dalším krabičkám pořídit ještě boxovacího panáka...

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 22 úno 2008 13:26

čau
Dořitě už s tím FL! po předchozích zkušenostech si každou větší změnu uložím a to do nového projektu bohužel jak se zdá už nestačí ani tohle!Jakmile otevřu projekt vše se načte na moment vyskočí všechny pluginy atd a pak se studio samovolně zavře nutno podotkonout že se to stane u všech asi 20ti verzí toho projektu co si ho zálohuju...přičemž smostatně jednotlivé pluginy fungují!FL jsem nekolikrát přeinstaloval a to i na jiný diskový oddíl včetně vyčištění registrů.CO S TÍM MÁM DĚLAT ??? :evil: (zoufalost...)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 13:29

mas vo vst adresari nejaky debilny plugin... zazalohuj vst adresar a postupne do neho pridavaj obsah spat... a ten vst plugin mas pouzity v tom projekte... to moze byt voditko

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 22 úno 2008 13:30

Dělám to podobně jako kex, každý den ukládám jinou verzi, čili, když se něco posere, tak mám alespoň minulý den...

Odpovědět