fruity - lze nejak opravit poskozeny .flp soubor?
fruity - lze nejak opravit poskozeny .flp soubor?
při tvorbě jednoho projektu mi zkolabovalo pár vst pluginů a hodily error...ten projekt jsem ale ještě neměl uložený, tak jsem to hned po pádu těch pluginů uložil..potom jsem musel fruita zavřít přes správce úloh...
teď když otevřu ten soubor, napíše to hlášku:
"An error occured while reading the FLP file.
It may be corrupted, or some plugin caused an error while opening.
vím, že to že se soubor nenačte je tím, co jsem v textu zesílil...
potřebuji z toho souboru dostat alespoň midi data/noty...nevíte někdo jestli to ještě nějak jde?
teď když otevřu ten soubor, napíše to hlášku:
"An error occured while reading the FLP file.
It may be corrupted, or some plugin caused an error while opening.
vím, že to že se soubor nenačte je tím, co jsem v textu zesílil...
potřebuji z toho souboru dostat alespoň midi data/noty...nevíte někdo jestli to ještě nějak jde?
teoreticky ano... FL nabízí věc jménem diagnostic tool.. nebo tak nějak
tím se dají například vypínat jednotlivé pluginy... jenže problém je, že, pokud vím, přijdeš i o midi data s nimi spojená.. takže jestli ten error dělá plugin, u kterého máš ta cenná midi data, asi jsou v ******..
Základní pravidlo je NEUKLÁDAT, pokud se odehraje jakýkoli error.. téměř NIKDY (zatim jsem to nezažil) se pak projekt už nenačte..
Každopádně si přečti fóra Image Line, najdeš tam lecos.. hlavně tam ale nezakládej novej thread "corrupted flp, help me" , ukamenujou tě

Základní pravidlo je NEUKLÁDAT, pokud se odehraje jakýkoli error.. téměř NIKDY (zatim jsem to nezažil) se pak projekt už nenačte..
Každopádně si přečti fóra Image Line, najdeš tam lecos.. hlavně tam ale nezakládej novej thread "corrupted flp, help me" , ukamenujou tě

to by pak chtělo k těm sinťákům a dalším krabičkám pořídit ještě boxovacího panáka...SadLuck píše:No, mně se stalo, že se mi takhle zhroutil náš momentálně nejvystavovanější projekt po dvou dnech dolaďování... takže od něj prostě nemám střeva, mam už jen mp3ku a jakousi prapůvodní verzi... inu, kdybych nebyl debilní...
čau
Dořitě už s tím FL! po předchozích zkušenostech si každou větší změnu uložím a to do nového projektu bohužel jak se zdá už nestačí ani tohle!Jakmile otevřu projekt vše se načte na moment vyskočí všechny pluginy atd a pak se studio samovolně zavře nutno podotkonout že se to stane u všech asi 20ti verzí toho projektu co si ho zálohuju...přičemž smostatně jednotlivé pluginy fungují!FL jsem nekolikrát přeinstaloval a to i na jiný diskový oddíl včetně vyčištění registrů.CO S TÍM MÁM DĚLAT ???
(zoufalost...)
Dořitě už s tím FL! po předchozích zkušenostech si každou větší změnu uložím a to do nového projektu bohužel jak se zdá už nestačí ani tohle!Jakmile otevřu projekt vše se načte na moment vyskočí všechny pluginy atd a pak se studio samovolně zavře nutno podotkonout že se to stane u všech asi 20ti verzí toho projektu co si ho zálohuju...přičemž smostatně jednotlivé pluginy fungují!FL jsem nekolikrát přeinstaloval a to i na jiný diskový oddíl včetně vyčištění registrů.CO S TÍM MÁM DĚLAT ???