tankista: jaky treba ? To by me docela zajimalo. Guitar Rig ani Amplitube me neberou a simulace pro Pro Tools jsou pro me nedostupny (a uprimne, to bych si radsi koupil jednoho HiWatta, Jedno Soldano a jednoho Fendera a vyslo by me to levnejc Rad se dozvim o dalsich.
No me teda Amplitube 2 fakt dost bere. S Podem jsem si hral jedno odpoledne jenom v hudebninach, ale na dobry sluchatka a imho je Amplitube daleko lepsi, DALEKO!!! Ale nikomu to nevnucuju, treba mam divny usi...
Zajimavy produkt, po kterem pokukuju je Stealth http://www.stealthplug.com/Main.php?prod-SP-AT2Live.php Na disku (nemam s nima nic spolecneho) za 3 490,- Super zvukarna k notasu na cesty, i kdyz doma poradnou mam, ale nemusim ji tahat na chatu, kdyz chci sam skladat, ze... A v cene Amplitube 2 Live, coz je sice hodne orezany, ale furt dobry, za ty prachy
tankista: nj, je to vec osobnich preferenci (co se tech simulaci tyce)
4000k za kompletniho poda mi prijde dost zadarmo. zvlast kdyz si tech pluginu muzes pustit kolik chces. BTW G-major stoji kolem 10k tusim.
Pockat, jak 4000? Neco mi unika.. Myslel jsem, ze Lupo, mluvi o 12ti, proto tak cumim...
Jinak Chvili jsem vazne uvazoval o Bass PodXT, ale pak jsem sve potreby rozdelil, jako dibox a kreslidlo nazivo jsem objednal Sansamp a na domaci nahravani a experimenty pouzivam jine VST od Amplitube, nelituju
Je to individualni, nekomu to nemusi sedet, kazdy pouziva jina nastaveni a jine efekty rad... kazdy od toho neco jineho ceka, ale jsem si tim jisty, opravdu se mi osobne libi o moc vic
Nerad bych to tu zaneradil, ale posledni poznamka: Pod ma ciste dle meho dojmu dobre simulace apar, ale ty efekty me prisly divny, nektery dokonce nepouzitelny