GearBox 3.0 versus PODxt versus VST

Ostatní audio software, obecná diskuse
tankista

Příspěvek od tankista »

Navic na poli SW jsou i jine moznosti, a kvalitnejsi, kdyz uz si za to musis priplatit, ale zalezi, kolik te to bude stat, nestudoval jsem to

LUPO

Příspěvek od LUPO »

tankista: 600 dolaru. 12 tisic. Nasrat, to radeji propojim toho poda jackovyma kablama

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

tankista: jaky treba ? To by me docela zajimalo. Guitar Rig ani Amplitube me neberou a simulace pro Pro Tools jsou pro me nedostupny (a uprimne, to bych si radsi koupil jednoho HiWatta, Jedno Soldano a jednoho Fendera a vyslo by me to levnejc ;) Rad se dozvim o dalsich.

Lupo: pockej, s podem je to 199$

tankista

Příspěvek od tankista »

No me teda Amplitube 2 fakt dost bere. S Podem jsem si hral jedno odpoledne jenom v hudebninach, ale na dobry sluchatka a imho je Amplitube daleko lepsi, DALEKO!!! Ale nikomu to nevnucuju, treba mam divny usi...

tankista

Příspěvek od tankista »

2kerm: kolik? :-0 to je fakt sila!!! Za to uz je i rackovej TC G-Major nebo jak se to jmenuje, ne?

tankista

Příspěvek od tankista »

Zajimavy produkt, po kterem pokukuju je Stealth http://www.stealthplug.com/Main.php?prod-SP-AT2Live.php Na disku (nemam s nima nic spolecneho) za 3 490,- Super zvukarna k notasu na cesty, i kdyz doma poradnou mam, ale nemusim ji tahat na chatu, kdyz chci sam skladat, ze... A v cene Amplitube 2 Live, coz je sice hodne orezany, ale furt dobry, za ty prachy

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

tankista: nj, je to vec osobnich preferenci (co se tech simulaci tyce)
4000k za kompletniho poda mi prijde dost zadarmo. zvlast kdyz si tech pluginu muzes pustit kolik chces. BTW G-major stoji kolem 10k tusim.

tankista

Příspěvek od tankista »

Pockat, jak 4000? Neco mi unika.. Myslel jsem, ze Lupo, mluvi o 12ti, proto tak cumim...

Jinak Chvili jsem vazne uvazoval o Bass PodXT, ale pak jsem sve potreby rozdelil, jako dibox a kreslidlo nazivo jsem objednal Sansamp a na domaci nahravani a experimenty pouzivam jine VST od Amplitube, nelituju

LUPO

Příspěvek od LUPO »

nic ve zlem ale jestli ti amplitube prijde lepsi nez pod xt, tak to si asi zajdem oba k usnimu. :)

tankista

Příspěvek od tankista »

Je to individualni, nekomu to nemusi sedet, kazdy pouziva jina nastaveni a jine efekty rad... kazdy od toho neco jineho ceka, ale jsem si tim jisty, opravdu se mi osobne libi o moc vic

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

4000 je to kdyz mas poda, tech 12 asi kdyz ho nemas (to uz je samozrejme darda)

tankista

Příspěvek od tankista »

Nerad bych to tu zaneradil, ale posledni poznamka: Pod ma ciste dle meho dojmu dobre simulace apar, ale ty efekty me prisly divny, nektery dokonce nepouzitelny

Odpovědět