no mna nadsenie neopusta a ta pamat.. nuz to je celkom pochopitelne sak si zober to kvantum wavetable priebehov co tam je, niet sa co cudovat ... tak nejak pri 2GB ramky co mam ma to vobec netrapi )
mno jako takhle mi to taky nevadi, kdyz mam prazdny projekt. ale kdyz budu mit treba projekt s 30-40 trackama ruzny synthy, samplery a ktomu bych chtel mit treba 2-3 instance gladiatora, tak nevim nevim no... to uz je prece cca 500mb jrn pro ty 3 gladiatory... to je jediny co mne na tom gladiatoru trosku vadi a pak by mohli dovychytat jeste nejaky malickosti, ale ty budou podle mne v dalsich verzich prece jen tohle je verze 1.0...
demoverze je strašně málo omezená, paráda, jdou ukládat patche přes stnbrgovský save instrument, takže po každých deseti minutách nahodím synth znovu a když jsem s výsledkem spokojen tak to nahraju do wavu, lepši než u ostatních demoverzí jiných vstček, kdy vám tam každých deset sekund prdne nepříjemně hlasitý nois
plusy:
- malá záťež cpu, to sem fakt čuměl
- nadprůmerný počet typů filtru
- tlačítko bypass fx
- nadprůměrný počet typů oscilatorů a kombinací co kam kdy jak
minusy:
- jak píše ekeaze tak asi fakt žere moc ramku
- malé knoby
- nelogicky umistěná fx sekce
- imho slabá fx sekce, lepší vypnout
- zpočátku trochu nepřehlednost - za to může design vstčka
zvuk:
ne že bych si z toho sednul na prdel, ale patří k těm lepším - určitě nejvyšší třída
elektri : nikdo od tvurcu neodpovedel... jinak nekdo psal at vyuziju v modulacni sekci u oscilatoru filtry... skousel jsem to ale stejne to chce ten druhej filtr.. ale i tak je to good synth.... http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=201960
Fractal: tam prave psali ze to je udelany tak aby to nezralo cpu ale za to to zere ram... The plugin supports 162x oversampling and comes with thousands of waveforms. The reverb and delay effects do also need ram.
Gladiator preprocesses sounds into ram to reduce the CPU usage.