Gladiator VSTi

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12780
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 24 pro 2007 22:37

no mna nadsenie neopusta :-) a ta pamat.. nuz to je celkom pochopitelne sak si zober to kvantum wavetable priebehov co tam je, niet sa co cudovat ... tak nejak pri 2GB ramky co mam ma to vobec netrapi :-))

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 25 pro 2007 08:20

mno jako takhle mi to taky nevadi, kdyz mam prazdny projekt. ale kdyz budu mit treba projekt s 30-40 trackama ruzny synthy, samplery a ktomu bych chtel mit treba 2-3 instance gladiatora, tak nevim nevim no... to uz je prece cca 500mb jrn pro ty 3 gladiatory... to je jediny co mne na tom gladiatoru trosku vadi a pak by mohli dovychytat jeste nejaky malickosti, ale ty budou podle mne v dalsich verzich prece jen tohle je verze 1.0...

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 25 pro 2007 14:50

demoverze je strašně málo omezená, paráda, jdou ukládat patche přes stnbrgovský save instrument, takže po každých deseti minutách nahodím synth znovu a když jsem s výsledkem spokojen tak to nahraju do wavu, lepši než u ostatních demoverzí jiných vstček, kdy vám tam každých deset sekund prdne nepříjemně hlasitý nois

plusy:
- malá záťež cpu, to sem fakt čuměl
- nadprůmerný počet typů filtru
- tlačítko bypass fx
- nadprůměrný počet typů oscilatorů a kombinací co kam kdy jak

minusy:
- jak píše ekeaze tak asi fakt žere moc ramku
- malé knoby
- nelogicky umistěná fx sekce
- imho slabá fx sekce, lepší vypnout
- zpočátku trochu nepřehlednost - za to může design vstčka

zvuk:
ne že bych si z toho sednul na prdel, ale patří k těm lepším - určitě nejvyšší třída

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 28 pro 2007 18:58

tak v pristi verzy bude poreseno vyuziti pamneti... prej poladej performance...

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 28 pro 2007 19:12

ekeaze: a co ty filtry ? viděl jsem tvůj dotaz na KVR (jestli to byl teda stejný ekeaze)

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 28 pro 2007 19:17

já to nechápu... já tomu nerozumím... ono to nežere skoro vůbec procák, ani když se vytočí pořádně release

je to méně náročnější než synthy z let 2004

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 28 pro 2007 19:23

Škoda že mají demo jen pro PC :(

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 28 pro 2007 19:33

elektri : nikdo od tvurcu neodpovedel... jinak nekdo psal at vyuziju v modulacni sekci u oscilatoru filtry... skousel jsem to ale stejne to chce ten druhej filtr.. ale i tak je to good synth....
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=201960


Fractal: tam prave psali ze to je udelany tak aby to nezralo cpu ale za to to zere ram... The plugin supports 162x oversampling and comes with thousands of waveforms. The reverb and delay effects do also need ram.
Gladiator preprocesses sounds into ram to reduce the CPU usage.

Unique
Příspěvky: 50
Registrován: 26 srp 2004 23:26

Příspěvek od Unique » 29 pro 2007 06:10

to vysvetluje to dlhsie loadovanie presetov....

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 29 pro 2007 18:30

Unique píše:to vysvetluje to dlhsie loadovanie presetov....
Ani jsem nejaky delsi nacitani jednotlivych presetu nezaznamenal....

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12780
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 29 pro 2007 18:55

vsimni si "lcd display" - ked zmenis typ modulacie alebo nieco v oscilator sekcii tak tam vypise kratke info ze prepocitava ... ;)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2668
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 29 pro 2007 18:56

ked krutis modulaciu, tak to ide skokovito lebo kazdy krok prepocitava, vypisuje processing na lcd

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12780
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 29 pro 2007 18:58

ano presne

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 29 pro 2007 20:17

Gladiator v1.1 build 1 beta testing (PC)

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=202158


chlapici makaj rychle to se mi libi :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12780
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 29 pro 2007 20:52

ekeaze: zasluzia si nase peniaze :-)

Odpovědět