Glitch (nebo jak to nazvat:) na konci mp3

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2008 19:25

AP : jasne ze by pomohlo .. ale ked to mas spravit na 1927 suboroch , tak sa na to vyseries a skusis to inak ..

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 črc 2008 21:24

pytkin: používáš EAC? Možnost re-enkódovat komprimované formáty v něm nějak nevidím.. ale hlavně nevím, jak ho donutit použít lame mp3 codec... totiž v nabídce má jen fraunhofer a když dám "použít externí" a nasměruju ho na lame. exe, nějak to nefunguje... asi to neumím pořádně nastavit, ale rozhodně se mu nepodaří nic enkódovat... (jediný pokrok je, že převod z mp3 do wav zvládl bez nepatřičností na konci souboru :D )

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 črc 2008 22:01

SadLuck píše:pytkin: používáš EAC? Možnost re-enkódovat komprimované formáty v něm nějak nevidím.. ale hlavně nevím, jak ho donutit použít lame mp3 codec... totiž v nabídce má jen fraunhofer a když dám "použít externí" a nasměruju ho na lame. exe, nějak to nefunguje... asi to neumím pořádně nastavit, ale rozhodně se mu nepodaří nic enkódovat... (jediný pokrok je, že převod z mp3 do wav zvládl bez nepatřičností na konci souboru :D )
spusti z menu EAC polozku configuration wizard... ten si vypyta cestu k lame aj odporuci idealne nastavenie. mp3-mp3 priamo nevie, musis vyrobit wavy a tie znova komprimovat

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 17 črc 2008 22:11

SadLuck píše:... a nasměruju ho na lame. exe... )
To ho budes muset nasmerovat asi spis na nejakou knihovnu *.dll

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 črc 2008 22:15

jardatop píše:
SadLuck píše:... a nasměruju ho na lame. exe... )
To ho budes muset nasmerovat asi spis na nejakou knihovnu *.dll
nie, na .exe verziu... EAC nema shell pre .dll verziu ale spusta cez cmd executable verziu, ktora bezi v extra ciernom okne....

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 črc 2008 23:01

kexik píše: ktora bezi v extra ciernom okne....
a je docela otravná, protože znemožňuje běh programu v pozadí. pořád se to cpe dopředu... takže na dlouhé operace, při kterých se člověk potřebuje koncentrovat na jinou práci, bych to moc neviděl.... ale jinak se mi konečně povedlo vše převést bez prasáren a chyb...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2008 23:30

sadluck : uz som pisal ze pouzivam APS (Audioactive production studio) .. To vie wav/mp3->mp3 .. EAC pouzivam na grabovanie do WAV ..

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 črc 2008 23:32

pytkin: dík, to rozepsání pomohlo, pod APS jsem našel předtim milion věcí,ale tohle nějak ne :)

Odpovědět