Na obrázku vidíte normální fadeout a ta věc na jeho konci tam být už jaksi nemá.. objevila se při enkódování programem CDex do 160 kbps mp3ky.. resp. objevilo se to u každého z 50ti enkódovaných souborů... nějaké tušení co by to mohlo způsobovat?
Lame MP3 Encoder (version 1.32, engine 3.97 Beta 2 MMX) ... ale nikdy dřív to nedělalo a teď to dělá při jakymkoli nastavení bitrate i délce vstupního souboru.. prostě pořád.. zkusim to přeinstalovat..
Ještě by se možná slušelo dodat, že to dělá pouze s funkcí "re-encode compressed audio files" , v mém případě kódování mp3 do mp3 (potřeboval jsem sladit bitrate u 50 ukázek... Wav->mp3 funguje bez problémů
Doporucil bych zmenit software. Ja pouzivam Audiograbber a nikdy jsem s nim nemel problem a od verze 1.83 uz je freeware ) Kdyz tak napis PM, poslu ti ho, kdybys ho nemohl sehnat.
Tak tohle už je vážně výsměch .... dal jsem na kexikovu radu a udělal wavy, jenže ono to ten glitch udělalo i ve wavech ... při tvoření mp3 z těch wavů už ale žádný další nepřibyl.. no co, udělm to v jinym softu, nebo se na to vykašlu úplně, jen by mě zajímalo, co to sakra je..