Glitch (nebo jak to nazvat:) na konci mp3

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Glitch (nebo jak to nazvat:) na konci mp3

Příspěvek od SadLuck » 16 črc 2008 23:39

Obrázek

Na obrázku vidíte normální fadeout a ta věc na jeho konci tam být už jaksi nemá.. objevila se při enkódování programem CDex do 160 kbps mp3ky.. resp. objevilo se to u každého z 50ti enkódovaných souborů... nějaké tušení co by to mohlo způsobovat?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2008 00:07

ja by som to odhadoval na cdex .. resp. daky mp3 enkoder , ktory v nom pouzivas ..

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 17 črc 2008 09:11

Cracklá verze?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 črc 2008 09:15

nahovno enkoder... aby mu sedela dlzka skladby tak tam nasypal nejaky stary bufer. lame nic take nikdy neurobil, aspon mne nie

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 črc 2008 11:22

Lame MP3 Encoder (version 1.32, engine 3.97 Beta 2 MMX) ... ale nikdy dřív to nedělalo a teď to dělá při jakymkoli nastavení bitrate i délce vstupního souboru.. prostě pořád.. zkusim to přeinstalovat..

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 črc 2008 11:29

Tak reinstal nepomoh, asi se poohlídnu po jinym softu.. zase...

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 črc 2008 11:35

Ještě by se možná slušelo dodat, že to dělá pouze s funkcí "re-encode compressed audio files" , v mém případě kódování mp3 do mp3 (potřeboval jsem sladit bitrate u 50 ukázek... Wav->mp3 funguje bez problémů

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 17 črc 2008 12:31

Doporucil bych zmenit software. Ja pouzivam Audiograbber a nikdy jsem s nim nemel problem a od verze 1.83 uz je freeware :o) Kdyz tak napis PM, poslu ti ho, kdybys ho nemohl sehnat.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2008 12:31

ja pouzivam APS a tiez som v zivote nemal problem ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 črc 2008 13:13

sadluck: aha... tak sa vykasli na reencode, urob wavy a z nich nove mp3

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 črc 2008 13:52

Tak tohle už je vážně výsměch :D .... dal jsem na kexikovu radu a udělal wavy, jenže ono to ten glitch udělalo i ve wavech :) ... při tvoření mp3 z těch wavů už ale žádný další nepřibyl.. no co, udělm to v jinym softu, nebo se na to vykašlu úplně, jen by mě zajímalo, co to sakra je..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2008 13:56

sadluck : takze problem vznika pri prevode MP3 na WAV .. cim si to prevadzal ?

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 17 črc 2008 14:13

všechno pořád CDex právě, musí to být v něm.. jinde se mi to samozřejmě neděje...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 črc 2008 15:54

sadluck : tak vidis :) vynik je odhalen .. najvyssi cas ho vymenit :) skus EAC

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 17 črc 2008 18:38

hmmm a kdyz je to nakonci nepomohlo by to odriznout nebo fade outovat?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Odpovědět