Hartmann Neuron VS Software Synthesizer
Po delším (absurdním) problému s instalací tohodle bug softíku (díky DANDY), sem onoho krasavce konečně spustil. Zvučí naprosto úžasně. Akorát ty chyby. Je to opravdu otřes.dendy píše:stiahnute, vyskusane...
takze
stabilita : bieda, sice mi to nepadlo ani raz, ale zatazuje to katastrofalne a stale viac (aj s tym istym presetom sa mi zataz po case dvihala stale viac a viac) navyse to zaplacava ramku a necisti si ju po sebe takze to velmi rychlo zozere celu pamat a ostava uz len restart.
Dandy píše, že mu Neuron stále víc zatěžuje procesor a žere pamě?. S tím sem se já díky bohu nesetkal (používám ReNoise), akorát se mi z 10ti spuštění naloaduje jenom 2x max. 3x

Pátral sem teda po Internetu a P2P sítích po nějakém FIXku či updatu. Narazil sem na NEURON VS V1.02 update, ale nééé a nééé se stáhnout. Neví někdo jestli tenhle update opravdu existuje a jestli se nejedná o FAKE?
hm o tom update som nic nepocul to bude asi fake... btw. ja som dEndy nie dAndyshafa píše: Pátral sem teda po Internetu a P2P sítích po nějakém FIXku či updatu. Narazil sem na NEURON VS V1.02 update, ale nééé a nééé se stáhnout. Neví někdo jestli tenhle update opravdu existuje a jestli se nejedná o FAKE?

btw. ak naaahodou ten update stiahnes a naaahodou to nebude fake daj vediet

Promiň. Vim ze si Dendy. Proč sem napsal Dandy ani nevim
Každopádně mám nový poznatek.
Do adresáře kde máš Vsti znovu nakopíruj onu cracklou dll od Neurona, ale pod jinym nazvem (ja mam NeuronVS_2.dll). Nevim, jak se bude chovat tvoje host aplikace, ale Renoise při inicializaci Vstiček napíše, že tahle plugina nebude pracovat spravně a při potížích a? jí odstranim.... Nechal sem Renoise vykecat a onu knihovnu mu sežrat. Při výběru Vstička pak nedám orig. dll, ale tu mojí přejmenovanou. Teď v tuhle chvíli mi Neuron nastartuje vždy, nekouše se a zdá se že frčí bez problémů
Uvidim jak se bude tvářit za pár hodin.
Navíc teď můžu dávat do automatizace všechny kontrolery, což před tím nešlo.
Nechápu to, prakticky by rename knihovny nemělo nic změnit na funkčnosti , ale zdá se že to je tak.
Jsem z toho jelen

Každopádně mám nový poznatek.
Do adresáře kde máš Vsti znovu nakopíruj onu cracklou dll od Neurona, ale pod jinym nazvem (ja mam NeuronVS_2.dll). Nevim, jak se bude chovat tvoje host aplikace, ale Renoise při inicializaci Vstiček napíše, že tahle plugina nebude pracovat spravně a při potížích a? jí odstranim.... Nechal sem Renoise vykecat a onu knihovnu mu sežrat. Při výběru Vstička pak nedám orig. dll, ale tu mojí přejmenovanou. Teď v tuhle chvíli mi Neuron nastartuje vždy, nekouše se a zdá se že frčí bez problémů

Uvidim jak se bude tvářit za pár hodin.
Navíc teď můžu dávat do automatizace všechny kontrolery, což před tím nešlo.
Nechápu to, prakticky by rename knihovny nemělo nic změnit na funkčnosti , ale zdá se že to je tak.
Jsem z toho jelen

mne tento isty trik pomohol s nestabilnym battery, premenovane dllko a slape ok, dobra haluz 

Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket
V MusicStore Köln vyprodavaji HW Hartmann Neuron "za hubicku" - pouhych 1777 EUR!
BTW na www.amazona.de je tridilny zajimavy rozhovor s Axelem Hartmannem.

BTW na www.amazona.de je tridilny zajimavy rozhovor s Axelem Hartmannem.
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)