Hartmann Neuron VS Software Synthesizer

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 říj 2005 09:01

cubase sx3 .. procesor mam athlon xp2400++, 512 MB ram... winblows mam vyladeny, nepada, vsetko ostatne chodi ok..

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 02 led 2006 13:06

dendy píše:stiahnute, vyskusane...

takze
stabilita : bieda, sice mi to nepadlo ani raz, ale zatazuje to katastrofalne a stale viac (aj s tym istym presetom sa mi zataz po case dvihala stale viac a viac) navyse to zaplacava ramku a necisti si ju po sebe takze to velmi rychlo zozere celu pamat a ostava uz len restart.
Po delším (absurdním) problému s instalací tohodle bug softíku (díky DANDY), sem onoho krasavce konečně spustil. Zvučí naprosto úžasně. Akorát ty chyby. Je to opravdu otřes.
Dandy píše, že mu Neuron stále víc zatěžuje procesor a žere pamě?. S tím sem se já díky bohu nesetkal (používám ReNoise), akorát se mi z 10ti spuštění naloaduje jenom 2x max. 3x :( Jakmile se ale chyne, jede bez problému. Občas teda zamrzne při přepínaní presetů :D

Pátral sem teda po Internetu a P2P sítích po nějakém FIXku či updatu. Narazil sem na NEURON VS V1.02 update, ale nééé a nééé se stáhnout. Neví někdo jestli tenhle update opravdu existuje a jestli se nejedná o FAKE?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 02 led 2006 15:16

shafa píše: Pátral sem teda po Internetu a P2P sítích po nějakém FIXku či updatu. Narazil sem na NEURON VS V1.02 update, ale nééé a nééé se stáhnout. Neví někdo jestli tenhle update opravdu existuje a jestli se nejedná o FAKE?
hm o tom update som nic nepocul to bude asi fake... btw. ja som dEndy nie dAndy :)) ale neboj, nie si prvy (a predpokladam ani posledny) kto mi skomolil takto nick :))
btw. ak naaahodou ten update stiahnes a naaahodou to nebude fake daj vediet :)

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 02 led 2006 15:38

Promiň. Vim ze si Dendy. Proč sem napsal Dandy ani nevim :oops:
Každopádně mám nový poznatek.
Do adresáře kde máš Vsti znovu nakopíruj onu cracklou dll od Neurona, ale pod jinym nazvem (ja mam NeuronVS_2.dll). Nevim, jak se bude chovat tvoje host aplikace, ale Renoise při inicializaci Vstiček napíše, že tahle plugina nebude pracovat spravně a při potížích a? jí odstranim.... Nechal sem Renoise vykecat a onu knihovnu mu sežrat. Při výběru Vstička pak nedám orig. dll, ale tu mojí přejmenovanou. Teď v tuhle chvíli mi Neuron nastartuje vždy, nekouše se a zdá se že frčí bez problémů :mrgreen:
Uvidim jak se bude tvářit za pár hodin.
Navíc teď můžu dávat do automatizace všechny kontrolery, což před tím nešlo.
Nechápu to, prakticky by rename knihovny nemělo nic změnit na funkčnosti , ale zdá se že to je tak.
Jsem z toho jelen :shock:

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 02 led 2006 17:05

Stále běží. Xkrát jsem schválně restartoval jak windows, Renoise, tak Neuron. Vždy se chytne!!! :lol:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 02 led 2006 17:25

fuuha tak toto je fakt pekelna zahada.. vyskusam to teraz ho nemam instalnuty ale potom to skusim...

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 02 led 2006 18:08

shafa píše:Stále běží. Xkrát jsem schválně restartoval jak windows, Renoise, tak Neuron. Vždy se chytne!!! :lol:
Tak stále se furt náhodně kouše při přepínaní presetů :x

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 03 led 2006 11:36

mne tento isty trik pomohol s nestabilnym battery, premenovane dllko a slape ok, dobra haluz :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 03 led 2006 11:43

akoze tak toto uz je ciste VOODOO :)

Pulse Man
Příspěvky: 36
Registrován: 11 led 2006 18:43

Příspěvek od Pulse Man » 23 led 2006 13:39

:?: Mensi dotazek. Co ten Harman Neuron soft? Hnulo se to nekam?
Funguje to na sto pro? Ma cenu to zkouset?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 23 led 2006 14:18

myslim ze cela firma zkrachovala

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 23 led 2006 14:20

Pulse Man píše::?: Funguje to na sto pro? Ma cenu to zkouset?
Osobne jsem zatim na nic novyho nenatrefil.
Kazdopadne vyzkouset si to muzes vzdycky.
Ale jak je tady vsude kolem napsano... bugs, bugs, bugs

HO, HO... Prave jsem si vsimnul, ze Hartmann WEB o5 funguje :D Ze by?

Uživatelský avatar
Merlin
Příspěvky: 352
Registrován: 06 pro 2002 14:45

Příspěvek od Merlin » 03 dub 2006 12:34

V MusicStore Köln vyprodavaji HW Hartmann Neuron "za hubicku" - pouhych 1777 EUR! :twisted:

BTW na www.amazona.de je tridilny zajimavy rozhovor s Axelem Hartmannem.
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)

Odpovědět