Izotope Ozone 5

Ostatní audio software, obecná diskuse
matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od matucha » 15 lis 2011 12:17

eq v ms modu je neco jinyho?

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od demsky » 15 lis 2011 12:49

neviem, ide mi o to aby som toto nemusel robit manualne:
a este by bolo lepsie keby to nebol EQ ale kombinovany LP/HP filter
Obrázek

edit: uz som nieco nasiel :)
http://www.nugenaudio.com/stereoplacer.php
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od matucha » 15 lis 2011 13:59

MS eq tohle vyresi uplne jednoduse... to co chces sirsi zesilis na S-ku (nebo zeslabis na M-ku), co chces uzsi zeslabis na S-ku (nebo zesilis M-ku). Rychly, ucinny, presne zacileny.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od demsky » 15 lis 2011 14:31

No a aky mas MS EQ? Ja nemam ziaden, kde si mozes na bandoch zvolit ci je Mono alebo Stereo.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

jackies

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od jackies » 15 lis 2011 15:07

Když jsem už v té pluginománii, která mě pravidelně chytá jednou za 2 roky, tak jsem objevil pro mě novou kolekci od DC
Don´t crac(k).
Hraju si s tím dva dni a mám docela dobré pocity :wink:

DC Clarisonix, DC Brightnes, DC Analoger, DC Retro Equalizer, DC Electro-Optical a DC Digital Plate mě docela baví a nejni to vůbec špatné.
Ten DC Clarisonix je fakt fajn.
Ale i ostatní efekty z těch asi 22 mě neuráží.


DC Echoflex a DC Cool Vibe mě osobně padá, takže jsem nemohl zkusit (ještě to třeba nemaj vychytaný a vyladěný)

http://www.dontcrack.com/plugins/bundle.php?ref=VIP1

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 15 lis 2011 15:54

demsky píše:No a aky mas MS EQ? Ja nemam ziaden, kde si mozes na bandoch zvolit ci je Mono alebo Stereo.
glissEQ, apEQ.

dal treba ten od fabfilter.. pro-q. atd. dneska je to temer 'nutnost'.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 15 lis 2011 15:55

matucha píše:eq v ms modu je neco jinyho?
neni, ale tady je to zaroven jako dva paralelni busy s individualni kompresi za nima (vysvetluje, ze Sko se posle do kompresniho kanalu 2, Mko do jednicky). cili nic, co se neda simulovat v DAW (delam to casto, treba M-kem mirne sidechainove komprimuju S-ko, kdyz chci vetsi impact a zaroven siroky stereo; to by s touhle krabici ale neslo). prijemna ficura. i kdyz kdyz pak spocitas, kolik za ni v ty krabici asi platis... nevim no :]

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od demsky » 15 lis 2011 16:40

Dobre vediet, pred napisanim som ocheckoval vsetky zname a ziaden to nemal (a na webe pozeram ze ani ziaden z desiatich EQ od Waves a ani Oxford EQ to nema). Sorry za OT :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 15 lis 2011 16:58

demsky píše:Dobre vediet, pred napisanim som ocheckoval vsetky zname a ziaden to nemal (a na webe pozeram ze ani ziaden z desiatich EQ od Waves a ani Oxford EQ to nema). Sorry za OT :)
http://www.waves.com/content.aspx?id=11818

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od tomy45 » 30 lis 2011 15:11

No za mna mozem napisat, ze Ozone 5 je prijemnym prekvapenim, ale... presne ako napisal matucha, laka to cloveka dat do chainu aj to co netreba a vysledok moze byt tym padom na prd. ;-) Preto som sa s tym zacal hrat s kazdou sekciou pluginu vypnutou. Pre mna naj na tomto plugine je Stereo Imager a Limiter, to je bezpochyby to najlepsie.

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od blueevil » 30 lis 2011 18:37

dostal som sa k tomu čisto nahodou, zistil som nieake tie klady ako spectralizer a zda sa my ekvač dost jemny, čo si niektore nahravky priamo prosia. vyrazny posun od verzie 4, ako niekto tvrdi, že: Mastering suite, určite nie. nieje to totiž: vertigo VSC2, Softube,... z krabic ani Avalon, SPL, TC finalizer, na kvalitnu pracu takmer nepoužitelne
Naposledy upravil(a) blueevil dne 01 pro 2011 12:43, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Kermitak » 30 lis 2011 19:07

trolololo...

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od nixx » 30 lis 2011 19:22

Prosba pro všechny: don't feed the troll :-)

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od blueevil » 30 lis 2011 20:13

moj nazor ktory nevnucujem nikomu, argument nemame ako vždy, len zapotit kokotinu zo zavisti, ked už nič :D

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 01 pro 2011 00:08

Brooklyn / juanita juarez píše:
matucha píše:eq v ms modu je neco jinyho?
neni, ale tady je to zaroven jako dva paralelni busy s individualni kompresi za nima (vysvetluje, ze Sko se posle do kompresniho kanalu 2, Mko do jednicky). cili nic, co se neda simulovat v DAW (delam to casto, treba M-kem mirne sidechainove komprimuju S-ko, kdyz chci vetsi impact a zaroven siroky stereo; to by s touhle krabici ale neslo). prijemna ficura. i kdyz kdyz pak spocitas, kolik za ni v ty krabici asi platis... nevim no :]
tyjo... tady vidim, ze jsem odpovidal na neco uplne jinyho :] a sice na stejnou otazku, ale v kontextu mistniho vlakna o tom hardwarovym dynamickym procesor uod nevu, kterej ma S cast a M cast a pro kazdou potom zvlastni kompresor.

jinak EQ v MS modu je to samy :] ale tady v ozonu je to proste hezky streamlajnovany.

Odpovědět