Izotope Ozone 5

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Izotope Ozone 5

Příspěvek od Amorph » 07 lis 2011 15:17

Vypada to docela zajimave. Myslim, ze budu brzy upgradovat ze ctyrky:)

jackies

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od jackies » 07 lis 2011 22:40

Pane jo.
Nové fičurky budou asi dobrý.
Ozóna jsem měl vždycky rád, a tak nějak mě na něj vždycky samovolně ukazovala myš :wink:

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od vasek » 08 lis 2011 14:42

Dej vědět. Já naposled pamatuju trojku a přes skvělý funkce a interface jsem na něj trochu zanevřel, protože mi zněl chemicky.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Amorph » 08 lis 2011 15:17

vasek: je fakt, ze Ozone umi znit chemicky velmi snadno:) Ale kdyz si clovek da pozor a nauci se to pouzivat na spravnych mistech, tak je to velmi uzitecny nastroj. Docela dulezity je v multiband modu nepouzivat analogovy vyhybky, ty zni opravdu docela hnusne. Ctyrka byla od trojky taky docela pokrok jednak M-S procesingem a jednak novym modem limiteru, kterej je povedenej. Takze na petku se tesim.

jackies

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od jackies » 11 lis 2011 01:24

Tak já už ho prubávám. Uvidíme.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Amorph » 11 lis 2011 10:23

hmm, to bude jeste tezky rozhodovani, jestli upgrade na normalni nebo advanced verzi... No taky vyzkousim a uvidim.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Amorph » 11 lis 2011 14:00

hm, zkousim zkousim a zajimavy poznatek - prekopali algorimy v exciteru. Predelali tape a tube a to tak, ze driv se mi libil tape, ze byl docela hladkej a tube ne, prtooze byl hodne harsh a ted mi prijde, ze tape dela zkreslujici nesmysl, zatimco tube zni fajn a pekne zvyraznuje transienty.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Amorph » 11 lis 2011 14:52

no, ale je tu jeden podstatnej hacek, kterej me asi odradi od upgradu - upgrade price. To ma byt asi nejakej vtip, ze zena za upgrade je 75% regulerni ceny?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Amorph » 11 lis 2011 15:11

aha, tak nakonec regular verze ma upgrade za 99$, tak to mozna. Ale rek bych, ze advanced mi za ty prachy teda fakt nestoji.

jackies

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od jackies » 12 lis 2011 03:43

Tak jsem ho zkusil a hned jsem si díky tomu spíchl celej novej nápad.
Jen takový dnešní kousíček onanie a pár taktů na uspání.

Na masteru je jen ozone 5.
Moc jsem to s ním nepřeháněl.
Stejně to není výmluvné a nic to neříká, ale co :wink:
Jináč tam zase těch úplných novostí moc není, ale je to prostě komplexní nástroj.

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od matucha » 12 lis 2011 10:56

Ozone... ja myslim, ze uz jenom to, ze je v jednom pluginu uplne vsechno nuti hodne lidi, co to pouzivaj pouzivat vic procesu, nez by normalne pouzili. "co udela, kdyz tam dam este ten exciter?" "a co takhle este ten stereo expander?" i v situacich, kdy to neni relevantni, proste to tam je, tak proc to nezapnout a neco na tom nenakroutit. Přeprocesovačův ráj.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Amorph » 12 lis 2011 18:29

matucha: na tom mozna neco je, nicmene zas je spousta situaci, kdy jsem rad, ze v jednom pluginu mam vsechno po ruce. A je taky pravda, ze se to clovek musi naucit pouzivat s mirou a rozmyslem a proste vedet co chce dosahnout. Pri nahodnym zkouseni Ozone dokaze znit velmi spatne, ale to neni jeho chyba. Kazdopadne, mas moznost to vyzkouset ze jo;)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 12 lis 2011 21:42

ja sem se ho naucil mit rad, ale na master sem to nikdy nepouzil; libi se mi v tom nejvic ten multiband stereoimager, kterym na jednotlivejch stopach (nejcastejc) kontroluju stereoobraz. na elektroniku je to imho supr. nikdy sem do toho nezkousel michat, ale kdyz se nasadi na fungujici mix na 2busu, tak mne to nikdy moc nefungovalo. ale je to hezky ergonomicky a verim, ze to spouste lidi skvele pomuze. mam od izotope ale nejradsi alloy, ten multiband transient designer je nejlepsi z tech, co sem mel moznost porovnat, a umi fakt zajimavou vec (v kombinaci se svym built-in exciterem), ktera mi pripomina barvu, co dela distressor.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od Pavel Vantuch » 15 lis 2011 11:28

Páni, je tady někdo, kdo to zkouší v Logicu na OS X? Mně teda neprošly všechny pluginy validací, tak by mě zajímalo, jestli je na tom někdo stejně, popř. hledat problém někde v systému ...
Jinak první dojem je teda výbornej. Ten výsledek se mi líbí hodně.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Izotope Ozone 5

Příspěvek od demsky » 15 lis 2011 12:07

zaujalo ma, ze tento Izotope ma viacpasmovy stereo imager, presne toto ma obcas napadne ze by som potreboval len vzdy sa zabudnem na to opytat, existuju aj ine, najradsej dx/vst pluginy ktore toto dokazu?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět