Jaký nejlepší SW EQ pro mixing?

Ostatní audio software, obecná diskuse
biscuit

Příspěvek od biscuit »

jste to tady s tema wavesama nejak vsechno pohazeli do jednoho pytle.. brooklyn psal prave o ssl. normalni waves uz asi opravdu skoro nikdo nepouziva, je takova doba :) me z toho mega baliku vzdycky stejne bavil jen c1...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

biscuit: ja jo (renaissance compressor) :) Popravde rada 4000 se mi vubec nelibi, nechapu ze je z ni kazdej tak odvarenej.

vasek

Příspěvek od vasek »

biscuit: nebyl bych si tak jist. Ne všichni zvukaři navštěvují fóra jako ezone a nechytají nové "trendy" - myšleno jak pozitivně, tak negativně. Jsou rádi, že se naučí s něčím, s čím se dobře dělá a zbytek neřeší. Osobně pár takových znám a kdybych se nenechal zblbnout od ostatních zde, tak bych waves klidně používal pořád. Je to moje blbost, že jsem si hezky nevyzkoušel všechny eq vedle sebe (spíš jsem si porovnával jen dva vedle sebe), ale pochybuju, že bych jen já taková lama.

macceba

Příspěvek od macceba »

vasek: jestliže ti Q-čko vyhovuje, tak nemáš problém a jeť na něm dál, rozhodně ti bude sloužit dostatečně dobře. Mě Q vadí, že občas záhadně vnitřně zaklipuje tak že to vystřelí do signálu šílenej lupanec, RenEQ je zase jen 6pásmo. Nejlepší je LinearPhase, ten bych klidně používal, ale má docela velkou latenci(mám ProTools MP). SSL se mi docela líbí, ale zase až tak paf z něj taky nejsem. Já to vyřešil Sonalksisem a spolu s DigiEQ3 a Filterbankem (+ Demo AirEQ - plně funkční bez automatizace a ukládání parametrů) nepotřebuju nic jinýho. I když, UAD Pultec je fakt super věc, tak ta by se mi hodila :wink:

Martin

Příspěvek od Martin »

DQ7 Equalizer od Sonic Flavours - pro mě fajn EQ .
(malé nároky na CPU a nebarví)

Odpovědět