No jenom hlásim, že jsem různě vyzkoušel ty programy a ještě jsem narazil na jeden zde nezmiňovaný - MAGIX Movie Edit Pro. Je to sice takový pro lamy, ale přijde mi to docela rychlý, přehledný a ty věci, co jsem jednoduše dělal v Movie Makeru, dělám jednoduše i tady, akorát je to samozřejmě mnohem lepší a je tam víc možností.
Tak zatim váhám, jestli Vegas nebo tenhle Magix. Každé má svoje a Vegas mi přijde víc profi, což se mi líbí. Na druhou stranu v něm asi spoustu věcí nevyužiju. A Vegas mi občas padá, ale to je spíš nějakej můj problém, kterej musim řešit jinak.
Zatim jsem pro mé účely víc nakloněn asi tomu Magixu, nevim.
Jaký video editační software?
Re: Jaký video editační software?
to nie je len tvoj problem, vega obcas pada kazdemu. to je to o tej stabilite. suvisi to s kvalitou videomaterialu, pokial v tom strihas nejaky divx alebop nieco z internetu/DVB, tak v tom videostreame byvaju chyby a tie niektory strihaci soft proste nezvladne a spadne. ked strihas len DV/mpeg4 natvrdo z kamery, tak je vacsina strizni stabilna
Re: Jaký video editační software?
aha, to je dobrý vědět...ale já mám nějaký problém s jádrem Exploreru, takže se mi různý aplikace chovaj docela nestabilně, musim udělat reinstall...Vegas mi padlo několikrát, aniž bych v něm cokoliv dělal, prostě jen tak...ale jak říkám, není to jediná aplikace, co mi to dělá, takže tohle mohlo být i mými Windows...
ale řekl bych, že co popisuješ je třeba právě specialita toho dementního Movie Makeru...ten mi padá jako hrušky i když všechno ostatní šlape v pohodě...no ale i kdyby mi nepadal, tak ho nechci používat, nemám ho rád, to je až příliš amatérský...
ale řekl bych, že co popisuješ je třeba právě specialita toho dementního Movie Makeru...ten mi padá jako hrušky i když všechno ostatní šlape v pohodě...no ale i kdyby mi nepadal, tak ho nechci používat, nemám ho rád, to je až příliš amatérský...