Kodeky na přehrávání videa
kodeky ? kcemu ? http://www.videolan.org/vlc/ fsechno jde (i movy) a bez kodeku.
Re: Kodeky na přehrávání videa
Nechci zakládat nové téma, tak jsem použil tohle zaprášené.
Existuje prosím utilitka, nebo způsob, který by prozradil přesně jaký zv. nebo video kodek aplikace v reálném čase používá a v jakém souboru, nebo knihovně je ?
Existuje prosím utilitka, nebo způsob, který by prozradil přesně jaký zv. nebo video kodek aplikace v reálném čase používá a v jakém souboru, nebo knihovně je ?
Nejjednodussi cesta (ne nejkvalitnejsi!) je uplne zapomenout na vsechny kodek packy se kteryma jsou vetsinou problemy typu - tohle mi jelo a ted ne, a na prehravani videa pouzivat KMplayer - ma totiz svy interni kodeky a prehraje s nima snad vsechno! Navic je to na video vyborny prehravac (perfektni nastavovani titulku, atd.).
Umi dokonce i ty mp3, i kdyz ja pouzivam radsi AIMP2, Winamp je fuj:)
Umi dokonce i ty mp3, i kdyz ja pouzivam radsi AIMP2, Winamp je fuj:)
Media Player Classicjackies píše:Existuje prosím utilitka, nebo způsob, který by prozradil přesně jaký zv. nebo video kodek aplikace v reálném čase používá a v jakém souboru, nebo knihovně je ?
Pocas prehravania kludne zistis ktory kodek na zvuk alebo video, dokonca aj titulky pouziva.
Na OS kde mam nainstalovany DAW (ableton) mam este Adobe Audition + vst. Inak ziadne kodeky, winamp a pod. Ani antivir, web browser. Ak chcem browsovat, chatovat, pozerat filmy alebo pocuvat hudbu, rebootnem komp spustim si Ubuntu 9.10 a tam mam VLC. Este sa mi nestalo aby mi neprehralo hocijaky format 

VLC player, protoze pouziva svoje kodeky a netreba instalovat megapacky kodeku. Zatim ho zkousim (doted pouzivam KMplayer)
jackies: kdysi existovalo neco, co se jmenovalo g-spot a takovyhle veci to umelo, mrkni po tom