Kolik stoji software na zakazku?

Ostatní audio software, obecná diskuse
vras

Re: Kolik stoji software na zakazku?

Příspěvek od vras »

Zajimalo by me, ciste hypoteticky, kolik by me mohlo stat, nechat si neco takovyho naprogramovat, a jestli je to vubec realn
Neni to realne. Pocitej tak 2-100 clovekoroku prace (podle slozitosti DAW).

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Dobry dobry, diky vsem, presvedcili jste me, ze to byl opravdu naivni napad :)

vasek: a tys me malem rozbrecel. Pravda boli :)
luphtrack: diky moc za nabidku, ale asi by to zkrachovalo a je skoda, abyses venoval necemu, co by pak pravdepodobne nikdo nepouzival... ale pokud se do takovyho projektu nekdy budes poustet, budu ho se zajmem sledovat...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cyril : rozumnejsie by bolo niekoho sponzorovat , nech doladi svoj projekt , ktoru uz je na svete , aby bol stabilny , nez stavat na zelenej luke .. i ked to tiez neni vobec jednoduche ..

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

dělali jste si ze mě srandu, ale já fakt končim.

musel bych se přeučit používat winapi, cygwin a mingw mě po pár nedostatcích zklamaly.
musel bych začít používat microsoftí software.
musel bych zapomenout na můj sladký unix a jeho dokonalou komandlajnu.

splachuju do záchoda všechny projekty tákající se windows. až microsoft uvolní nějaký operační systém odpovídající POSIX, rád se budu o dalších projektech bavit.

do té doby si budu mastit svoje pokusy v unixu/linuxu. už mám dost microsoftu a jeho produktů a je mi úplně jedno, že přijdu o případné uživatele. kdo nemá v hlavě smetí, přejde z windows na něco normálního -- tím nemyslím jenom linux. je přeci spousta pěkných OS založených na unixu -- MAC OSX nebo Sun Solaris.

doufám, že v nejbližších alespoň padesáti dnech se bude billu gatesovi o mně zdát a že začne žrát hypnogen. patřilo by to jemu i těm jeho dobře placeným poskokům.
Obrázek
live free or die!

Cyril

Příspěvek od Cyril »

luphtrack: ja souhlasim, microsofti produkty opravdu nesnasim, vzdycky jsem byl priznivce vsech slusnych systemu (mac, amiga atd. atd.). Bohuzel, celosvetove se drtive prosadila ta nejvetsi sracka.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

boze...

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

já se tu nechci do ms nějak opírat, ale kdo ví, o čem píšu, ten mi dá za pravdu. pro lidi jako jsem já jsou windows nevhodné. díky bohu že existují i jiné operační systémy, které možná nejsou tolik user friendly, ale aspoň lze pod nimi svobodně pracovat.

uff, to jsem byl zase jednou offtopic...
Obrázek
live free or die!

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Kermitak píše:boze...
můžem to vzít větu po větě a za každou přehnanou hlášku si uříznu prst. mám jich na rukou deset.
Obrázek
live free or die!

dendy

Příspěvek od dendy »

luphtrack píše: kdo nemá v hlavě smetí, přejde z windows na něco normálního
zacni rezat, toto si silne prehnal...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

luph: to uz bys byl bez prstu; pises o vecech, o kterych nemas ani paru a zbytecne se tim ztrapnujes

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

dendy píše:
luphtrack píše: kdo nemá v hlavě smetí, přejde z windows na něco normálního
zacni rezat, toto si silne prehnal...
hodim takovou perličku: píšu píšu a najednou zaváhám a podržim shift. tím se spustilo peklo jménem "jedním prstem". co mi je kruci do toho, když má někdo jenom jeden prst (třeba tak i skončim, kdo ví ;) )? většina uživatelů (pokud se teda nevsadili jako já) má prsty všechny. než jsem to peklo povypínal, musel jsem odejít na dlooouhý kouř abych nabral síly do dalšího užívání. myslím, že prstů bude ještě chvilku deset...
Obrázek
live free or die!

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Kermitak píše:luph: to uz bys byl bez prstu; pises o vecech, o kterych nemas ani paru a zbytecne se tim ztrapnujes
beru to ze svého pohledu. všichni dělají věci jedním způsobem, jen ms musí mít všechno jinak.

ale to je fuk. je vlastně jedno, jestli je tvoje hláška podložená nebo prázdná. hlavní je, že cyril bude muset (pokud bude chtít) hledat jinde.

já zůstanu u svejch býezdýček a linuxů, dendík bude klkat myší a život půjde dál. aspoň teď víte, co si myslim, co vim a co nevim. a proto jsem to taky psal.
Obrázek
live free or die!

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ber to tak, ze kazdej ma na to jinej pohled.. ja taky nikdy nepochopim cloveka co si koupi novou dacii :-)

listonos

Příspěvek od listonos »

Este by tu bola moznost zobrat nejaky Opensource DAW a postupne si ho upravit, lebo uz len implementovat a odladit vst host podla tej dokumentacie od steinbergu musi byt o hubu. Dalsia moznost je najst nejakeho studenta (viac studentov) a skusit to postavit na Juce frameworku, je tam uz totiz kopec veci speravenych a hlavne je to dobre zdokumentovane a myslim ze medzi demo aplikaciami je aj nejaky mini host. Na Juce je postaveny Mackie Tracktion a kopa komercnych pluginov.

Juce Features - http://www.rawmaterialsoftware.com/jucefeatures.php

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

jen mi přijde škoda, že se furt mlží a nikde žádnej konkrétní příklad. kecy o profesionalitě si nechte pro někoho jiného, na mě to neplatí. a je mi líto, že tenhle hloupismus se leje uživatelům do hlavy už od základní školy.

podstatný by měl být výsledek a ne kecy podmáznuté barevnou prezentací v PP. docela rád bych na to téma hodil rozumnou řeč, ale copak to jde? nos nahoru, mlácení prázdné slámy a urážky v županu.

rád bych věděl, kdo například z OSX přešel na windows jen proto, že mu windows více vyhovují. ale co, má to smysl? nemá.
Obrázek
live free or die!

Odpovědět