no pockej, to jejich novy SUV nevypada tak spatne:biscuit píše:ber to tak, ze kazdej ma na to jinej pohled.. ja taky nikdy nepochopim cloveka co si koupi novou dacii

http://www.novinky.cz/auto/196777-dacia ... korun.html
no pockej, to jejich novy SUV nevypada tak spatne:biscuit píše:ber to tak, ze kazdej ma na to jinej pohled.. ja taky nikdy nepochopim cloveka co si koupi novou dacii
wowlistonos píše:Este by tu bola moznost zobrat nejaky Opensource DAW a postupne si ho upravit, lebo uz len implementovat a odladit vst host podla tej dokumentacie od steinbergu musi byt o hubu. Dalsia moznost je najst nejakeho studenta (viac studentov) a skusit to postavit na Juce frameworku, je tam uz totiz kopec veci speravenych a hlavne je to dobre zdokumentovane a myslim ze medzi demo aplikaciami je aj nejaky mini host. Na Juce je postaveny Mackie Tracktion a kopa komercnych pluginov.
Juce Features - http://www.rawmaterialsoftware.com/jucefeatures.php
od renaulta jenom renault sportVlad píše:no pockej, to jejich novy SUV nevypada tak spatne:
Taky mám ten pocit, že je to úplně jedno, když už se dělá v nějakém programu ...jackies píše:By mě zajímalo jaké máte ty hromady práce s OS a co pořád s tím OS děláte že vás tak zaměstnává.
Já o něm ani nevím natož abych s ním ještě pracoval![]()
pomoocVlad píše: no pockej, to jejich novy SUV nevypada tak spatne:
http://www.novinky.cz/auto/196777-dacia ... korun.html
asi nijakjackies píše:Jak se liší práce ve Firefoxu pod Windowsama a práce ve Firefoxu pod Linuxem ?
plival jsem na windows za sebe, protoze jsem pro to mel duvody (jiz popsane) a jak jsem psal, rad bych prohledl a videl v produktech MS ruku nataženou uživatelům. bohužel, to co do teď vidím je sprostá reklama, mlžení a nabubřelé kecy. je jasný, že unixové OS nemusí vyhovovat každému, ale je třeba dodat, že ani Win nemusí každému vyhovovat - viz já a pár dalších. snad mám ještě právo se svobodně vyjádřit za sebe a za sebe vynášet soudy.BS píše:jo, a jeste jedna vec, luphtracku, ty jakozto hobbysta a bastl uzivatel Linuxu vis kulovy o tom, jake jsou standardy v IT byznysu, tak se prosim nevyjadruj v podobnem tonu smerem na WinXP. Vis kulovy, jaka je narocnost na vyvoj, udrzovani, support, aktualizace, lokalizace, atd. WinXP je spicka ledovce z celeho portfolia MS..Ze je moda, plivat na Windows, je sice pekny, ale povetsinou to pochazi od domacnosti, resp. hobby uzivatelu, kteri jaksi nevidi dal, nez za dvere sve mistnosti. V it byznysu existuji jiste standardy, a jsou jiste duvody proc se pouziva nejvice prave platofrma Win. Vim, ze ty to nikdy nepochopis, ale takova jsou fakta.
nevyserudendy píše:luph uz sa na to vyser, proste pochop a akceptuj raz a navzdy ze tak ako windows nieje os pre kazdeho (napr. pre teba), tak ani linux nieje os pre kazdeho, kazdy z nich ma svoje vyhody ale aj nevyhody a obmedzenia a je na kazdom aby si vybral... linux NIE JE lepsi os ako windows tak ako winsows NIE JE lepsi os ako linux ... a to iste plati o mac os .. obecne ZIADNY os neni lepsi ako nejaky iny.. je proste iny.. ma svoje + a svoje - ...