A přitom je to k ničemu - kdo chce užívat cracklý SW, snadno si ho stáhne (bez výše zmíněných opruzů). Já mám pár koupených pluginů s iLokem, no ale dospěl jsem do stadia, že jsem si místo toho nainstaloval jejich cracklé verze, abych se vyhnul opruzu s iLokem ...
Lexicon PCM Native za babku
Re: Lexicon PCM Native za babku
No nevím - mně iLok připadá jako maximální opruz a zároveň i totální nesmysl a zbytečnost: není asi ani jeden SW nebo plugin "chráněný" iLokem, který by nebyl v pohodě k mání "free". Být těmi výrobci, tak iLok žaluju (nesplnil co sliboval). Kromě toho je to klasická ukázka šikany poctivých uživatelů, kteří musí a) koupit iLok b) nainstalovat spoustu blbostí c) s každým novým pluginem dělat všelijaké autorizační rituály, které občas selžou d) občas selže i samotný iLok- najednou hláška, že iLok není nalezen a přitom se nehnul z místa.
A přitom je to k ničemu - kdo chce užívat cracklý SW, snadno si ho stáhne (bez výše zmíněných opruzů). Já mám pár koupených pluginů s iLokem, no ale dospěl jsem do stadia, že jsem si místo toho nainstaloval jejich cracklé verze, abych se vyhnul opruzu s iLokem ...
To je jen vec casu a atraktivity softu.STi píše:co viem, pluginy na ilok2 zatial cracknute neboli.
lexicon native effects su tu uz dost dlho a doteraz neboli prelomene. rovnako ako pluginy od Slate Digital.
myslim si ze toto nieje az tak malo atraktivny soft
veci na ilok1 zrejme boli prelomene vsetky ale ilok2 sa zrejme nedari prelomit ani po 2 rokoch
myslim si ze toto nieje az tak malo atraktivny soft
veci na ilok1 zrejme boli prelomene vsetky ale ilok2 sa zrejme nedari prelomit ani po 2 rokoch
Naposledy upravil(a) STi dne 08 pro 2012 21:29, celkem upraveno 1 x.
- Jens Ludwig
zrovna Lexicon Native PCM jsem našel "volněkmání" asi 3 tejdny po uvolnění
Je to jen o tom kdo a jak moc se tomu venuje, nic neni necracknutelny.
ja by som ale ocakaval, ze ak vyrobca sw vyzaduje hw kluc, tak ti ho da v cene, pretoze hw kluc nechrani uzivatela ale vyrobcu. to je ako keby navstevnik supemarketu platil pri pokladni okrem vybraneho tovaru este aj poplatok za bezpecnostnu sluzbu v supermarkete
Suhlasim s tebou, avsak tvoje, na prvy pohlad absurdne tvrdenie, ze by si si mal v supermarkete v cene vybraneho tovaru zaplatit aj poplatok za bezpecnostnu sluzbu je, bohuzial, pravdive... :-] Cize "logiku" iLok ma. Nie je to moj vymysel, alebo "jedna babka povedala", je to holy fakt, o ktorom spotrebitel/kupujuci nie je transparetne informovany (pokladnicny blok). Nie je to dokonca ani sranda, ktora je len na Slovensku (kde je vsetko mozne) :-] Takuto "politiku" zastava kazda vacsia siet marketov po celom svete.
No cena bezpecnostnej sluzby je predsa zahrnuta v cene tovaru.. To nebol dobry priklad..
Ano, to že uživatel je donucován koupit si naprostou zbytečnost, která pro něj nemá žádný význam, je absurdní. To je věc, která (když už ) by měla být dodávána zdarma
To je hlupost.. Keby bola zdarma, tak by bola zapocitana v cene.. A keby si si kupil 5 pluginov, tak by si si zaplatl za 5 klucov.. Ne za jeden..
Ty soucasny bezpecnostni prvky jsou uz tak narocne na cas pro cracknuti, ze to tomu lidi nevenujou.Kermitak píše:Je to jen o tom kdo a jak moc se tomu venuje, nic neni necracknutelny.
Viz treba Cubase, kde crack verze 5 vysel asi 2 roky po uvedeni a dalsi verze nejsou dodnes, kvuli pracnosti.
Spis je otazka jestli se vyplati venovat do toho penize z hlediska firem: jestli to skutecne zvysi prodej. Ale u tak drahych pluginu jako jsou Lexicony asi ano.
nechcete to téma přejmenovat potom na iLock??
To je hloupost. Klidně to může zaplatit i výrobce, pokud se domnívá že se mu ta investice vyplatí. Nutit zákazníka, aby on platil něco, co mu k ničemu není a co si neobjednával je krajně nefér. A kontraproduktivně to může rozšířit používání cracklého SW - kdo se chce nechat opruzovat ?Pytkin píše:To je hlupost.. Keby bola zdarma, tak by bola zapocitana v cene.. A keby si si kupil 5 pluginov, tak by si si zaplatl za 5 klucov.. Ne za jeden..