Lexicon PCM Native za babku

Ostatní audio software, obecná diskuse
Poshook

Lexicon PCM Native za babku

Příspěvek od Poshook »

mozno to niekoho bude zaujimat a snad si aj niektori na tomto fore konecne kupia oficialny soft...

http://plugindiscounts.com/LEXICONBUYNOW.html

biscuit

Re: Lexicon PCM Native za babku

Příspěvek od biscuit »

to ne, ja si kupuju jen neoficialni...
mame tu slevovej topic, proc to nedas tam? ;)
./ruzne/bargain-center-aneb-kde-lze-zajimave-nakupovat-t12959-135.html?hilit=bargain

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

This webpage is not available

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Pytkin píše:This webpage is not available
u me je available

Poshook

Příspěvek od Poshook »

biscuit píše:to ne, ja si kupuju jen neoficialni...
mame tu slevovej topic, proc to nedas tam? ;)
ruzne/bargain-center-aneb-kde-lze-zajimave-nakupovat-t12959-135.html?hilit=bargain

a. nechodievam sem, takze sa uz slabo orientujem na fore, kde co davate. pokojne to tam prehod, ked sa ti chce, alebo zmaz, ked sa ti nechce
b. napisal som niektori na fore, co znamena, ze nemyslim vsetkych

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no ja jsem ti to napsal, aby ses prave orientoval, kdyz sem obcas prijdes, protoze myslim, ze tam treba v tom topicu muzes narazit i na neco zajimavyho pro tebe.
ad b. to bylo jen hloupy slovickareni z my strany, neber si to nejak osobne ;) mrzi me jestli muj prispevek vyznel nejak jizlive.

matucha

Příspěvek od matucha »

Vypada to, ze Lexicon zlevnil radikalne vsechny pluginy. Nemuzu rict, ze bych z toho byl zrovna 2x nadsenej, vzhledem k tomu, kolik jsem za ne dal.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

tento rok mi pride uplne prelomovy z pohladu cien audio sw a mozno aj prezitia mnohych developerov. skoda toho ilok2, pre mna dovod nezucastnit sa

Poshook

Příspěvek od Poshook »

biscuit píše:no ja jsem ti to napsal, aby ses prave orientoval, kdyz sem obcas prijdes, protoze myslim, ze tam treba v tom topicu muzes narazit i na neco zajimavyho pro tebe.
ad b. to bylo jen hloupy slovickareni z my strany, neber si to nejak osobne ;) mrzi me jestli muj prispevek vyznel nejak jizlive.
no problem, dik

matucha

Příspěvek od matucha »

ilok je hroznej... ale kvuli lexiconum sem si ho koupil ;(

STi

Příspěvek od STi »

aky mate s ilokom problem? ja som ho kupoval nedavno a sice tiez som mal pred kupou negativne pocity ale od kupy som ziadny problem zatial nezaznamenal. praveze mam z toho mozno aj mozno lepsi pocit lebo viem ze to za co som si zaplatil je spojene s tym fyzickym klucom, a nie len nejaky bezny serial number, rovnako mam aj lepsi pocit z toho ze soft nieje cracknutelny, takze to za co som si zaplatil, nestiahne niekto zadarmo
FB | SC | T

matucha

Příspěvek od matucha »

Tak ted nevim jak je to s ilok2, ale vetsina pluginu (i Lex) byli cracknuty uz daaavno (byl to teda ilok1).

Co je na iloku hrozny je sprava licenci pres webovy rozhrani z roku 1997 (bych tak tipnul) a podporujici pouze urcity prohlizece (me to funguje jenom s IE8 32bit). Kolik casu jsem stravil tim, ze jsem se to pokousel rozbehat...

... no a je to vlastne nechutne drahy na to, ze to je jenom pruda a piratstvi to samozrejme nezabrani.

STi

Příspěvek od STi »

co viem, pluginy na ilok2 zatial cracknute neboli.
no ja som to na osx rozbehal za cca 5-10 minut, sice to bolo celkom otravne ale ten proces mi prisiel z bezpecnostneho hladiska logicky. a urcite by to mohlo by aj lacnejsie, ale v porovnani so softom mi 32 libier co som dal za ilok2 vela nepride
Naposledy upravil(a) STi dne 08 pro 2012 21:00, celkem upraveno 1 x.
FB | SC | T

Poshook

Příspěvek od Poshook »

STi píše:aky mate s ilokom problem? ja som ho kupoval nedavno a sice tiez som mal pred kupou negativne pocity ale od kupy som ziadny problem zatial nezaznamenal. praveze mam z toho mozno aj mozno lepsi pocit lebo viem ze to za co som si zaplatil je spojene s tym fyzickym klucom, a nie len nejaky bezny serial number, rovnako mam aj lepsi pocit z toho ze soft nieje cracknutelny, takze to za co som si zaplatil, nestiahne niekto zadarmo

ja s tym mam jednoduchy problem - mam platit nieco, co samo o sebe nema ziadnu hodnotu. kazdy trosku mysliaci developer zistil, ze je to v sucasnosti vyznamny deal braker

STi

Příspěvek od STi »

developerom co idu do iloku zrejme dost a hlavne zalezi na tom aby ich soft nebolo mozne piratit, takze aby neboli okradani a tu myslienku to zatial splna dobre
FB | SC | T

Odpovědět