Lexicon PCM Native za babku
Lexicon PCM Native za babku
mozno to niekoho bude zaujimat a snad si aj niektori na tomto fore konecne kupia oficialny soft...
http://plugindiscounts.com/LEXICONBUYNOW.html
http://plugindiscounts.com/LEXICONBUYNOW.html
Re: Lexicon PCM Native za babku
to ne, ja si kupuju jen neoficialni...
mame tu slevovej topic, proc to nedas tam?
./ruzne/bargain-center-aneb-kde-lze-zajimave-nakupovat-t12959-135.html?hilit=bargain

./ruzne/bargain-center-aneb-kde-lze-zajimave-nakupovat-t12959-135.html?hilit=bargain
This webpage is not available
-
- Profesionál
u me je availablePytkin píše:This webpage is not available
biscuit píše:to ne, ja si kupuju jen neoficialni...
ruzne/bargain-center-aneb-kde-lze-zajimave-nakupovat-t12959-135.html?hilit=bargain
a. nechodievam sem, takze sa uz slabo orientujem na fore, kde co davate. pokojne to tam prehod, ked sa ti chce, alebo zmaz, ked sa ti nechce
b. napisal som niektori na fore, co znamena, ze nemyslim vsetkych
no ja jsem ti to napsal, aby ses prave orientoval, kdyz sem obcas prijdes, protoze myslim, ze tam treba v tom topicu muzes narazit i na neco zajimavyho pro tebe.
ad b. to bylo jen hloupy slovickareni z my strany, neber si to nejak osobne
mrzi me jestli muj prispevek vyznel nejak jizlive.
ad b. to bylo jen hloupy slovickareni z my strany, neber si to nejak osobne

Vypada to, ze Lexicon zlevnil radikalne vsechny pluginy. Nemuzu rict, ze bych z toho byl zrovna 2x nadsenej, vzhledem k tomu, kolik jsem za ne dal.
tento rok mi pride uplne prelomovy z pohladu cien audio sw a mozno aj prezitia mnohych developerov. skoda toho ilok2, pre mna dovod nezucastnit sa
no problem, dikbiscuit píše:no ja jsem ti to napsal, aby ses prave orientoval, kdyz sem obcas prijdes, protoze myslim, ze tam treba v tom topicu muzes narazit i na neco zajimavyho pro tebe.
ad b. to bylo jen hloupy slovickareni z my strany, neber si to nejak osobnemrzi me jestli muj prispevek vyznel nejak jizlive.
ilok je hroznej... ale kvuli lexiconum sem si ho koupil ;(
aky mate s ilokom problem? ja som ho kupoval nedavno a sice tiez som mal pred kupou negativne pocity ale od kupy som ziadny problem zatial nezaznamenal. praveze mam z toho mozno aj mozno lepsi pocit lebo viem ze to za co som si zaplatil je spojene s tym fyzickym klucom, a nie len nejaky bezny serial number, rovnako mam aj lepsi pocit z toho ze soft nieje cracknutelny, takze to za co som si zaplatil, nestiahne niekto zadarmo
Tak ted nevim jak je to s ilok2, ale vetsina pluginu (i Lex) byli cracknuty uz daaavno (byl to teda ilok1).
Co je na iloku hrozny je sprava licenci pres webovy rozhrani z roku 1997 (bych tak tipnul) a podporujici pouze urcity prohlizece (me to funguje jenom s IE8 32bit). Kolik casu jsem stravil tim, ze jsem se to pokousel rozbehat...
... no a je to vlastne nechutne drahy na to, ze to je jenom pruda a piratstvi to samozrejme nezabrani.
Co je na iloku hrozny je sprava licenci pres webovy rozhrani z roku 1997 (bych tak tipnul) a podporujici pouze urcity prohlizece (me to funguje jenom s IE8 32bit). Kolik casu jsem stravil tim, ze jsem se to pokousel rozbehat...
... no a je to vlastne nechutne drahy na to, ze to je jenom pruda a piratstvi to samozrejme nezabrani.
co viem, pluginy na ilok2 zatial cracknute neboli.
no ja som to na osx rozbehal za cca 5-10 minut, sice to bolo celkom otravne ale ten proces mi prisiel z bezpecnostneho hladiska logicky. a urcite by to mohlo by aj lacnejsie, ale v porovnani so softom mi 32 libier co som dal za ilok2 vela nepride
no ja som to na osx rozbehal za cca 5-10 minut, sice to bolo celkom otravne ale ten proces mi prisiel z bezpecnostneho hladiska logicky. a urcite by to mohlo by aj lacnejsie, ale v porovnani so softom mi 32 libier co som dal za ilok2 vela nepride
Naposledy upravil(a) STi dne 08 pro 2012 21:00, celkem upraveno 1 x.
STi píše:aky mate s ilokom problem? ja som ho kupoval nedavno a sice tiez som mal pred kupou negativne pocity ale od kupy som ziadny problem zatial nezaznamenal. praveze mam z toho mozno aj mozno lepsi pocit lebo viem ze to za co som si zaplatil je spojene s tym fyzickym klucom, a nie len nejaky bezny serial number, rovnako mam aj lepsi pocit z toho ze soft nieje cracknutelny, takze to za co som si zaplatil, nestiahne niekto zadarmo
ja s tym mam jednoduchy problem - mam platit nieco, co samo o sebe nema ziadnu hodnotu. kazdy trosku mysliaci developer zistil, ze je to v sucasnosti vyznamny deal braker