Motis ES rack a Studio Connections

Ostatní audio software, obecná diskuse
EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

hawkens1 píše:Tato stara znama smiesna Dendyho bajka o tom ako cracknutim cerackeri vylepsuju stabilitu software - to tu uz dlho nebolo spat. A vidim ze aj Equinox na to naletel. No neviem, v akych firmach robite vy, ale verte ze v solidnych, zavedenych firmach po warez verziach ani nepachnu, aj keby tie Dendyho bajky hned boli pravdive.
OT:
ver tomu ze vo firmach maju oficial kupene licencie :) priklad Adobe, dost casto mu jebne a chce sa registrovat inak nebude fungovat.. stava sa to dost casto, neviem cim je to sposobene, ale firma ktora mala nakupenych zhruba 30 originalnych krabic ich mala na policke a veselo pouzivali crack verziu lebo proste ta pracuje stabilne a neotravuje kadejakymi autorizaciami..

tie solidne firmy maju vsetko kupene, to sa neboj, kazdy soft.. ale proste HW je velka alchimia a nie vsade je to stabilne a ludia potrebuju robit a nie si pisat Licence Key pokazde ked spustia za tazke prachy kupeny soft :) to len zivotna skusenost :)

cize ja som na nic nenaletel ale videl situaciu v praxi

hawkens, netreba hned generalizovat :)

endOT

inak tu su nove drivre pre mLan 1.6.2, mozno pomozu tvojmu problemu s ES ak si ich uz netahal
http://www.mlancentral.com/DMS/s2.htm

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

suhlasim s EXCOMom .. neni to pravidlo ale tiez viem o takych pripadoch ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

hawkens> este toto je celkom dolezita stranka pre teba, pravdepodobne tam najdes vela uzitocnych veci ohladom ESka

http://www.motifator.com/

hawkens

Příspěvek od hawkens »

Poznam. Pohladam po fore, lebo zivot ma naucil ze to skor zacne Fico hovorit pravdu a nic ine len cistu pravdu, ako sa clovek dovola podpory na firemnych helpdeskoch.
(jedine ze by to bol primitivny problem tyou kam mam pichnut USB)

Ja nemam mLAN, ale len obycajne USB.

hawkens

Příspěvek od hawkens »

Sakra! Pri takej mizernej, prakticky nulovej funkcionalite, neustalemu padaniu, je vobec mozne ze len ja z celeho Slovenska a Ceska mam taketo problemy? To sa mi nechce verit. Co si ludia kupujete nove Motify len na to, ze nove piana su v nich pianovejsie ako piana v starom Motife?

To tu fakt nikto nerobi so Studio Connections ? Nechce sa mi verit, ze to je vsebecne take ubohe, ved to by bol Yamahacky helpdesk zaplavovany desiatkami odoziev od nasratych uzivatelov Studio Connections pod Win XP, ze to absolutne nefunguje. To sa mi nechce verit. Este vyskusam ako posledny zufaly pokus nainstalovat to pod Vistu, s nadejou ze verzie ovladacov a aplikacia pre Vistu je funkcna, ale inak neviem.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

hawkens : kedysi som to skusal 2-3 roky do zadu .. a dost to padalo .. v principe to na nic nepotrebujem , tak som to odvtedy nikdy nenainstaloval .. Verim ze dnes to snad je stabilne ..

hawkens

Příspěvek od hawkens »

Hmm ... sucasna verzia, aspon u mna, pada do tej miery ze ak sa podari ukopncit nejaka operacia (akehokolvek druhu) hoci aj na viac pokusov, tak to je uspech. Skusal som na 3 roznych pocitacoch s Win XP s rovnakymi vysledkami.

Operacie na VOICE este ako-tak, padne len obcas, ale na MULTI padne prakticky zakazdym. A TOTAL RECALL, co ma byt nozaj zaujimava funkcia, pada takisto. A ak nepada, tak sice zosynchronizuje voice alebo multi na nastroji, ale na nastroji sa neulozia, takze po ked prepnem o jeden "voice" dopredu a potom spat, je tam ten co bol povodny, po zapnuti.

Cize podciarknute, na letakoch a v marketingovych materialoch to vypada uzasne, v reali (aspon u mna) nulova vyuzitelnost. Dost smutne, nie prvy krat, stary znamy pribeh "ako marketin precural zakaznika".

Odpovědět