Motis ES rack a Studio Connections

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Motis ES rack a Studio Connections

Příspěvek od hawkens » 31 říj 2007 20:46

Tak som si zadovalil Motif ES Rack a cely hrr som sa pustil do instalacie Studio Connections, nainstaloval vsetko v predpokladanom poradi: USB driver, Studio Connections aj vsetky komponenty, dokonca som aj Motifu upgradol fw na aktualny 1.03. Ale nech robim co robim, soft nechce komunikovat s Motifom, ked mu dam synchronizaciu patchov a baniek, bud sa bez vystrahy zruti pri zacati synchronizacie, alebo po case vyhlasi connection timeout. Samo, ze som vsetky zakladne nastavenia pekontroloval a su spravne. Botil sa niekto s takymto problemom ? (pracujem pod Win XP)

(btw napisal som si aj do Yamahy o radu, ale no response)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 01 lis 2007 10:22

(btw napisal som si aj do Yamahy o radu, ale no response)
od Yamahy ti dojde response o pol roka a v maily bude stat aby si sa obratil na najlbizsieho autorizovane predajcu alebo servis :D

ja budem instalovat do kompu moj motif xs a budem robit tento isty proces, tak ti dam vediet(lebo mam velkeho tusaka ze sa to bude zdrbavat presne ak pises, zatial co sa tyka softu od yamahy tak nikdy nefungoval na 100% ).. este som sa k tomu nedostal..

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 01 lis 2007 13:31

Dokonca som to skusal na cistej panenskej instalacii Win XP, nic iba ciste XP, ovladac zvukovky a Studio Manager. Aj tak sa to zdrbavalo, rovnako ako na bezej instalacii.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 01 lis 2007 14:27

hawkens1 píše:Dokonca som to skusal na cistej panenskej instalacii Win XP, nic iba ciste XP, ovladac zvukovky a Studio Manager. Aj tak sa to zdrbavalo, rovnako ako na bezej instalacii.
asi to bude chciet MAC :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 lis 2007 17:42

pred tyzdnom sme preinstalovali MIDI USB driver yamaha (k digipultu) .. A jedna zasadna (zivotne dolezita) zmena nastala .. Pri pade nuenda , uz neostane midi driver vytuhnuty .. po znovuspusteni nuenda funguje aj komunikacia s pultom .. netreba restartovat .. dost podstatne .. ale par rokov im to trvalo , nez ten driver vyladili .. to je fakt ..

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 01 lis 2007 18:48

No, jeden by neveril. Ale nakolko sa mi stala obdobna vec, a sice Emulator X2 mi vobec nebehal, ale ked som preinstaloval driver na Audiophile 2496, podotykam ze tu istu verziu, zrazu to islo. Tak to skusim aj s tymto Yamahackym USB-Midi, aj ked aj na nom mam aktualnu verziu. Jeden nikdy nevie, clovek aby bol minimalne vestec a telepat aby uhadol aku sialenu kombinaciu krokov treba urobit aby veci fungovali tak ako maju.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 01 lis 2007 22:25

sakra, toto caka aj mna, nemam z toho dobry pocit..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 02 lis 2007 00:38

Hele a to se to snažíš integrovat do Cubase 4 nebo jenom s Yamaha softem? Viděl jsem děsně sofistikovanej MIDI definition v C4 (dřív se tomu říkalo Cubase mixer map.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 02 lis 2007 10:50

Aj, aj. Standalone software sa vola "Studio Manager". V Cubase sa to objavuje medzi "Devices". Je to vyzorovo aj funkcne uplne rovnake. Bohuzial, uplne rovnako to aj pada. Dokonca v Cubase to zlozi cely Cubase, to je uz dost sila.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 02 lis 2007 15:47

No Cubase se sklada kazdou chvili, je to desnej soft. Mas stazenej posledni update na 4.1 ?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 02 lis 2007 16:01

C4 je na tom podstatne horsie zo stabilitou ako bolo SX3 .. teda aspon ked porovnavam SX3 cracknute a C4 legalne ... SX3 cracknute mi nepadlo asi nikdy, co teda zdaleka o C4.1 nemozem povedat ...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 lis 2007 16:03

dendy píše:C4 je na tom podstatne horsie zo stabilitou ako bolo SX3 .. teda aspon ked porovnavam SX3 cracknute a C4 legalne ... SX3 cracknute mi nepadlo asi nikdy, co teda zdaleka o C4.1 nemozem povedat ...
na toto sa da povedat len jedna vec :) Cracknute veci akosi nikdy nepadaju, lebo maju odstranene prave kadejake authority check co origos nemaju a zjavne koli tomu to pada... ono sa to aj vo firmach robi tak ze sa nakupia licencie ale instaluje sa z warezena verzia lebo ta je stabilna :D

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 02 lis 2007 22:51

No to je super, takže si k tomu originálu mám pořídit ještě crack ? Ach jo ...
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Příspěvek od hawkens » 04 lis 2007 19:11

Tato stara znama smiesna Dendyho bajka o tom ako cracknutim cerackeri vylepsuju stabilitu software - to tu uz dlho nebolo spat. A vidim ze aj Equinox na to naletel. No neviem, v akych firmach robite vy, ale verte ze v solidnych, zavedenych firmach po warez verziach ani nepachnu, aj keby tie Dendyho bajky hned boli pravdive.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 04 lis 2007 19:56

to mozno platilo v rokoch 98-01 ked bol radium na vrchole "slavy", vtedy tam boli neskutocne chytri ludkovia ako deepz0ne ktori dokonca davali rady developerom ako maju kod optimalizovat. ale tiez som za to, ze ked sa pouziva soft uz fakt casto, nedajboze ked je dokonca z toho zisk, tak uz je samozrejme, ze sa ma kupit. jedna z firiem ktora chape ze asi mesiac trva kym pride clovek na to ze ci to ma zmysel je Adobe, ktora dava na mesiac Trial verzie svojich programov, prakticky bez obmedzenia. :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět