ja som zase v okoli nenasiel nikoho , komu by to fungovalo ..Kermitak píše:Nejsem, bracha to dela, tata to dela, kolegove v praci taky. Jeste jsem ve svem okoli nezaznamenal, ze by s tim nekdo mel problem, proto rikam, ze mate asi blbou karmu
OS X na PC
Re: OS X na PC
Pytkin: Co jim na to nefunguje? Bavíme se o XP nebo o Seven?
nixx : hovorim o XP a Vista .. na win7 som to neskusal .. vsetci uz su na OSX ..
nj tak asi zijeme v paralelnych vesmirochKermitak píše:Nejsem, bracha to dela, tata to dela, kolegove v praci taky. Jeste jsem ve svem okoli nezaznamenal, ze by s tim nekdo mel problem, proto rikam, ze mate asi blbou karmu

ale ako hovori pytkin moja skusenost tiez je s XP (a predtym win95) a vistou.. win7 neviem, mozno tam to uz odladili
No jak píšu - mně to na Win7 funguje bez problémů... Zvládá to korektně i situace, kdy ve spánku připojím/odpojím hardware (firewire zvukovku, flashku, externí monitor atd.)
Notas co som pouzival na hudbu pred tym...Toshiba Tecra s WIN XP.....ked som ho raz uspal tak to vyzeralo ze upadol skor do komy....prebrat sa dokazal len restartom...Na sucasnom notase ASUS (i3) s WIN 7 64 je sleep uplne bez problemov.....
U WinXP na notesu jsou problémy s režimem spánku dost časté, u Win7 je to v pohodě.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
tak zahada vyriesena ..
ale ani na viste to urcite este poriadne nefungovalo...
ale ani na viste to urcite este poriadne nefungovalo...
ja som s XP uspavanim nemal nikdy problem.. ale to je caro win, ze na kazdom hw funguju mierne inak
uspavanie je vec hw, nie windows. konkretnwe blbeho biosu mnohych dosiek a lacnych laptopov
myslis ? ze sa vista spamatavala zo spanku 2 minuty je myslis blbym biosom ?
neviem ci by som to nazval 'caro'EXCOM píše:ja som s XP uspavanim nemal nikdy problem.. ale to je caro win, ze na kazdom hw funguju mierne inak

win7 64, wakeup in the blink of an eye
u me za 7 vterin vcetne napsani hesla, ktery ma xxxxxxxxx tolik charakteru