Otazky na Kontakt3

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 16 úno 2009 13:18

demsky píše:ty to mas nejake divne, u mna je to tak ze mas napriklad piano.nki a v tom istom adresari je folder piano kde su wav sample.
aha cize davat folder zo samplami tam, kde su nastroje a potom sa to zrejme bude dat cele presunut naraz...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 23 úno 2009 22:25

Importoval som AKAI CD do Kontaktu3 a ked som porovnal velkost AKAI CD (dnu sa samozrejme dostat neda) a vytvoreneho adresara v Kontakte (vratane samplov samozrejme) bol tam podstatny rozdiel. Pri jednom CD to bol rozdiel 300MB pri inom len 100MB. Preco to tak je? Nemalo by to byt velkostne totozne? Nemohlo dojst k nejakej strate?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 úno 2009 00:27

dano ja myslim ze hej . mozno si nedal spravit vsetko .

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 24 úno 2009 09:57

praveze uplne vsetko, nakolko som importoval cely disk...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 24 úno 2009 10:43

Akai Cdcka maju specialny format, mimo to ze nie su bezne citatelne, tak disk ma dokonca partitiony. kniznice funguju na principe samplepack a patch data, cize rozne zvuky mozu pouzivat rovnake sample. Myslim ze Kontakt (ale aj giga atd) konvertuje do svojho formatu patch vzdy so vsetkymi zvukmi. Mne niektore kniznice narastli z jedneho Akai CD pri konverzii aj na 3 GB.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 24 úno 2009 10:46

a mne sa zmensili. nechapem

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 24 úno 2009 11:05

mozu sa aj "zmensit" :) tusim aj v roku 1999 som pri konverzii Siedlaczkovho Symphonic Choirs do gigaformatu dostal iba 400 MB :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 24 úno 2009 11:06

tak jo :-) asi je hlavne ze to hra. a sakra pekne hra :-)

jojo
Příspěvky: 40
Registrován: 30 bře 2004 12:21

shortcuts v kontaktu

Příspěvek od jojo » 11 bře 2009 00:28

Ahoj, prosim, nevite nekdo, jak lze priradit hotkey funkci MUTE (cely kontakt), anebo jestli aspon existuje nejaka vyrobcem prirazena klavesa?
diky

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 11 bře 2009 10:47

Rad bych se poptal...
je mozne, kdyz si vytvorim dva instrumenty v Kontaktu 3, tak aby mely ty dva (i vice instrumentu) stejnou voice grupu?
napriklad kdyz bych mel na prvnim instrumentu kopak , na druhym instrumentu jiny kopak, tak aby oba byly v monu a navzajem se tim ovlivnovali?
vim ze to de v ramci jednoho instrumentu pomoci grup kde se daji nastavit voice... ale vramci nekolika instrumentu jsem to nerozchodil...

Odpovědět