Plugin menici hlasitost a panoramu

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Plugin menici hlasitost a panoramu

Příspěvek od Cyril » 13 zář 2007 12:15

Ahoj, v Sonaru funguje bajecna funkce, stejne jako v Samplitude lze aplikovat efekty na jednotlivy objekty ve stope zvlast. Bohuzel oproti Samplitude to je dost nevychytany, jdou pouze vkladat efekty (nebo jsem na to neprisel a ani v knizce to neni). Ale ja bych rad pohodlne upravoval i hlasitost klipu a pripadne panoramu. Neexistuje nejakej jednoduchej plugin, co umi tyhle dve funkce? Diky!

P. S. nechapu jak se da zit bez moznosti aplikovat efekty na objekty zvlast... umi to jeste nejaka jina DAW nez vyse zminene?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 13 zář 2007 12:21

jestli te dobre chapu, tak sonalksis freeG
http://www.sonalksis.com/index.php?section_id=99

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 13 zář 2007 12:26

Zvlast se daj aplikovat ve vsem jednoduse offline. Jak se s tim da v realtimu michat? To se ti v mixaku stridaj pluginy nebo jak?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 13 zář 2007 13:19

no mas je v ty stope dostupny po kliknuti na kazdej klip (kus audia)... paradni podle me

biscuit: dekuju, to je presne vono!!!
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 zář 2007 17:21

cyril : mas pravdu .. je to dobra funkcia .. to je jedna z mala veci , ktora mi chyba zo zamplitude .. ale da sa bez toho zit .. pri muzike to nevadi .. pri postprodukcii to fakt chyba ..

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 13 zář 2007 17:32

Cyril: neni to pak moc neprehledny, kdyz mam treba 20 kanalu v kazdym danym kanalu mam rekneme 4 objekty a na ty jednotlivy objekty budu jeste cpat efekty,. Ty se v tom pak vyznas?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 zář 2007 17:34

BS : ano je to neprehladne .. ale ked vies ze si to tak spravil , tak si to pamatas .. je to super vec , mozes mat omnoho menej stop .. ked mozes pouzit len inzerty , tak mas hned 30-40 stop , len to fikne .. a pritom by stacilo 10 ..

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 13 zář 2007 17:37

Pytkin: jj v tom mas pravdu, ze kdyby to clovek rozhazoval do jednotlivejch stop, tak to bude asi jeste min prehledny. Asi to bude o zvyku. No jak tak o tom premyslim, neni to uplna blbost, ikdyz mi to tak na zactku prislo.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 zář 2007 17:40

BS : Hovorim .. pri muzike mi to nepride tak podstatne .. ale pri posprodukcii , kde kombinujes strasne moc objektov a casto na kazdy musis dat dake ine efekty, tak tam sa to fakt hodi ..

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 13 zář 2007 17:43

Mne puvodne napadlo, ze vsechno jde preci zautomatizovat, a teoreticky si usetrim krome chaosu co jsem, kde a jak zapojil, i CPU. samozrejme podle narocnosti pluginu, kterej tam dam.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 13 zář 2007 19:54

Cyril píše:no mas je v ty stope dostupny po kliknuti na kazdej klip (kus audia)... paradni podle me

biscuit: dekuju, to je presne vono!!!
hmm, to je super, nikdy by me to nenapadlo. steinberg je v tomhle hrozne rigidni.

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Plugin menici hlasitost a panoramu

Příspěvek od listonos » 17 zář 2007 17:26

Cyril píše:P. S. nechapu jak se da zit bez moznosti aplikovat efekty na objekty zvlast... umi to jeste nejaka jina DAW nez vyse zminene?
Umi, Mackie Tracktion.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Re: Plugin menici hlasitost a panoramu

Příspěvek od safa » 18 zář 2007 15:37

Cyril píše:P. S. nechapu jak se da zit bez moznosti aplikovat efekty na objekty zvlast... umi to jeste nejaka jina DAW nez vyse zminene?
... mmno udajne to umi jeste DAW od Creamware (bejval to Tripledat ale dneska uz se to asi jmenuje jinak), aspon mi to jeden zakaznik tvrdil.

Jinak taky nechapu jak nekdo muze michat bez objektove orientovanycho michani co ma Samplitude a Seqoia :-D.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 18 zář 2007 15:39

Amorph píše:Zvlast se daj aplikovat ve vsem jednoduse offline. Jak se s tim da v realtimu michat? To se ti v mixaku stridaj pluginy nebo jak?
Viz tady:

http://www.audiopro.cz/files/samp/users ... Part_1.wmv

a dalsi vychytavky tady: http://forum.audiopro.cz/viewtopic.php?t=1270
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 18 zář 2007 15:42

biscuit: supeer to sem shanel taky ten FreeG.. hodim to na savli a muzu pomoci toho delat manualni sidechain :)) pomoci ovladani krivkou toho plug inu a pritom budu moct hejbat s pomerem toho nastroje v mixu pac savle v cubase zustane na stabilni hodnote. Navic Freeckovej plug in.

Odpovědět