Poctivost je často drahá a obtěžující ...

Ostatní audio software, obecná diskuse
Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 22 črc 2007 22:43

Ok vzdavam to, umlatili jste me nesmyslnymi odpovedmi :)

Google snad povi vic.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 črc 2007 23:00

AP : no :) neviem ti odpovedat .. Je to v principe komputer a LCD .. alebo dake LEDky .. Mne tie ceny za to pripadaju v pohode , takze neviem dat odpoved , co je drahe ..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 22 črc 2007 23:15

JJ to chapu ale na to ze to nevydava zadny zvuk a jenom meri a to jeste ne formou textoveho presneho vystupu.. ale pred led diodky indikuje... to musi byt snad drahe jen to rozpoznavani prave te urovne vstupu.. ale to snad zajistuje chip a nejaky proprietarni sw ktery to pak prevadi na svetelnou uroven (zas pres chip co se o to stara).. takze 1000 Euro uff pripada mi to fest drahe :) navic nahraditelne pc programem :)))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 črc 2007 23:31

AP : Tak ale zober si ze mas mixpult , mas plne racky efektov a vsetkeho mozneho .. tak chces mat aj meranie na urovni , adekvatne tej vybave ..

iste , ked niekto robi vsetko v pocitaci , nekupi si externy merak za 1000 euro ..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 22 črc 2007 23:32

Pytkin píše:AP : Tak ale zober si ze mas mixpult , mas plne racky efektov a vsetkeho mozneho .. tak chces mat aj meranie na urovni , adekvatne tej vybave ..

iste , ked niekto robi vsetko v pocitaci , nekupi si externy merak za 1000 euro ..
Ok kdyz luxus tak poradny :) a poradne si ho zaplatit :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 črc 2007 23:37

AP : tak ale mas oblasti , kde potrebujes mat seriozny merak .. pouzivas ho denne a nezaobides sa bez neho .. tam neriesis co to stoji .. proste potrebujes to , tak to kupis ..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 22 črc 2007 23:44

Pytkin píše:AP : tak ale mas oblasti , kde potrebujes mat seriozny merak .. pouzivas ho denne a nezaobides sa bez neho .. tam neriesis co to stoji .. proste potrebujes to , tak to kupis ..
A tak jasne ja beru v potaz ze se hudbou lidi taky zivi.. a pro ne je ostatne urceno temer vse z technickych hudebnich vydobytku :))

Jenom ja jsem ten hobby blazen.. co investuje nemale castky do sveho konicku s tim.. ze je jasne uz ted ze to nevydela a za rok dva cena toho co jsem koupil bidne klesne pres polovinu... no proste delam to pro radost...

ale kdybych dostal zakazku.. tak samosebou ze bych do kvalitnich veci pro praci investoval :)) a nechal si praci poradne zaplatit.. vsak po provedeni zakazky se to da prodat vzdycky :)

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 23 črc 2007 00:48

no ja nevim, ale raci nez bych zaplatil 20k za neco, tak bych se raci naucil odecitat nebo pricitat 3dB ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 črc 2007 00:58

matucha : ked by si narval par milionov do studia , tak tych 20k by si narval aj do toho meraku ..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 23 črc 2007 03:56

Tohle se da poridit za IMHO rozumne penize (mmmo rozumne ... 25.000 czk bez DPH) a ve studiu to udela spoustu prace:

Obrázek
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 23 črc 2007 04:19

Safa: jak se to ptosimte jmenuje, tenhleten dvou osy stroj? Rad bych zagooglil a dozvedel se vic. Dik

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 23 črc 2007 11:01

Pytkin píše:matucha : ked by si narval par milionov do studia , tak tych 20k by si narval aj do toho meraku ..
Asi je to individualni, ale tak i tak mi to pride moc, druhej monitor a na nem plugin, mi pride adekvatni. 20k za merak mi pride moc a nakonec i 5k za merak mi pride moc, coz by byla asi adekvatni suma podle logiky "nekolik milionu za studio = 20k za merak" zredukovany na moje pomery.

Ale to je fuk, kdo potrebuje ten potrebuje... uvidime, co na to ivo, jestli si poridi adekvatni metr.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 23 črc 2007 11:05

matucha: takze pokud je "nekolik" dejmetomu 3-4 tak to mas studio za milion? Slusny :) To s tim druhym monitorem je fakt dobrej napad, mas to mnohem vetsi a muzes tam mit tech meraku vic. Ze to vsechny ty studia jeste nenapadlo :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 črc 2007 11:06


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 črc 2007 11:10

matucha : no .. je tam niekolko faktorov .. tieto meraky su male .. nezaberaju miesto .. plugin na pocitaci ti jednak zabera miesto na tom pocitaci .. teda ako na obrazovke .. ktoru potrebujes na nieco ine .. Dalej neviem ci pluginy pracuju podla nejakych standardov .. pri HW merakoch mas istotu ze su absolutne presne a pracuju podla noriem , ako maju (mozno to je jeden z dovodov preco su tak drahe Acid punk ?) .. Dalej mas pult a kopu outboardu vonku .. a to budes stale posielat do komputru daky signal ktory chces merat ? mne to pripada omnoho rozumnejsie mat to v HW prevedeni ..

Odpovědět