Poctivost je často drahá a obtěžující ...

Ostatní audio software, obecná diskuse
Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Ok vzdavam to, umlatili jste me nesmyslnymi odpovedmi :)

Google snad povi vic.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

AP : no :) neviem ti odpovedat .. Je to v principe komputer a LCD .. alebo dake LEDky .. Mne tie ceny za to pripadaju v pohode , takze neviem dat odpoved , co je drahe ..

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

JJ to chapu ale na to ze to nevydava zadny zvuk a jenom meri a to jeste ne formou textoveho presneho vystupu.. ale pred led diodky indikuje... to musi byt snad drahe jen to rozpoznavani prave te urovne vstupu.. ale to snad zajistuje chip a nejaky proprietarni sw ktery to pak prevadi na svetelnou uroven (zas pres chip co se o to stara).. takze 1000 Euro uff pripada mi to fest drahe :) navic nahraditelne pc programem :)))

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

AP : Tak ale zober si ze mas mixpult , mas plne racky efektov a vsetkeho mozneho .. tak chces mat aj meranie na urovni , adekvatne tej vybave ..

iste , ked niekto robi vsetko v pocitaci , nekupi si externy merak za 1000 euro ..

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Pytkin píše:AP : Tak ale zober si ze mas mixpult , mas plne racky efektov a vsetkeho mozneho .. tak chces mat aj meranie na urovni , adekvatne tej vybave ..

iste , ked niekto robi vsetko v pocitaci , nekupi si externy merak za 1000 euro ..
Ok kdyz luxus tak poradny :) a poradne si ho zaplatit :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

AP : tak ale mas oblasti , kde potrebujes mat seriozny merak .. pouzivas ho denne a nezaobides sa bez neho .. tam neriesis co to stoji .. proste potrebujes to , tak to kupis ..

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Pytkin píše:AP : tak ale mas oblasti , kde potrebujes mat seriozny merak .. pouzivas ho denne a nezaobides sa bez neho .. tam neriesis co to stoji .. proste potrebujes to , tak to kupis ..
A tak jasne ja beru v potaz ze se hudbou lidi taky zivi.. a pro ne je ostatne urceno temer vse z technickych hudebnich vydobytku :))

Jenom ja jsem ten hobby blazen.. co investuje nemale castky do sveho konicku s tim.. ze je jasne uz ted ze to nevydela a za rok dva cena toho co jsem koupil bidne klesne pres polovinu... no proste delam to pro radost...

ale kdybych dostal zakazku.. tak samosebou ze bych do kvalitnich veci pro praci investoval :)) a nechal si praci poradne zaplatit.. vsak po provedeni zakazky se to da prodat vzdycky :)

matucha

Příspěvek od matucha »

no ja nevim, ale raci nez bych zaplatil 20k za neco, tak bych se raci naucil odecitat nebo pricitat 3dB ;-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : ked by si narval par milionov do studia , tak tych 20k by si narval aj do toho meraku ..

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

Tohle se da poridit za IMHO rozumne penize (mmmo rozumne ... 25.000 czk bez DPH) a ve studiu to udela spoustu prace:

Obrázek
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

Safa: jak se to ptosimte jmenuje, tenhleten dvou osy stroj? Rad bych zagooglil a dozvedel se vic. Dik

matucha

Příspěvek od matucha »

Pytkin píše:matucha : ked by si narval par milionov do studia , tak tych 20k by si narval aj do toho meraku ..
Asi je to individualni, ale tak i tak mi to pride moc, druhej monitor a na nem plugin, mi pride adekvatni. 20k za merak mi pride moc a nakonec i 5k za merak mi pride moc, coz by byla asi adekvatni suma podle logiky "nekolik milionu za studio = 20k za merak" zredukovany na moje pomery.

Ale to je fuk, kdo potrebuje ten potrebuje... uvidime, co na to ivo, jestli si poridi adekvatni metr.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

matucha: takze pokud je "nekolik" dejmetomu 3-4 tak to mas studio za milion? Slusny :) To s tim druhym monitorem je fakt dobrej napad, mas to mnohem vetsi a muzes tam mit tech meraku vic. Ze to vsechny ty studia jeste nenapadlo :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : no .. je tam niekolko faktorov .. tieto meraky su male .. nezaberaju miesto .. plugin na pocitaci ti jednak zabera miesto na tom pocitaci .. teda ako na obrazovke .. ktoru potrebujes na nieco ine .. Dalej neviem ci pluginy pracuju podla nejakych standardov .. pri HW merakoch mas istotu ze su absolutne presne a pracuju podla noriem , ako maju (mozno to je jeden z dovodov preco su tak drahe Acid punk ?) .. Dalej mas pult a kopu outboardu vonku .. a to budes stale posielat do komputru daky signal ktory chces merat ? mne to pripada omnoho rozumnejsie mat to v HW prevedeni ..

Odpovědět