v skomprimovanom subore su tri ukazky akustickej gitary. jedna je sucha a dve s kompresorom (snazil som sa ich nastavit co najpodobnejsie). jeden z nich je waves SSL4000. co myslite, ktory?
B moc pumpuje, A zní přirozeněji, líbí se mi. Souhlas s rastisem. Tipuju, že B je SSL4000. Když jsem si s ním zkoušel hrát, tak jsem vždycky v tom zvuku cítil takový podivný napětí a to se mi zdá, že je v B. Ale samozřejmě hodně záleží na nastavených časech, možná jsem úplně mimo.
becko bere vic nez acko, na zacatku to zni hlasiteji a subjektivne plnejc, ale kdyz se pritlaci do strun je to uz dost hnusny imho. oba kompresory berou zvuku jiskru a proto se mi libi nejvic sucha nahravka. zajimalo by me to s kratsim releasem a mensim zaberem
jo jinak na ssl si netroufnu tipovat
Co se týče stejného nastavení parametrů u 2 různých pluginů, vůbec mne nepřekvapuje, že výsledek může být naprosto jinde.
Porovnával jsem Waves SSL4000 Channel Strip a Channel z SSL Duende - zejm. EQ část - a byl to pro mne menší (spíš větší) šok, nakolik se zvuk liší při stejně nastavených parametrech
velvet píše:Co se týče stejného nastavení parametrů u 2 různých pluginů, vůbec mne nepřekvapuje, že výsledek může být naprosto jinde.
Porovnával jsem Waves SSL4000 Channel Strip a Channel z SSL Duende - zejm. EQ část - a byl to pro mne menší (spíš větší) šok, nakolik se zvuk liší při stejně nastavených parametrech
uplna pravda. v mojom pripade to bolo ovela zlozitejsie, pretoze crunchessor nema ratio, ale drive, takze som sa riadil len redukciou gainu, co ale zjavne nestaci...
osobne sa mi compressor SSL4000 paci velmi. ako povedal nunu, spevnuje vo zvuku to, co by mal a menej to ostatne.
Pytkin píše:velvet : to ze je zvuk iny ma neprekvapuje .. predsa len su to rozdielne algoritmy .. Skorej ma zaujima ako to vyslo .. co sa ti viac pacilo ..