program na kytaru - dotaz
- Chuck Norris
program na kytaru - dotaz
čau
kámoš mi dneska dotáhne nějakou gibsonku, ale já moc na kytaru neumím, budu se teprv učit...umím spíš na klávesy a tak bych chtěl nějaký program, který mi na základě not zahraných na klavír ukáže, kam mám dát na kytaře ruku...
existuje něco takového?
kámoš mi dneska dotáhne nějakou gibsonku, ale já moc na kytaru neumím, budu se teprv učit...umím spíš na klávesy a tak bych chtěl nějaký program, který mi na základě not zahraných na klavír ukáže, kam mám dát na kytaře ruku...
existuje něco takového?
Es kommt der Tag †
Re: program na kytaru - dotaz
Amorph: bacha aby na tebe zitra nevyskocil z jogurtu
- Chuck Norris
v česku bohužel kupodivu moje superschopnosti nefungují, ale to neznamená, že bych neuměl tu kytaru použít jako vražedný nástroj, když mě bude moc sr*t
ne vážně, jsem prostě žhavej na to si svoje veledíla z piána umět zabrnkat na kytáru, tak bych chtěl, aby mi to nějakej soft názorně ukázal
ne vážně, jsem prostě žhavej na to si svoje veledíla z piána umět zabrnkat na kytáru, tak bych chtěl, aby mi to nějakej soft názorně ukázal
Es kommt der Tag †
no rek bych, ze guitarpro by ti mohl pomoct i kdyz si nejsem jistej, jestli ma i tu klaviaturu.
- Chuck Norris
dík, kouknu co to je zač. jde mi spíš hlavně o to, abych tam nějakým způsobem nacpal noty třeba z midi a aby mi to ukázalo kam dát prsty na pražce / hmatník (nebo jak se tomu nadává)
časem se naučím regulérně nějak hrát, ale pro začátek mi to nedá a nějaký ten svůj motívek z piána bych si chtěl zabrnkat...
časem se naučím regulérně nějak hrát, ale pro začátek mi to nedá a nějaký ten svůj motívek z piána bych si chtěl zabrnkat...
Es kommt der Tag †
z DAW ti možná pomuže CakewalkChuck Norris píše:dík, kouknu co to je zač. jde mi spíš hlavně o to, abych tam nějakým způsobem nacpal noty třeba z midi a aby mi to ukázalo kam dát prsty na pražce / hmatník (nebo jak se tomu nadává)
recording mixing producing
-
jackies
uši máš ?Chuck Norris píše:ale pro začátek mi to nedá a nějaký ten svůj motívek z piána bych si chtěl zabrnkat...
- Chuck Norris
ne, nemám ve svém těle žádný otvorjackies píše:uši máš ?Chuck Norris píše:ale pro začátek mi to nedá a nějaký ten svůj motívek z piána bych si chtěl zabrnkat...
Es kommt der Tag †
to je dost odvaha vydavat sa za chucka norrisa.. teda ja by som si toho dovolil vela ale toto je prilis riskantne.. ved pockaj, v noci ti vylezie z pod postele a predeli ta nulou. a bude.
....no a k otázke - myslím že GuitarPro bude stačiť..
PS: ale uši si daj spraviť, inak je to k hovnu...
PS: ale uši si daj spraviť, inak je to k hovnu...
Naposledy upravil(a) dedko dne 20 srp 2010 19:17, celkem upraveno 1 x.
Ano, Guitar Pro ma hmatnik i klaviaturu, uz minimalne od predpotopni verze 3
Ovsem nedoporucuji menit ladeni nebo nejak transponovat, protoze pak si ohledne prstokladu dela GP, co chce.
- Chuck Norris
fajn, zkusim...ještě mám čas ty softy zkoumat, kytara byla trochu restaurována a ještě schne lepení...
s tím laděním trochu nevím, ale počítám, že to nějak zvládnu, podle A 440Hz...akorát vím, že se kytara dá naladit nějak o oktávu níž/výš atp., čili trochu nevim, jak k tomu přistoupit..najdu si asi nějaký tutoriál...rozsah jsem koukal, že má být nějak od cca 65Hz do cca 1kHz...možná melu blbosti
s tím laděním trochu nevím, ale počítám, že to nějak zvládnu, podle A 440Hz...akorát vím, že se kytara dá naladit nějak o oktávu níž/výš atp., čili trochu nevim, jak k tomu přistoupit..najdu si asi nějaký tutoriál...rozsah jsem koukal, že má být nějak od cca 65Hz do cca 1kHz...možná melu blbosti
Es kommt der Tag †
nechaj tak, budú reči...jackies píše:zas nějaký humorista se změněným nickem