tak som sa tomu mrkol na zubok a zde par postrehov:
2. unizon mod ma nemenny pocet hlasov a podla vysledku to hadam na dva
3. noise generator ma mimoriadne HNUSNY noise, takze v padoch takmer nejde pouzit
4. filter sa chova DIVNE, napriklad ked sa vytoci kolecko KBD (co je ladenie cutoff pomocou vysky tonu) na maximum, zakladne kolecko cutoff je mimo provoz (na rozdiel od pro53), tiez kolecko envelope ma divny rozsah (zasa az taky ze envelope ovlada cely rozsah cutoff)
5. filter ma hnusny zubaty zvuk a resonance od istej polohy nahor vyrobi cvirikanie vtacikov, vzdy s rovnakym zafarbenim - ako keby to nebol modelovany filter ale nejaky sampler ktory od istej hodnoty nahor primiesava dalsi (nasamplovany) zvuk. filter pro53 sa s kazdou hodnotou CC meni a poskytuje neporovnatelne pestrejsi vysledok
6. celkovo je to obhrubly digital a mnozstvo kombinacii nastaveni, ktore v pro53 da velmi zaujimave zvuky, tu da len nekonkretny digitalny chrchot
7. totalne podvyzivena fx sekcia, delay je oproti pro53 na smiech a chorus je len chorus najnizsej cenovej, kym v pro 53 su oba velmi zaujimave lofi efekty, ktore navyse ide pouzit aj na externe audio.
aby som bol ale spravodlivy, na freeware to nie je marne, par dobrych zvukov to zvlada, ale netreba to brat za emulaciu prophetu, ani za konkurenta NI