Pukanie na Audiophille 2496
-
Hawkens
najvacsia haluz je ta, ze to niekedy robi a inokedy nie.... ako pise hawk... napriklad preinstalujem win, vsetko nastavim a aj tak to pri play/stop alebo hodeni ineho miesta hodi puk.... a potom casom to prestane....kexik píše:ma ten komp slapat na nete? ja mam vypnute skoro vsetky services, este aj print spooler, o serveri ani nehovoriac... vlastne mi nejde nic co ma nieco so sietou
ale audiofilka mi nesekala nikdy, ani s themes s priesvitnymi animaciami a googlebarom
-
Hawkens
No fakt je za ja ten moj brutalne trapim: 2 monitory, 2 zvukovky ... je na sieti, ma 2 sietovky a obcas cez neho zdielam siet pre druhy pocitac.
Ale teraz som experimentovanim zistil, ze napriklad ak pustim DivX film v urcitych pasazach, kde je obraz "narocnejsi", napriklad rychle pohyby a padajuci dazd, tj. vela drobnych elemetov, vtedy puka najviac. Nieco podobne ako keby nestihal. To robi vo WinAmpe aj WMP, ale napriklad DivX Player skoro vobec! Tak z toho som uz uplny vôl ...
Este ... nepozna niekto ASIO plugin do WinAmpu, aby zvuk neprehraval cez DirectX alebo MME, ale cez ASIO driver ???
Ale teraz som experimentovanim zistil, ze napriklad ak pustim DivX film v urcitych pasazach, kde je obraz "narocnejsi", napriklad rychle pohyby a padajuci dazd, tj. vela drobnych elemetov, vtedy puka najviac. Nieco podobne ako keby nestihal. To robi vo WinAmpe aj WMP, ale napriklad DivX Player skoro vobec! Tak z toho som uz uplny vôl ...
Este ... nepozna niekto ASIO plugin do WinAmpu, aby zvuk neprehraval cez DirectX alebo MME, ale cez ASIO driver ???
-
Hawkens
No ja mam podozrenie, ze ta Audiophille 2496 ma jednoducho na <> drivery, minimalne MME a DirectX driver. A WinAmpu ani WMP neviem nanuti prehravanie cez ASIO driver. Uz som si dokonca objavil aj ne-DMA mode na disku (ach, asi som prilis doveroval XP-ckam) ale ani to nezabralo. Tak som sa nasral, zapojil som si USB-ckovu Edirolku a ta fici bez pukancov.
mne nic take nerobi.... ak by som sa mal na nieco stazovat tak na to ze ked povedzme zmenim rozlisenie monitora alebo nieco take systemove a pritom mam pusteny winamp tak playback sa na zekundu zakokce... (output mam nastaveny directsound)
inak je to v poho v oboch mojich instalaciach windowsov.. takze v driveroch to nebude....
inak je to v poho v oboch mojich instalaciach windowsov.. takze v driveroch to nebude....
ja nevim, myslim ze tam bude nejaka hloupost - zkousels projet to co nadhodil lupo?
me chodi uplne stejne kompatibilne s windowsama, hrama, filmama, proste s cimkoliv na dx driverech, stejne jako mi pred tim chodila sb live
a jestli to mam nastaveny na programy nebo background je uplne fuk.
ted jsem dokonce zapnul mpeg film (powerdvd), divx film (bsplayer) a mp3 (winamp) najednou a vsechno hralo bez jakejchkoliv problemu. podle me to tak musi jit i na 1giga celeru
jinak verzi driveru maudio mam 5.10.0.5047
me chodi uplne stejne kompatibilne s windowsama, hrama, filmama, proste s cimkoliv na dx driverech, stejne jako mi pred tim chodila sb live
a jestli to mam nastaveny na programy nebo background je uplne fuk.
ted jsem dokonce zapnul mpeg film (powerdvd), divx film (bsplayer) a mp3 (winamp) najednou a vsechno hralo bez jakejchkoliv problemu. podle me to tak musi jit i na 1giga celeru
jinak verzi driveru maudio mam 5.10.0.5047
-
Hawkens