cece, fuxoft si pamatam!!!!!! nebol fuka macher cez zx spektrum?
ale vtedy som bol este blby funec a co ma zaujimalo najviac bola rybacka, bicyklovanie a stavanie nevalnych zosilovacov. a pocuval som U2
kexik: byl Ted je z nej filmovy recenzent, silenec pres soundtracky a blazen do japonskych pocitacovych her. Jo a abych nezapomnel, vyznavac obskurnich programovacich jazyku
jasne, Fuka me na ZX Spectru desne inspiroval, byl to ale masakr "skladat" neco z ruzne hnusne znejicich BEEPu proti kterejm je speaker na PC uplne zlatej
Na Macu MelodyAssistant, v tom jsem delal hodne dlouho, a tracker tusim ModPlayer, na Amize OctaMED, na PC trackery, pak Reason, Samplitude 2496... samozrejme kradeze samplu temer vyhradne z jinych modulu ,)
Naposledy upravil(a) Cyril dne 06 pro 2005 16:59, celkem upraveno 1 x.
No ja zacinal tenkrat na cubase,ale jeste Atari 1040S, docela tmena na dnesni pomery...Pak sem na chvilku presel na Logic ci Magic audio studio ale zase sem se vratil k PC na Cubase a sem spokojenej nic mi tam nechybi.(az obcas na malickosti)
synth píše:
Tak to je nářez --- na BEEP si pamatuju a taky na program KAREL
Jo, Karel na PMDčku .. to byl můj první střet s počítačem A není to tak dlouho .. ten vývoj ale jede, když si uvědomím co tu ještě před 50-ti lety nebylo.
Sorry za OT.
to chcete povedat ze s BEEP ste robili nieco ako hudbu? zeby nejake IDM?
inak kamos mal tiez urobeny mono prevodnik ale potom sme obaja kupili gravis ultrasound max a skoro sme sa posrali ako brutalne to hralo
je sranda ze urcity druh sporov je vecny... pamatam sa na hadky fanusikov SB vs. Gravis, FT2 vs. ST3 ...
hadky zostali rovnake len sa zmenil ich predmet ....