By mě zajímalo , zda Powercore i Native verze hraje stejně ?
, protože Native je o dost levnější než verze pro Powercore.
Přičemž Native verze není omezena slabým výkonem DSP akcelerované karty.
Takže cena i výkon (počet spuštěných VST) zatím boduje pro Native
SONY OXFORD VST!
Kdyz jsem kupoval Ilok v Mediaportu abych mohl zkusit tu native verzy, tak jsem se ptal jestli to hraje stejne jak verze pro powercore a bylo mi receno ze je to stejny. Jestli jim muzu verit tak to nevim. Jinak ten neative compresor a to EQ vubec nezerou de jich spustit fakt hafo.
Staci koupit ten Ilok stoji okolo 1300,- kc, pak se to da vozkouset na 14 dni. Sic nejsem zadnej profik ale hralo to fak super hlavne ten compressor a eq...
Staci koupit ten Ilok stoji okolo 1300,- kc, pak se to da vozkouset na 14 dni. Sic nejsem zadnej profik ale hralo to fak super hlavne ten compressor a eq...
Poshook píše:ja mam jeden iLook navyse :)
tiez som ma SO v PC. Compressor OK, EQ tiez (aj ked som sa z toho neposral, Sonalksis sa mi paci o dost viac). reverbu som nevedel prist na chut, posobil na mna velmi studeno. efekty moc nezeru, reverb (najtazsi) papal okolo 5% na 2400Mhz CPU
jakeho CPU... megahertze dneska nehrajou az tak roli... P4 @ 2400 a core 2 quatro na 2400 jsou trochu nekde jinde ;-)
- jsem.devka
Re: SONY OXFORD VST!
ahoj kluci, vím že je to OT, ale prosím vás mám sonnox oxford fungující přes poco, ale u žádného z pluginů mimo limiteru nemám preset. prosím poradí mi někdo, nejlépe dá link někam, kde je stáhnu? budu líbat ruce! je to pro mě teď ohromný problém, děkuji!!!