Sony Vegas seka ako dive
Sony Vegas seka ako dive
Trosku skusam nastrihat nejake domace video so Sony Vegas a narazil som na taky problem, ze PREVIEW okno seka ako dive, hoci by hadam ani nemuselo. Neda sa s tym poriadne robit, obraz seka tak ze praca je krajne nepohodlna. Myslim ze masina je postacujuca - 2.0GHz dual core s 1GB RAM by mal stihat preview jednej video 720x576 a dvoch audio stop.
Myslim ze to je sw chyba, pri prehravani vykazuje Tak Manager zataz procesoru na cca 50%, zhruba rovnako na obe jadra ... a predsa seka ... vie niekto poradit ?
Myslim ze to je sw chyba, pri prehravani vykazuje Tak Manager zataz procesoru na cca 50%, zhruba rovnako na obe jadra ... a predsa seka ... vie niekto poradit ?
poskusaj nastavenia kvality a velkosti toho preview .. a sleduj dole pod displejom kolko fps ide .. samozrejme je mat tajmlajnu v takom istom nastaveni ako nabrate video ..
a este ak ide procak na 50% mozno jedno z jadier je moc zatazene .. ak fps su nizke , neztiha procak .. ani netreba sledovat cpumeter..
este ma napada pomaly disk ..
nepises o co konkretne ide .. ci prehravas len jedno video , alebo zostrih 10 roznych kamier .. atd .. ci ide o nekomprimovane video (to na PC bez diskoveho pola nestihas) alebo DV kvalita .. alebo divx .. atd atd .. otazok je milion ..
a este ak ide procak na 50% mozno jedno z jadier je moc zatazene .. ak fps su nizke , neztiha procak .. ani netreba sledovat cpumeter..
este ma napada pomaly disk ..
nepises o co konkretne ide .. ci prehravas len jedno video , alebo zostrih 10 roznych kamier .. atd .. ci ide o nekomprimovane video (to na PC bez diskoveho pola nestihas) alebo DV kvalita .. alebo divx .. atd atd .. otazok je milion ..
No vacsinou som to uz spomenul: projekt je 1 video stopa a v nej asi 3 zdrojove videa v MP2 720x550x32colors nastrihane na 1-2 minutove kusky, a dve stereo audio stopy. Zataz oboch jadier je zhruba rovnomerna, ako som uz pisal. Skusal som rozne kvality preview, vacsinou tie nizke - Preview a Draft kvalitu na half velkosti, seka stale.
Skusal som hratky s bufferom, ten o ktorom hovorim sa vola "Dymamic RAM buffer". Mal som ho na zvacsenu hodnotu 512MB, potom som si v helpe precital ze ak je privela tak to mozes spomalovat ... skusal som aj mensie hodnoty 64 alebo 128, ale ani tieto hratky nepomohli ...
Skusal som hratky s bufferom, ten o ktorom hovorim sa vola "Dymamic RAM buffer". Mal som ho na zvacsenu hodnotu 512MB, potom som si v helpe precital ze ak je privela tak to mozes spomalovat ... skusal som aj mensie hodnoty 64 alebo 128, ale ani tieto hratky nepomohli ...
Hej, je to standardny MPEG2 z kamery, asi som sa sekol v tom rozmere. Zatial som to poriesil tak, ze som dal "pred-rendernut" preview videa ... ale to je len taka chaba zaplata.
Este ma napadlo, ze to moze byt grafickou kartou? Mam G-Force 8600 GTS, ta ma nejaku schopnost pri prehravani akcelerovat video playback cez graficku kartu, ci moze blbut to? Vyuziva to Vegas? Obcas sa mi totizto zadrhne aj bezne video pri prehravani ... nie casto, ale obcas ano, a predtym som tomu nevenoval pozornost ...
Este ma napadlo, ze to moze byt grafickou kartou? Mam G-Force 8600 GTS, ta ma nejaku schopnost pri prehravani akcelerovat video playback cez graficku kartu, ci moze blbut to? Vyuziva to Vegas? Obcas sa mi totizto zadrhne aj bezne video pri prehravani ... nie casto, ale obcas ano, a predtym som tomu nevenoval pozornost ...