SoundDiver od Emagic

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 06 led 2006 15:01

podle me je soubor *.prf prostě to základní nastavení který na tebe vykoukne když to zapneš a máš tam prodrátovaný všechny nástroje co používáš.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 06 led 2006 15:04

uhm jasne. dik

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 28 led 2008 20:03

tento soft sa este vyvija alebo uz sa nanho uplne zabudlo? ak sa uz nevyvija neviete aky bol vlastne dovod? alebo vyvija sa len pod inou znackou?

inak som narazil na nieco ako OEM verzia SD 3.0.. co to znamena v tomto pripade to OEM? ze sa dodavat k nejakym nastrojom?

tu je web na kupu OEM verzie
http://www.zoomerart.net/index.php?targ ... rogid=1591

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 28 led 2008 20:14

vypada to normalni plna palba SoundDiver. Posledni moznost poridit si ho legalne.

btw. mozna objevuju Ameriku, ale tady na webu je slusna sbirka MIDI devices do Cubase: http://www.cykong.com/CubaseSX/SXpanels.htm

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 led 2008 22:46

Excom : ako kupil Apple Emagic , tak podla mna vsetko zrusili a zacali dalej robit len LOGIC ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 led 2008 15:11

toto sa mozno zide viacerym, rozne verzie SD a updaty

http://www.helpdrivers.com/ingles/lista ... f=SoniDos3

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 29 led 2008 16:18

ja potrebujem Sounddiver len na Roland JV1010, nakolko nema moznosti editacie priamo z masiny. Na Motifa mam vlastny soft a 01WFD moc needitujem...

Problem s pouzivanim Sounddiveru ktory som dostal pribaleny k JV1010 (okresa verza softu pre Roland) nastal, ked som presiel na AMD z Intelu. Proste sa ho nepodarilo rozbehnut. Nechapem doteraz preco. Nepomohlo ani zaskrtnutie kompatibility programu. V Rolande im je to jedno. Tu som to aj riesil: http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... sounddiver

Uplnu nahradu za SoundDiver sa mi nepodarilo zohnat. Ziadny iny program nie je tak prehladny a doslova luxusny.

Odpovědět